Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce sa ma m din 21 feb 2008 18:00 de angela
Desparte-te de el...nu te merita, nu te mai iubeste, nu te mai doreste ca femeie.Adica carui barbat normal nu i s-ar scula cand ar vedea o femeie imbracata sexi, si mai ales fiind sotia sa???:wacko:Tipul are probleme la mansarda.Desparte-te de el ...
Re: Zice k te iubeste si totusi te refuza... din 21 feb 2008 17:53 de angela
Esti cam inconsecvent in afirmatii.Atata timp cat o femeie iubeste un barbat nu il va refuza niciodata.Decat daca cumva baiatul o supara cu ceva..Dar daca iubesti nu iti refuzi iubitul doar asa ca ti se pune tie pata..Doar atunci cand nu vrei sa ...
Re: Re: Re: Re: penis curb din 21 feb 2008 17:46 de stefanoski
al meu are patratele...e bun ? :unsure:
Re: CE VREA ??? din 21 feb 2008 17:46 de angela
Daca prietena ta e invidioasa si il iubeste pe el, si baga strambe ca sa nu fii tu cu el????Faptul ca are deja planuri cu tine, e un lucru bun, insa pe de o parte ar trebui sa te intrebi daca nu cumva vrea doar sa se culce cu tine...:-`
Re: Re: Cine sa inteleaga femeile... din 21 feb 2008 17:43 de stefanoski
ai fi avut un prieten care te trezeste dimineatza din somn :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca am luat vreo bo din 21 feb 2008 17:15 de cbz
Sigur??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sar din 21 feb 2008 16:03 de mihaela
[b]pey tu daca vrei sa inveti sa saruti cu limba in primul rand :1 nu trebuie sa te simti rusinat sau sati fie teama ca va rade cineva de tine ci in primul rand trebuie sa ai gura proaspata in al 2-lea rand el/ea se aproprie de tine incepe totul de ...
Re: Sex cu fosta din 21 feb 2008 15:29 de chic_garcon
nu comentez. topicul asta..tine de moralitatea fiecaruia....
oricum moralitatea....exista in cantitati diferite privind masele de oameni:alien:
Re: Cine sa inteleaga femeile... din 21 feb 2008 15:14 de chic_garcon
tata? cum a mai zis cineva. invit-o seara la un suc. vezi sa fie intuneric. dar sa nu fie tarziu. vezi sa o conduci acasa. fii tu insuti. fii amabil. rasfoieste o carte de bune maniere. vorbeste mult. nu te opri din vorbit..chiar daca ti se pare ...
Re: Re: Cine sa inteleaga femeile... din 21 feb 2008 15:10 de chic_garcon
:lol::lol::lol:
Re: Cura de slabire+exercitii din 21 feb 2008 15:07 de chic_garcon
consulta un nutritionist. mergi la sala. vorbeste cu fetele sa iti recomande un instructor de fitness bun. si urmeaza-i sfaturile . ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poate o virgina sa ram din 21 feb 2008 15:03 de chic_garcon
e o diferenta intre cartile de biologie si cartile de educatie sexuala. cartile de biologie nu includ neaparat si elemente de educatie sexuala. pe cand ...da. cartile de educatie sexuala implica si elemente de biologie. se pare ca nu prea am ...
Re: Re: Cura de slabire+exercitii din 21 feb 2008 11:51 de Nekunoskuta
Problema cu slabitul mai e si alta: nu oricine poate sa slabeasca asa cum nu oricui ii sta bine slab. Depinde de varsta, conformatia corpului, masa musculara. Eu am 1,77 inaltime si cica ar trebui sa am vreo 61 kg. Ei bine, eu la greutatea aia as fi ...
Re: Re: Re: Cine sa inteleaga femeile... din 21 feb 2008 11:39 de Nekunoskuta
Adica nici tu nu stii ;)
Esti atras, iti place dar...nu ai sentimente pentru ea :blink: Iti dai seama ce vorbesti?
Invit-o undeva si gata! Ce fel de barbati vreti sa deveniti daca va e frica sa invitati o fata in oras la un suc?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre sex din 21 feb 2008 11:27 de Nekunoskuta
Nu e vorba de categoria in care ma incadrez. Era doar o intrebare generala la care puteai si tu sa raspunzi: Daca ti s-ar spune ca sexul anal e minunat si etc (cam cum il laudati voi, barbatii) ai fi dispus sa-l faci? Mai pe scurt...daca e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ne iubim dar nu vrea sex! din 21 feb 2008 11:20 de Nekunoskuta
De cat timp sunteti impreuna si de cat timp locuiti impreuna? La inceput era la fel?
Da, se poate sa fie un tip pentru care sexul sa nu prea conteze si aici sa apara diferenta dintre voi. Poti trai asa daca il intelegi si te adaptezi la fel cum ...
Re: Re: din 21 feb 2008 11:09 de Guest
da. subiectul este din 2003 si-a fost editat de Exotic, tocmai pe 14 august 2007. Acuma, cat spunea el ca femeia, pe care o iubeste sau o iubea enorm, sau whatever, era unde spune el ca era, nu se stie cine-i femeia, caci s-ar putea verifica lesne ...
Re: CE VREA ??? din 21 feb 2008 11:04 de Nekunoskuta
Variabile: cati ani ai? cati ani are el? de cat timp sunteti impreuna?
Daca e ceva serios ti-a spune sa-ti traiesti viata asa cum vrei tu, nu cum vor prietenii. Pun pariu ca daca ea se indragostea de un tip pe care tu nu-l suportai nu ii pasa ;)
Re: Inca cate ceva. din 21 feb 2008 10:57 de Nekunoskuta
Cand reusesti sa vorbesti frumos cu ea aminteste-i chestia asta. Intreab-o cum s-a simtit atunci si daca ii era bine. Poate chiar e bolnava si are nevoie de ajutor.
Re: Poate timiditatea sa ascunda inteligenta, umor din 21 feb 2008 10:41 de Guest
da, poate timiditatea sa ascunda tot ceea ce spui aici: inteligenta, umor si un fizic placut. dar fizicul placut, se poate remarca face 2 face sau intr-o poza. cu alte cuvinte nu vad de ce-ar fi estompat de timiditate fizicul placut, decat, doar, ...
Pagina 1994 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||