Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie ve din 1 mar 2008 23:14 de angela
Nu am crezut ca il iubesc, ci chiar l-am iubit, si m-a iubit si el pe mine, atata timp cat s-a putut mentine ceva frumos..Daca s-a sfarsit asta nu inseamna ca nu ma pot indragosti din nou, si ca nu pot gasi o alta iubire poate chiar pentru ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relati din 1 mar 2008 20:52 de Stranger_to_love
E ala care spune sa fi "funny and cocky",sa nu cumperi dragostea femeii prin daruri si alte chestii din astea?Daca e ala m-am lamurit.Sincer nu cred ca chestiile alea functioneaza in romania.
Ca sa fac tot ce zice acolo ar insemna sa-mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie ve din 1 mar 2008 20:43 de crisrazvi
@stranger_to Si eu eram virgin :D Pana la 26, stai linistit ca unii n-au avut parte in toata viata lor de 70 de ani deci niciodata nu e prea tarziu. Am dat peste email-urile unui tip de la www.doubleyourdating.com si mi s-au parut niste idei de bun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie versus din 1 mar 2008 20:35 de Stranger_to_love
Pai sunt realist.Sansele sa intalnesc o fata deosebita care sa ma suporte,care sa aiba rabdare sa ma cunoasca cat de cat si pe deasupra sa o plac si eu sunt foarte mici.Eu nu am de gand sa ma schimb pt. ca nu as mai fi eu.Cred ca exista doar ...
Re: Re: Probleme cand cuplul locuieste la parinti din 1 mar 2008 20:28 de mysterious_g
Nu e mai mult dar ma doare sa vad ca cei pe care ii iubesc nu se inteleg. Se poate ca dupa ce ne mutam lucrurile sa revina la normal. Cel putin asa sper.
Re: Re: Re: Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, d din 1 mar 2008 20:13 de serena
Of doamne cat de mult ma regasesc in povestea ta...cand am citit-o pentru prima data m-au trecut fiori ingrozitori...am o relatzie stabila de 2 ani de zile, iar asa zisii fluturasi din stomac i-am simtzit si eu tot cu un baiat macho...numai ca se cam ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 mar 2008 19:24 de crisexpert
Bine spus!
Pe mine nu am intereseaza cu cine si unde te pupi tu,Danny!Ai vreo problema?
Si da, respectul se poate castiga de la prima postare...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie versus Ave din 1 mar 2008 18:10 de angela
Un om nu se simte implinit atata timp cat nu are parte si de iubire, cate putin din toate lucrurile pe care viata ti le poate oferi. Iar daca viata ta e frumoasa asa acum e, cu idei ca iubirea nu exista, si ca nu o sa o intalnesti niciodata, ...
Re: Re: Re: Re: Exercitii pentru marirea penisului din 1 mar 2008 17:54 de VladX
hai sa va explice un batran care e toata abureala asta cu marimea..daca esti un tip care iti plac distractiile de seara..si cam in fiecare saptamana cu o tipa noua..atunci da marimea conteaza, deoarece genu ala de femeie care se lasa agatate doar pt ...
Re: din 1 mar 2008 17:42 de Giany
In mod normal as fi de acord cu tine :rolleyes: Been there done that!:rolleyes:
Dar chestia sa le las pe ele sa imi plateasca mie mi se pare naspa rau.:blink: Sunt si eu cinic si nesimtit si toate atributele negative pe care le poti gasi, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 mar 2008 16:55 de Guestbuna.
George, nu te mai vaita atat! eu nu sunt membra pe nici un forum, sunt, doar "Guest". pe de alta parte nu-i problema niciunui forumist, niciunui moderator, niciunui ziarist, niciunui dj, daca si cu cine ma pup eu. nu stiu cat de interesant ar putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 mar 2008 16:30 de Guest
mie, nu mi-ai creeat nici o confuzie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie versus Aventur din 1 mar 2008 15:38 de Stranger_to_love
Asta e tare cu lasatul vietii sa treaca.Daca nu am "gasit" pe nimeni de care sa ma "indragostesc" ce sa fac? Pai poetii si scriitorii au priza la femei.Sunt si alte lucruri pe lumea asta in afara de iubire.In final ce mai conteaza daca ai iubit ...
Re: Re: intrebare... din 1 mar 2008 15:25 de angela
Daca ai luat Postinor in 72 de ore de la contactul sexual neprotejat..NU SUNT SANSE SA RAMAI INSARCINATA..:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie versus Aventuri din 1 mar 2008 15:22 de angela
Inseamna ca lasi viata sa treaca pe langa tine, fara a sti ce e iubirea.Chiar si poetii, scritorii au fost indragostiti, barem un simplu om ca tine..Aici suna a teribilism..Ceva de genul..Vai ce tare si cool sunt daca nu ma indragostesc..Dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 1 mar 2008 14:45 de crisexpert
Nu sunt MOD pe sexpert.ro si mam inregistrat in 2007 (scuze daca s-au creat confuzii in aceste privinte).
Re: Re: Re: din 1 mar 2008 13:48 de Guest
corect. respectul il merita doar cei ce respecta si impun respect intru totul nu doar, aparent, la adapostul unui interes temporar sau permanent. stiu, si te cred pentru ca, am observat evolutia ta pe forumurile respective, cu bune si rele, chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 1 mar 2008 13:21 de Danny_DaBoss
el e nascut in 93, deci e generatia dupa 90 cum am scris mai sus. ce e asa greu de inteles ?
Re: Cumsa scap de cearcane? din 1 mar 2008 10:47 de baby
cearcanele nu apar numai de la oboseala...ci si de la stres...sau daca esti bolnava
:ermm::,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Relatie versus Aventuri din 29 feb 2008 23:13 de Stranger_to_love
Nu am fost indragostit.Sa te casatoresti din dragoste e o tampenie pt. ca nu inseamna daca il iubesti e si persoana potrivita.Dragostea dispare,dragostea e oarba si surda si proasta.
Iar daca o sa iubesc vreodata de ce trebuie sa stric totul ...
Pagina 1986 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||