Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea in exces dauneaza? din 28 feb 2008 16:38 de crisexpert
Aia nu stiu cum sa o faca :D.Daca nu sti sa faci ceva nu fa!
Trebuie sa fi tampit sa te masturbezi pana te ranesti!Aia sunt obsedati, prosti si tampiti!
Re: Re: Re: scutiri :D din 28 feb 2008 16:33 de crisexpert
Va ajut eu ma...Este o scutire pe care scrie 500 RON.E cea mai buna.Intr-adevar e putin cam scumpa dar merita (mai ales ca poate fi folosita pe o perioada destul de lunga daca ,ajunge la dirig/diriga, si chiar o nota destul de buna :D ).
Re: Re: scutiri :D din 28 feb 2008 16:26 de baby
daca imi zici k ai scutiri mor de inima :mellow:
de cand tot caut si nu gasesc una buna :((
:,:-*
Re: Re: Sa pun capat relatiei ? din 28 feb 2008 16:09 de Kamy19
bun dar mie nu imi rasp nimeni :((
am si eu o prb asemanatoare tot de 3 ani sunt cu un baiat ne iubim mult dar eu uneori nu simt absolut nimik iar alteori simt ca mor dupa el si plang numai cu gandu ca poate sa ma insele in acel moment si daca imi ...
Re: din 28 feb 2008 12:35 de Guest
am eu un sfat. termina dracului, cu "n"-shpe subiecte deschise! tocmai te-am laudat pe blogul Dorianei, DarkAngel, Marilena Barna, ca te-ai trezit de 2 zile. ma enerveaza nickname-ul asta. mi-a placut mircea geoana, pana-n primavara lui 2004, cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Postare dubla din 27 feb 2008 17:23 de crisexpert
Dar se poate folosi copy/paste la ce apare in acel "istoric", iar daca unii nu ar stii sa scrie "quote" s-ar putea pune un buton care sa faca asta.
Dar cu stelele alea de sub avatar ce e?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 27 feb 2008 17:20 de crisexpert
:lol: Nu stiu daca ma lasa mama...Vedem noi! :lol:
Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile. din 27 feb 2008 15:40 de kitty
sa stii k sunt dereglari hormonale.la inceput si mie imi intarzia sau imi venea mai devreme.asa se intampla.insa daca nu esti sigur de ceva anume pune-o sa faca un test de sarcina sau...cumpra-i tu unul.succes si sper sa fie ok.
Re: Dragoste pe net din 27 feb 2008 13:50 de ely_alina80
buna da te poti indragosti pe net dar nu de fiecare data ceea ce ti se spune e adevarat...dar daca destinul e sa fiti impreuna ca el sa fie alesul asa va fi...succes in viata si ia alegerea corecta pt tine ca sa nu regreti mai tarziu pers o sa il ...
Re: Re: Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi din 27 feb 2008 12:26 de aiurea
Da..ce sa mai zic.. Am si eu prietena de vreo 2 ani si ma pun si eu in postura prietenului tau. Oare nu exista vreo relatie care sa nu fie compromisa de acei "fluturi" in stomac? Eu o iubesc pe actuala mea prietena..si nu am de gand sa o insel. Eu ...
Re: Re: Ati avorta? din 27 feb 2008 08:41 de Dya
Sincer nu stiu ce a s face daca as ramane insarcinata....Eu insami am fost un accident dar mama a decis sa am pastreze si a reusit sa mi dea o viata superba,chiar daca cel care a lasat o insarcinata nu a fost alaturi de ea si toata familia a fost ...
Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are prietena din 27 feb 2008 01:12 de ExoticDream
Nu stiu ce rost are ascunsul dupa deget, mai ales ca riscurile unor interpretari aiurea sunt foarte mari. Nu mai bajbai in ceata, nu mai face supozitii. Daca esti convinsa ca il placi, invita-l tu la un suc, la o scurta plimbare, nu conteaza ...
Re: Re: Re: Re: Postare dubla din 27 feb 2008 00:47 de ExoticDream
Moderatorii nu au puteri de "zei", doar adminul poate face aceasta modificare. Faptul ca un user acumuleaza multe posturi nu are nicio importanta, nu dam premii pentru numarul de caractere/posturi tastate. Daca s-ar pune in aplicare restrictia ...
Re: Sa pun capat relatiei ? din 26 feb 2008 23:30 de bestiutza69
Obisnuinta distruge dragostea.
Obisnuinta distruge totul in general. Limiteaza si conduce la complacere, comoditate. Si de multe ori te impiedica sa faci ceva ce iti doresti. Si sunt atat de multe lucruri pe care un om si le-ar dori.
Sfatul ...
Re: Sa pun capat relatiei ? din 26 feb 2008 23:19 de Kamy19
am si eu o prb asemanatoare tot de 3 ani sunt cu un baiat ne iubim mult dar eu uneori nu simt absolut nimik iar alteori simt ca mor dupa el si plang numai cu gandu ca poate sa ma insele in acel moment si daca imi vb rastit ma patrunde la inimioara si ...
Re: Tradarea... din 26 feb 2008 23:12 de bestiutza69
In mod sigur au existat si motive pentru care s-a intamplat inselarea, chiar daca tu le numesti "prostie".
Poate ar trebui sa-ti iei o perioada de gandire, sa vezi dc chiar vrei inapoi la el sau vrei altceva. Daca ai vrut o data e posibil sa se ...
Re: Re: Re: Ce este dragostea? din 26 feb 2008 22:31 de angela
Nu ma dau experta, pentru ca nu sunt, asa cum ai spus si tu toata viata invatam.Atata timp cat poti face sex fara sa simti nimic pentru persoana respectiva, e totul ok..Inseamna ca poti sa te bucuri de viata fara sa tii cont de prejudecati.Insa eu nu ...
Re: Trecutul ei... din 26 feb 2008 22:19 de bestiutza69
Fetei ii place sexul! Asta e clar.
Dar ce e rau in asta? Sexul e misto si face bine!
Ca a vrut sa vada cum e inseamna ca nu se multumeste cu putin, vrea mai mult si mai bine. Iar avand in vedere faptul ca femeile sunt mai greu de satisfacut pe ...
Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are prietena din 26 feb 2008 22:19 de angela
Barbatii mai glumesc, mai se dau macho in fata femeilor, iar faptul ca glumeste cu tine nu inseamna ca te place si ca vrea o relatie cu tine.Asa sunt barbatii chiar daca au prietene mai fac pe galantii in fata altor femei.Poate vrea sa te incerce, sa ...
Re: Re: Re: Re: SEX ANAL din 26 feb 2008 20:58 de stefanoski
pfoaaaaaaa :lol::lol::lol:
Pagina 1989 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||