Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cura de slabire+exercitii

din 16 feb 2008 13:00 de baby

mai bine mergi la un nutritionist....deoarece exista fel si fel de diete care nu dau rezultate decat un timp iar apoi ajungi sa te faci cat muntele! acum depinde si de inaltime si greutate....depinde cat vrei sa slabesti! daca vrei sa slabesti 2-3 ...

Re: iubire fara sex?

din 16 feb 2008 12:46 de baby

sincera sa fiu nu prea inteleg de ce nu vrei sa mai avansati:ermm: bine una era daca spuneai k nu vrei sa o faci cu el pt ca esti prea mica sau pt k nu e momentul si alta e sa zici ca nu te mai atrage. mi se pare logic sa devina dezamagit avand ...

Cura de slabire+exercitii

din 16 feb 2008 12:09 de oanaaaaa

Subiectul asta e pt fete,dar daca baietii cunosc sa nu ezite sa raspunda! Vreau sa stiu si eu o cura de slabire care sa aiba efect!Marea mea problema o reprezinta burtica,aripioarele si coapsele si nu gasesc nici o cura de slabire eficienta si o ...

Re: Re: Fara sex? Cat timp?

din 16 feb 2008 11:49 de baby

asta e culmea culmilor:` <> :` frate daca iti propui sa nu o inseli asa faci!! asta depinde de ambitia ta si de cat de mult o iubesti! :,:-*

Re: Re: Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect

din 16 feb 2008 11:42 de baby

la femeia care indeplineste conditiile astea cred k viseaza multi...oricum ei nu recunosc:lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::,:-*

Pai...

din 16 feb 2008 11:22 de Suparata

Ma simt parca mai bine dupa tot ce mi-ati spus.Sunt cateva persoane din afara familiei,care stiu ca relatia cu mama nu este deloc ok,dar,in afara de ,,imi pare rau ca treci prin asemenea lucruri,,nu m-au putut ajuta ,avand propriile lor chestiuni de ...

Re: 20 de calitati ale unei persoane educate

din 16 feb 2008 10:27 de verdiuc

O-hoooo sunt sef la toate astea! Wait 'til you see me in action. :pirate::pirate::pirate:

Re: Ce sa fac?

din 16 feb 2008 05:09 de DarkAngel

Pentru batai repetate si abuzuri de genu mama ta poate sa faca si puscarie.CE ma socheaza si mai tare este ca tatal nu te apara si nu o opreste din ceea ce face.... Asa ceva nu este normal.Daca nu se opreste singura sansa sa te aperi este sa mergi la ...

Re: Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect

din 16 feb 2008 02:33 de ExoticDream

Daca nu vorbim chiar serios, ar putea fi: 1. Imi place la nebunie sa-ti fac sex oral. 2. Esti sigur ca ai baut suficient? 3. Ah, ce plictisita sunt. Hai sa facem dragoste. 4. N-ar trebui sa fii la bar acum cu prietenii tai? 5. M-am ...

20 de calitati ale unei persoane educate

din 16 feb 2008 02:25 de ExoticDream

Daca tot comentam topuri ale calitatilor, sa vedem cum stam la capitolul "educatie"...: 1. minte bogata in cunostinte 2. incredere in sine 3. un scop in viata 4. stil 5. bune aptitudini de lider 6. abilitatea de a lucra in echipa 7. ...

Re: Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect

din 16 feb 2008 02:12 de ExoticDream

Mie imi plac...., iar din cele 20 de conditii, nu ma intereseaza cele cu numerele 4, 13, 15, 17; la 11 pot fi si 1-2 (relatii anterioare), de "bun simt" sunt 1-3 (in sensul ca nu m-as simti bine langa un barbat gras si/sau mai scund decat mine ...

Re: Re: Re: Re: numai pot

din 16 feb 2008 01:53 de ExoticDream

Cum ai rezolvat problema, cum ai trecut la atac ultrasustinut, astfel incat nici sarmanul prezervativ nu s-a putut opune elanului tau! Ce nu inteleg eu este cum vrei sa elimini riscurile acestui avant revolutionar cu ajutorul ...

Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect

din 16 feb 2008 01:52 de aicy

Saptamana trecuta am gasit intr-un ziar rezultatele unui sondaj la care au participat 50000 de femei si in urma caruia a rezultat urmatorul top al insusirilor pe care trebuie sa le aiba barbatul ideal: 1. cel putin 1,78 m 2. arata bine 3. ...

Re: Re: Fara sex? Cat timp?

din 16 feb 2008 01:46 de ExoticDream

Eu zic sa o astepti. Se intampla foarte rar ca un baiat sa-si doreasca persoana potrivita pentru a-si incepe viata sexuala, daca tot gandesti asa si ai asteptat pana acum, oare sentimentele tale fata de fata asta nu te ajuta sa mai ai putintica ...

Re: Sa spun cate ceva

din 15 feb 2008 23:42 de Stranger_to_love

Atunci trebuia sa-i spui:"Daca ti-e frica sa nu ma pierzi de ce ma bati?" sau "Daca tii asa de mult la mine de ma bati? "

Sa spun cate ceva

din 15 feb 2008 23:28 de Suparata

Ea imi reproseaza ca as fi ingamfata (ceea ce nu prea este adevarat),dar nu suport ca cineva sa ma domine si mama cam incearca asta cu toate mijloacele.Imi mai spune ca eu neg tot ceea ceea ce a facut ea in viata si cum.Ca as fo obraznica,dar nu stiu ...

Re: Re: Re: Re: muuult prea repede

din 15 feb 2008 23:27 de mbancos

daca vrei sa te tina mai mult nu ai nici o sansa, fa-i un cunilingus pana la orgasm dupa care penetreaz-o si fa si al doile numar. Sa vezi cum te pupa in frunte hai pa si spor la treaba

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sa zic asa... NU INTRA!

din 15 feb 2008 23:16 de mbancos

daca este umeda capul tot nu intra daca are nas, ochi, urechi si gura. Baga si tu p**a

Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect

din 15 feb 2008 22:58 de Stranger_to_love

12 din 20 :rolleyes: ma rog 11 din 20 daca nu va plac ochii verzi

Re: Multumesc pentru ca incercati sa ma ajutati.

din 15 feb 2008 22:32 de angela

Orice probleme ar avea mama ta, asta nu ii justifica purtarea.Nu ai mentionat nimic despre tatal tau?Care este atitudinea lui?Din ce motive te bate mama ta?Tu o provoci in vreun fel?Asteptam cu totii detalii ca sa te sfatuim.Nu iti fie frica, aici ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2000 din 3732
«   1 ... 1997   1998   1999   2000   2001   2002   2003 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare