Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 feb 2008 11:02 de Guest
nu. ale 4 saptamani off, inca, nu sunt platite. in sensul acesta sunt promisiuni de mai bine si evident, in sensul cresterii salariului pe perioada imbarcarii. cand, se va accepta plata si pentru perioadele off, contrattele se vor transforma, pe ...
Re: Re: Diferenta dintre o fata si o femeie din 25 feb 2008 10:55 de Danny_DaBoss
daca ar fi dupa mine... as face armata obligatorie pt fete ca sa devina femei :lol:
Re: Re: Re: Re: clamidia din 25 feb 2008 10:35 de cristina
si eu am fost diagnosticata cu chlamydia in urma cu o saptamana.Am un prieten stabil de 4ani si el a avut infectia asta dar s-a tratat cu mai multi ani in urma...Aceasta boala nu e singura...daca ai o chlamydia sigur mai ai si alta ...asa s-a ...
Re: Re: Re: din 25 feb 2008 08:27 de mbancos
sanatate, ca mare dreptate ai,asa sunt oamenii, barbati si femei se cred dumnezeii,daca sar uita mai atent, ar vedea deavolul din ei. Cand ai un fx e greu de schimbat
Re: Ce este dragostea? din 25 feb 2008 08:02 de mbancos
mai sus este intrebarea,am inteles de la voi ca dragostea include si sexul,care se face cu prejudecati sau fara,deci sunt doua tipuri de dragoste adevarata, sentimente+sexul cu prejudecati(conform bibliei), sentimente + sexul fara ...
Re: Re: Orice sarbatoare de dragoste este un din 25 feb 2008 02:41 de ExoticDream
Nu trebuie sa fii neaparat idiot sau dobitoc, lenes, fricos sau rusinos, pentru a marca intr-un fel special zilele deosebite din calendar. Poate ca aceste sarbatori mai mult sau mai putini mioritice din februarie-martie pot fi trecute cu vederea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce este dragostea ? din 25 feb 2008 01:50 de ExoticDream
Eu nu sunt experta nici in dragoste, nici in sex, si vreau sa inteleg. In speranta ca mintea ma duce, te intreb mai intai cum definesti dragostea cu prejudecati?
:unsure::unsure::unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 feb 2008 22:31 de stefanoski
Sa ne tii la curent :)
Re: Re: Orice sarbatoare de dragoste este un din 24 feb 2008 21:18 de Sephiyroth
Moamaa...,da' ce suparat pe viata e asta ! :D
..auzi...invatarea impreuna a unei limbi straine....sau sa invatam sa crosetam fara profesor..!:D:D:D
Mey...au unii asa nishte idei despre viata asta....:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 feb 2008 21:07 de Vladone
Ok...vad ca trebuie sa mai dau niste detalii :,
Nu am de gand sa ma implic prea tare in aceasta relatie....si nu...lumea nu o stie ca pe o *****
In afara de fazele cu cei 2 fosti nu am auzit nimic...si nimeni nu mi'a zis nimic...si aici ma refer la ...
Re: Re: Re: help me din 24 feb 2008 20:30 de ELENA_SCH
BUNA MIHAELA,
Daca in loc de menstruatie, ai avut o scurgere maronie este un semn ca ai fi insarcinata. Nu vreau sa te sperii, fa un test de sarcina si mergi la doctor sa te sfatuiesti cu el. Eu am ramas insarcinata cu prietenul meu in urma ...
Re: Re: Re: Re: Re: ... din 24 feb 2008 19:19 de Twendy-one
acum am lasat-o moarta.....i-am spus ca nu mai am ce sa vorbesc cu aia......refuz sa o mai bag in seama......si i-am spus ca daca are de gand sa isi schimbe atitutidea ma voi purta altfel.....dar se pare ca nu o ...
Re: Orice sarbatoare de dragoste este un din 24 feb 2008 17:05 de za'one
Aceste asa zise "sarbatori", sunt un prilej pentru cei multi si idioti de a-si reaminti cateva adevaruri simple. Atat timp cat nu lasi viata sa treaca pe langa tine, atat timp cat persoana de langa tine (aproape sau nu) constituie o componenta ...
Re: Re: Re: Re: Freza din 24 feb 2008 17:04 de Sweetheart
Pt mn personal freza chiar conteaza la un baiat, mie imi plac baieti ori cu paru pe fata si drept, ori cu tepi mai scurti si facuti cu gust ori cu creasta si cu suvite verzi sau albastre, insa fara sa dea in extrem , sa fie cat de cat decent si sa nu ...
Re: Re: Re: Re: ce este dragostea ? din 24 feb 2008 15:26 de mbancos
da profilul este real, nu am nimic de ascuns nu incerc sa fiu expert, tot timpul ai ceva de invatat. Uneori, sunt mai tanar decat voi, pa
Re: Re: Re: Re: Re: ce este dragostea ? din 24 feb 2008 15:21 de mbancos
da copii am inteles; sunteti experti in dragoste si sex, as vrea sa va cunosc realizarile. Intrebam daca dragostea cu prejudecati, sau fara prejudecati, este mai dulce. Fiecare intelege ce vrea, sau ce il duce mintea
De ce se masturbeaza femeile care au parteneri? din 24 feb 2008 10:07 de crisexpert
Toata lumea ne pune la colt ca ne masturbam indiferent daca avem sau nu partenera.Dar ele nu se masturbeaza?
Re: Postare dubla din 24 feb 2008 10:03 de Danny_DaBoss
tu nu poti sa taci ? :,
si daca vrei sa raspunzi la 4-5 subiecte tre sa astepti 6+ ore ? la asta nu te-ai gandit nu ?
Re: Re: Re: help me din 24 feb 2008 02:05 de ExoticDream
Esti sigura ca stii cum se calculeaza data [b]ovulatiei[/b]? Spune-ne care este intervalul dintre doua menstruatii si o calculam noi. Daca ai facut socoteala corect, menstruatia iti intarzie de 9 zile si in locul ei ai avut acea scurgere vaga, ...
Re: Dragobetele, sarbatoare a iubirii la romani din 23 feb 2008 21:56 de nypd
un fas de sarbatoare scos la interval odata cu nebunia valentine's day.
cel mult un obicei pt mici comunitati, nici pe departe o traditie nationala.
dar cum unii trebuie sa faca din orice... chiar daca ies mai putin decat de valentine's ...
Pagina 1991 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||