Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Iubire fara sex?

din 17 feb 2008 15:41 de angela

Lupta si incearca asa acum a spus si Exotica sa reinvii flacara iubirii.Daca nu merge, cel mai bine e ca fiecare sa mearga pe drumuri diferite. Nu te amagii singura si nu il rani nici pe el.Daca te-a asteptat 2 ani,eu zic ca te iubeste.Clarifica-ti ...

Re: Re: Iubire fara sex?

din 17 feb 2008 15:29 de doctor_love

\ imi pare rau pentru tine..sincer..pentru voi ... nu cred ca mai poti face ceva...decat sa treci mai departe...sa regasesti un baiat..care sa te placa,sa te atraga..si care sa te vrea doar pe tine..sa iti placa si tie de el..si lui de ...

Re: Iubire fara sex?

din 17 feb 2008 15:19 de doctor_love

relatia voastra e pierduta.. pentru ca nu ai vrut la timpulrespectiv....cand il doreai..sa faci sex/dragoste cu el... acum dorinta ta a pierit..si nu va reveni...ba mai mult..ti s-au aprins calcaiele dupa altcineva.. pare rau sa iti ...

Re: Re: Poate o virgina sa ramana insarcinata?

din 17 feb 2008 15:10 de chic_garcon

am revenit sa satisfac micile curiozitati ...am facut testul...si nu e insarcinata... ba i-a venit si menstruatia ..... toate cele bune. la revedere. acest topic este inchis.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre sex

din 17 feb 2008 12:50 de Danny_DaBoss

treaba ta daca esti deschisa la minte sau nu. sunt femei care au facuto si nu le-au placut si nu mai fac in veci si sunt femei care au facuto si le plac. tu stii din ce categorie faci parte :ok:

Re: Re: Re: Re: iubire fara sex?

din 17 feb 2008 12:47 de monukmik

ma refeream la o altfel de confirmare...

Re: Re: De ce ma refuza prietenul cand vreau sex?

din 17 feb 2008 12:18 de Nekunoskuta

Ete na! Poate e obosit omul. Sau poate pur si simplu nu are chef. Sau e preocupat de o problema de la munca/scoala si nu vrea sex. Sau nu i se pare atragator locul in care tu vrei sex (daca e la tine acasa sau la prieteni in vizita...etc. ...

Re: Re: Re: iubire fara sex?

din 17 feb 2008 12:12 de Nekunoskuta

De ce? Tu nu esti capabila sa decizi singura cand sa te culci cu iubitul tau? Nu altii iti conduc viata! Oricum...daca nu te mai atrage te vei culca cu el degeaba...vei reusi doar sa-l amagesti. Cand vei da de "gustul" sexului te vei intreba ...

Re: Re: Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect

din 17 feb 2008 03:08 de ZAoneNOTza1

Genial: 1, 2, 3, 4, 5, 8, 19. Aiurea sau incredibil de stupide: 6, 7, 9 (prietena cea mai buna nu arata bine intotdeauna!), 16 (idem), 13, 14, 15 (asta ar inseman ca 14 Feb chiar e o zi speciala...), 17, 18, 20 (What!?) Fara motiv: 10, 11, ...

Re: De ce se masturbeaza barbatii care au partener

din 17 feb 2008 02:23 de Stranger_to_love

De unde stii tu ca refuza? Unii vor in fiecare zi.Ceea ce este posibil numai daca si ea vrea si stau impreuna.

Re: Re: iubire fara sex?

din 17 feb 2008 01:42 de monukmik

adevarat,o confirmare cautam.multumesc mult!imi sunteti de mare folos!

Re: Re: Iubire fara sex?

din 17 feb 2008 01:40 de monukmik

multumesc din suflet pentru tot.si eu sper sa fie doar o faza ciudata,fiindk nu vreau sa-l pierd...apropiatii spun ca "nu meritam" sa ne despartim.o sa repar chestia asta...ms mult!

Re: Iubire fara sex?

din 17 feb 2008 01:09 de ExoticDream

Nu stiu cati ani ai (profilul ar indica 20...), insa ma tem ca expresia "il iubesc mult" nu mai are semnificatia din dictionar, sentimentele tale pentru el s-au pierdut undeva, pe drum, in acesti doi ani si ceva, nu din cauza lipsei de sex, ...

Re: Actul sexual surprins de copii

din 17 feb 2008 00:50 de ExoticDream

Depinde de varsta copilului, dar oricum as da un raspuns foarte aproape de adevar. Dupa 7-8 ani, micutul stie deja ce inseamna sa faci dragoste, asa ca... o minciuna gogonata din partea parintilor surprinsi "in flagrant" i-ar starni cel mult ...

Re: Re: despre sex

din 17 feb 2008 00:33 de ExoticDream

Daca stii raspunsul, de ce ne mai intrebi? Asa se poarta la Espagna?!? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 feb 2008 00:28 de ExoticDream

Scuze, sunt cam imprastiata in ultima vreme, am confundat locatia... Daca vorbim de Timisoara, atunci cu siguranta metafora ta este corecta. :heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot unele fete sa

din 17 feb 2008 00:05 de necunoscut

nu e asa naspa s faci sex oral e chiar misto.si pt unul si pt altul.dar daca nu incerci nu ai de unde sa sti

Re: Re: Dezvirginata?

din 17 feb 2008 00:00 de necunoscut

nu inseamna ca daca nu ia curs sange nu e virgina.e cam nasol ca a-ti fost amandoi virgini.

Re: Re: Re: Re: Re: Ce sanse de sarcina sunt la ej

din 16 feb 2008 23:41 de angela

Bai cave man, mai citeste si tu despre metodele de contraceptie, despre ejaculare..Lauda de sine nu miroase a bine.Asa ca nu te mai lauda ca ai ejaculat in vaginul a 3 femei si nu au ramas insarcinate.ASTEA SUNT POVESTI DE ADORMIT COPIII.Ai facut ...

Re: Re: despre sex

din 16 feb 2008 23:33 de angela

Pentru ca anusul este mult mai stramt decat vaginul ofera mai multa placere.Parca ai fi fata cand spui asta, nu baiat.Daca esti baiat incearca asta..Multi barbati adora sexul anal..:,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1998 din 3732
«   1 ... 1995   1996   1997   1998   1999   2000   2001 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare