Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
help me din 22 feb 2008 13:19 de beatrice
as vrea sa stiu daca cand iti face anestezie generala in timpul chiuretajului te adoarme
Re: Trecutul ei... din 22 feb 2008 12:50 de un baiat
parerea mea..las`oo!!sau cum a mai spus cineva,stai cu ea in lipsa d altceva.am fost si eu intr`o situatie asemanatoare cu a ta si nu e deloc placut k toata lumea sa o stie de..dak nu te`am convins cu asta,atunci gandeste`te k dak a stat cu ala 2 ...
Re: Re: Re: Re: CE VREA ??? din 22 feb 2008 12:30 de stefanoski
nekunoskuta, daca tot ai sters, de ce nu stegi tot ce trebuie ? :unsure:
Re: Re: Re: ce este dragostea ? din 22 feb 2008 12:19 de Nekunoskuta
Daca vrei o parere coerenta formuleaza si o intrebare coerenta. Sincer, eu nu inteleg nimic concret pentru ca intrebarea e una "care este mai dulce?". Ce? Mierea, zaharul...ce? Ai facut o afirmatie legata de dragoste si apoi ai intrebat care e ...
Re: Re: Re: CE VREA ??? din 22 feb 2008 12:16 de Nekunoskuta
Suntiti de prea putin timp impreuna ca sa poti sa-ti faci o idee despre el. Poate fi un tip sincer caruia chiar sa-i placa de tine ori poate urmari ceva. Eu zic sa-i acorzi o sansa in continuare si sa incerci sa mentii si relatia cu prietena ta. ...
Re: Zice k te iubeste si totusi te refuza... din 22 feb 2008 12:11 de Nekunoskuta
Cuvintul "iubire" nu cred ca are de-a face in afirmatiile tale, nu? Sunteti impreuna? Daca da, de cat timp?
Oricum, in general daca o fata refuza de multe ori invitatiile unui baiat folosind diverse scuze care se vad ca sunt false nu vrea sa aiba ...
Re: Amic indragostit de profa de mate...pls need h din 22 feb 2008 12:07 de Nekunoskuta
Daca esti un prieten adevarat il vei ajuta sa scape de obsesia asta pentru ca nu este una buna. Incearca sa-l faci sa inteleaga faptul ca nu are nici o sansa, ca femeia aia e maritata si nu se va uita la un pusti de 18 ani. Iesiti impreuna, arata-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ne iubim dar nu vr din 22 feb 2008 12:03 de Nekunoskuta
Daca tu banuiesti ca e din cauza unor complexe ale lui e mai greu. Barbatii tind sa fie foarte mandri de barbatia lor si uneori nu e deajuns sa le spunem noi ca sunt minunati. Data viitoare nu te lasa cand iti spune ca nu are chef. Continua sa te ...
Re: Re: din 22 feb 2008 12:02 de Guest
invers. moralistii si moralistele, vor veni asemenea tie si cunostintei despre care vorbeste tipul in subiect, ca este normal sa fie interesat de trecutul ei, ca proprietate, ca asa si pe dincolo, pen'ca asa-i mentalitatea in societatea romaneasca. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hai sa din 22 feb 2008 11:59 de omu_negru
cik in urma cu vreo 4-5 ani, parca prin 2001, tot amarastean din asta care a ajuns la parlamentul european le-a spus " fratilor sai unguri" sa poarte [b]DOLIU DE ZIUA NATIOANALA A ROMANIEI[/b].
sa nu ii impusti?
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca am luat vre din 22 feb 2008 11:56 de Nekunoskuta
Boli incurabile sigur nu. Pentru asta e necesar mai mult decat atingerea penisului. O alta infectie sau BTS e posibil desi sunt sanse mici.
Re: Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 22 feb 2008 08:13 de mbancos
greu sa ramai prieten,doua persoane se despart dupa ce ajung (aproape dujmani)cine intoarce si celalalt obraz? mai rau daca sunt copii in jocul lor
Re: Re: Re: din 22 feb 2008 00:28 de Sephiyroth
cum ne nimerim noi amandoi mereu in acelasi loc..! ;):D
Re: Re: Re: intrebare din 21 feb 2008 23:32 de Stranger_to_love
Penetrare se poate referi si la sex anal,dar in afara de asta penetrare si sex vaginal e acelasi lucru.
Pai simti ceva logic:cald ceva,sa-ti spuna restul ca eu nu stiu ce simti cand ai penisul intr-un vagin.:lol:
Re: Femeia iubita in Spania, tu aici, ce faci? din 21 feb 2008 23:30 de ti3sto
nu cred ca e adevarat ce ni se relateaza aici :blink: aia nu e femeie cu sentimente:wacko: ce urat suna la produs:ermm:
Re: Re: intrebare din 21 feb 2008 23:26 de andrei666
hello to everyone ! am si eu o problema. am 16 ani si sunt virgin, dar am o relatie stabila cu prietena mea. nu stiu cum e pentru prima oara, si va rog sa-mi spuneti cum stiu daca am penetrat sau nu?
se tot vorbeste despre penetrare(de ex: iubitul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ne iubim dar nu vrea s din 21 feb 2008 21:23 de ynit
Suntem impreuna de un an jumate si stam impreuna de un an.asa a fost dintotdeauna.dar la inceput am crezut k e perioada de acomodare..nu s-au schimbat prea multe,doar k acum e mai indraznet in pat,the sex is really ok!cand se intampla..ma oftic pe ...
salut din 21 feb 2008 19:38 de sorin
eu am 16 ani si 10 luni...pana acum cateva luni bune ma masturbam dar mam oprit..problema mea este ca..la varsta mea cand aveam 16 ani fix si ma masturbam nu reuseam sa ejaculez nu stiu de ce...iar un prieten de al meu desi este mai dezvoltat ...
Re: Re: Re: Re: ... Re: Masturbare din 21 feb 2008 18:45 de katherine
Nu ai cu ce sa te certi cu mine, baiete...ti-ai les gresit persoana careia sa ii dai lectii, de asta te asigur....
Postare dubla din 21 feb 2008 18:36 de crisexpert
Pe majoritatea forumurilor este interzis sa postezi tu dupa tine daca nu au trecut 6/12/24/48/72 ore pentru ca useri ar acumula foarte repede multe mesaje postate.Aici de ce e posibil?Daca mai vrei sa spui ceva apasa pe "editeza".
Pagina 1993 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||