Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Parul pubian din 12 feb 2008 18:24 de wiczur
io mah tund periuta....da' daca ash fi fata cred k miar placea deloc:unsure::wacko:
Re: Re: Re: cred ca ii deja obsesie din 12 feb 2008 18:19 de wiczur
asha cred shi io :D
Re: Re: DE CE MI-A FOST REFUZAT AVATAR-UL? din 12 feb 2008 14:42 de angela
Cand am intrat la avatarul meu dupa mai mult de o saptamana, scria neaprobat, si m-am gandit ca nu a fost acceptat din anumite considerente.Poate ar trebui sa schmbati putin cuvintele..In curs de aprobare sau ceva de genul avand in vedere ca limba ...
Re: Re: cred ca ii deja obsesie din 12 feb 2008 13:39 de Don
Baiatul a postat subiectul asta deoarece are nevoie de ajutor. Daca ii facea plcere asta numai ne zicea noua si o facea in continuarem, dar ce sa intelegi tu, iti place sa faci doar misto de oameni cu probleme.Fa misto de aia care au o problema ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dau un cadou pe 14. din 12 feb 2008 01:34 de ExoticDream
Un weekend la Paris sau Venetia nu este astazi chiar un vis imposibil. Nu stiu daca ti se pare mult, dar pot sa te ajut sa-ti aranjezi unul cu aproximativ 150 euro/persoana.... si poate chiar mai putin daca alegi Viena, de exemplu.... Uite, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine c din 12 feb 2008 00:57 de ExoticDream
Asa este, insa se mai intampla un fenomen: fetele care au fost "martorele" divortului parintilor sunt ele insele mult mai reticente in alegerea unui partener, se gandesc de o suta de ori inainte de a se "arunca" intr-o relatie tocmai din teama de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este c din 12 feb 2008 00:30 de ExoticDream
Ia uite ce-l preocupa pe el! Vezi mai bine de plaja aia unde "un slip e de-ajuns, zece beri si-o gagica cu trupul uns" (dezacordul este, probabil, o licenta poetica).
:devil::devil::devil:
Re: DE CE MI-A FOST REFUZAT AVATAR-UL? din 12 feb 2008 00:16 de ExoticDream
Ultima data cand a fost prin imprejurimi adminul a avut de rezolvat problema erorii legate de bannerul din stanga ecranului (userii fideli stiu cata bataie de cap ne-a dat chestia aia timp de cateva zile). Asa cum ti s-a mai spus, nu este cazul ...
Re: Re: Re: Re: Re: se poate numi dragoste? din 11 feb 2008 21:14 de baby
da pai cum imi arati?... k nu vad:ermm: eu ma chinui si iti arat si tu...:((
offf......baietu asta:lol::lol:
:-*:,
Re: Re: Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 11 feb 2008 20:54 de verdiuc
E bine ca e mai rar. Daca era in plaja 25-30?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gu din 11 feb 2008 20:36 de baby
mananci vanilie miroshi a vanilie?:huh::blink:
mananci boabe de cafea si miroase transpiratia a cafea?:lol::lol:
asta da afacere:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Ciclul menstrual nu este ceas! din 11 feb 2008 20:28 de monicutza
:love::love:
Re: Re: Re: Re: de ce nu ma sunat?.... din 11 feb 2008 19:42 de ancutza
cand am spus "amuzant" sau "special" ma refeream la un user oarecare ..sincer nu m-am uitat la numele celor care au scris ..pentru mine mai important a fost continutul..si pt ca am scris "ma" in loc de "m-a" nu inseamna ca nu stiu cum se scrie ...
Prietenul meu vrea sex anal, insa eu nu... din 11 feb 2008 18:59 de Mihaela
O sa va spun problema mea..Si as prefera sa vorbesc in engleza pentru ca prietenul meu nu e roman si poate o sa inteleaga asta pentru totdeauna.Daca stiti sa imi raspundeti in engleza va raman datoare..Pentru ca vreau sa ii trimit lui parerile ...
Re: Re: Re: de ce nu ma sunat?.... din 11 feb 2008 18:43 de angela
Ha ha ,ca sunt fata ,deci de genul feminin, deci amuzanta, nu amuzant..speciala nu special..:D:lol: Fii totusi atenta la detalii,astea fac diferenta in viata.Angela e de genul feminin..Chestiile pe care ti le-am spus sunt oarecum elementare, ...
Re: Re: de ce nu ma sunat?.... din 11 feb 2008 18:30 de ancutza
ha ha ce amuzant esti...stai linistit ca stiu cum se scrie ...am scris doar in graba plus ca nu am mai verificat dupa dar daca stau si ma uit pe la alte mesaje de ale tale stai linistit ca si tie iti gasesc greseli...deci daca altii au inteles ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul din 11 feb 2008 17:29 de ZigZag
Sau mai e o chestie , am vazut pe Discovery la Brainiac ( imi cer scuze daca n`am scris corect :unsure: ) .. or luat catziva din echipa lor si un timp or mancat doar un singur fel de mancare .. si dupa or facut nishte exercitzii si`or transpirat ...
Re: Re: Re: Re: se poate numi dragoste? din 11 feb 2008 17:22 de ZigZag
Gata baby .. nu mai plange ca nu`mi place sa te vad plangand >:D< ! Ehhh , nici chiar asa , nu fi asa dura cu mine .. ca yo stiu sa te iubesc in felu meu .. acuma tu tre sa`mi zici daca`tzi place sau nu , si daca nu , sa`mi aratzi si felu tau ! ...
Re: Re: Re: Re: Sunt prea pretentios din 11 feb 2008 17:14 de ZigZag
:D nu neaparat ca am dreptate .. ca altu poate nu`mi da dreptate ! asta e doar parerea mea si cum vad yo lucrurile .. acuma daca`mi iasa sau nu dupa principiile mele , e partea a II-a , yo fac cu nervii ! :lol::,
Re: cred ca ii deja obsesie din 11 feb 2008 16:55 de ZigZag
:lol::D haha .. mega tare baiatu asta .. si nu vad care`i prbl voastra , e treaba omului daca se masturbeaza , cum sau de cate ori .. poate nu vrea sa`shi gaseasca alte activitatzi , ca asa considera el ca nici una nu`i da satisfactzie la fel de ...
Pagina 2003 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||