Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Multumesc pentru ca incercati sa ma ajutati.

din 15 feb 2008 19:36 de Suparata

Da,e vorba despre mama.Noi,doua niciodata nu ne-am inteles prea bine,da,de cand s-a pensionat,si bunica a murit a devenit foarte agresiva.Nu stiu,poate ca e vorba de conflictul intre generatii,dar...Ea oricum a fost crescuta dupa niste reguli destu; ...

Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 15 feb 2008 17:30 de tematoare

de acord cu Nekunoskuta...aici esti anonima, prin urmare scrie fara frica tot ce ai pe suflet...vom incerca sa te intelegem si pe cat putem, sa te ajutam cu sfaturi

Re: help

din 15 feb 2008 17:11 de Nekunoskuta

Daca tu esti cu ea de 4 luni inseamna ca ar fi insarcinata in 4 luni si jumatate-5 (in cazul in care nu s-a culcat cu el pe perioada relatiie voastre). La stadiul asta al sarcinii iti garantez ca se observa pana acum. In primul rand trebuia sa i se ...

Re: Re: Re: Vreau sa stiu daca am luat vreo boala

din 15 feb 2008 16:54 de Nekunoskuta

Nu.

Re: Re: Ce sa fac?

din 15 feb 2008 16:48 de Nekunoskuta

Daca e majora acea institutie se cheama tribunal ;) Esti anonima aici pe site, ne poti da mai multe detalii fara frica si rusine ca sa te putem sfatui mai bine.

Re: Re:

din 15 feb 2008 15:53 de viorel

E adevarat ca actul sexual tine mai mult. daca am 28 ani exista vreun risc sa-mi fac circumcizie? cum e mai bine totala sau partiala. Poti sa-mi dai detalii pe mail viorel_or@yahoo.com.

Re: Re: Vreau sa stiu daca am luat vreo boala sau

din 15 feb 2008 15:43 de cbz

As vrea sa stiu daca este posibil sa iau si boli incurabile, de ex. sida

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexu oral

din 14 feb 2008 22:49 de un mister

cum sa pui inghetata pe "georgica"?ai innebunit?nu mai face nimic "gica"...se aduna si se culca...asta vretzi voi femeile...:devil:

Re: Vreau sa stiu daca am luat vreo boala sau nu

din 14 feb 2008 22:41 de kitty

este posibil mai ales daca vb espre o boala mai dificila.daca fata e sanatoasa nu ai de ce sa iti faci griji.sunt boli insa care se pot lua si de pe manerul usii cum e sifilisul.sunt boli care nu se iau usor altele...

Vreau sa stiu daca am luat vreo boala sau nu

din 14 feb 2008 21:41 de cbz

Buna ziua, ma numesc Florin si as vrea sa ma lamuriti cu ceva: - daca am introdus degetele in vaginul unei fete iar apoi am pus mana pe penis ar fi posibil sa fi luat vreo boala cu transmitere sexuala?

Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo

din 14 feb 2008 21:34 de pumpkin_

@Lucian1998: Nu prea inteleg ce vrei sa spui...as fi incantat daca ai putea detalia ideea.

Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o

din 14 feb 2008 18:36 de Lucian1998

:)))) ati inbunit..? amestecati biserica cu sexul oral...:))))) ...oricum nu m-ar mira ca unii preoti sa incerce ceva cu boticu`:))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu ma sunat?....

din 14 feb 2008 16:22 de ancutza

ce amuzanta esti..:....lasa tu probabilitatile..sau esti asa sigura pt ca asa faceai tu la varsta aia?...si mai scuteste-ne sincer ca nu mai esti demult la subiect...aaaa.. de fapt na-i fost niciodata...:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu ma sunat?....

din 14 feb 2008 16:06 de ancutza

revizuieste-ti tu felul de a te exprima si dupa aia mai posteaza...normal ca mai am muult de invatat...fiecare dintre noi mai are muuulte de invatat pt ca ma indoiesc ca si cei mai "experti" dintre noi le stiu pe toate...iar daca cumva nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu ma sunat?....

din 14 feb 2008 15:02 de ZigZag

:lol: Haha .. ce rea s`a facut angela ! :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce nu ma sunat?....

din 14 feb 2008 13:02 de angela

Iti spun eu cati ani are,15-16 ani.Si probabil se gandeste sa-si inceapa viata sexuala deja. In curand o sa ne intrebe daca a ramas insarcinta dupa ce a facut petting cu prietenul ei, imbracata fiind.:lol::D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg delo

din 14 feb 2008 01:13 de ExoticDream

Din multe puncte de vedere suntem pe aceeasi lungime de unda: pe langa divortul parintilor, ne apropie pasiunea pentru matematica si disconfortul creat de partea legata de hardware. Diferenta dintre noi este faptul ca ai mei nu m-au obligat sa ...

Re: Re: Re: Re: Conquiztador

din 14 feb 2008 00:58 de verdiuc

Asa este,stefanoski,in ultima vreme Exotic are un motiv in plus sa fie acida cu mine,dar stim cu totii ca asa a fost mereu fata de mine. Si daca onorata ExoticDream are atata incredere in clarviziunea ta,Stefanoski,va invit sa dezbatem ...

Re: Re: Re: Spyder

din 14 feb 2008 00:53 de larissa

oops...nici sa nu te gandesti la Fahrenhait..e destul de naspa...dar cum gusturile nu se discuta:rolleyes::rolleyes::rolleyes:asta e...io tzi-as da o parere...Just Cavalli...in cazul in care vrei sa inebunesti vre-o fatuca...poop

Re: Scrisori imaginare

din 14 feb 2008 00:36 de Sephiyroth

10 :)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2001 din 3732
«   1 ... 1998   1999   2000   2001   2002   2003   2004 ... 3732   »

loading...