Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg delo din 10 feb 2008 12:00 de Nekunoskuta
Danny...sunt cazuri si cazuri. Poate uneori parintii nu merita a doua sansa. Povestea ta o stim, ne-ai mai prezentat-o iar la tematoare nu am citit nimic asemanator. A spus ca parintii au divortat cand avea cateva luni, ambii s-au recasatorit si ea a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 feb 2008 10:09 de ZigZag
:lol: tare partea cu palaria :D .. dar mi`o trecut cva si mai tare prin minte .. n`ar fi tare sa vedem o pereche de sani cu freza afro sau rasta ? :blink::lol::,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata ideala / Baia din 10 feb 2008 09:42 de ZigZag
:, Ms ExoticDream ! si app .. ms si de urare , maine e ziua mea , ziua din care nu voi mai canta Vama Veche ( melodia cu 18 ani ) .. deja la anu trec pe Voltaj ( aia cu 20 de ani ) :D .. si yo sper sa reushesc sa trec peste , doar ca nu e vb de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata ideala / Baiatu i din 10 feb 2008 03:14 de ExoticDream
Este ciudat sa constat ca exista si baieti care sufera mai mult de cateva saptamani dupa despartirea de fiinta iubita..... in general, fetele sunt cele care au inertie mare.... Daca am face o statistica privind povestile de dragoste cu sfarsit ...
Re: Se poate numi dragoste? din 10 feb 2008 03:00 de ExoticDream
La 16 ani cati zici ca ai tu nu stiu cat de multe relatii serioase ar fi fost cazul sa ai inainte, sa fim seriosi, pana la varsta asta extrem de rar se intampla sa iubesti in adevaratul sens al cuvantului, in general acele relatii copilaresti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu ma din 10 feb 2008 02:18 de ExoticDream
You have a point! Tematoareo, nu stim din ce motiv mama ta a optat sa te lase in grija bunicilor, poate nu a fost doar pentru a-si trai libera viata, poate nu si-a permis sa te creasca, ne spui? Ai perceput acest gest ca pe o lipsa de interes ...
Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi din 10 feb 2008 00:38 de mybutterfly
Astea nu le cred:
Spermatozoizii pot trai 3-4 zile in vaginul femeii pentru ca este un mediu bun pentru ei. Daca ar fi cum zici tu nicio femeie nu ar ramane insarcinata daca in 18 ore spermatozoidul se rataceste si nu gaseste ...
Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi din 10 feb 2008 00:35 de mybutterfly
Da, vaginul are acididate...si stomacul are, numai ca intr-o cantitate mai mare...e si logic...mucoasa deasupra mushchilor vaginali e un pic acida...daca nu mai avem incredere in medici in cine sa avem?:~*
Re: Re: Re: Re: Re: sexu oral din 9 feb 2008 22:42 de Danny_DaBoss
acuma ca ai luato, tre sa o suporti ! :ok::ok:
A fost sau nu a fost virgi din 9 feb 2008 22:41 de varain0009
clar ca nu cinci poate al 21312321
glumeam .. stii ce mi-a zis mama?
mama a zis : copilu mamii sa nu ai niciodata incredere in femei ca te joaca pe degete ca inelu si credema ca asea e doar daca le lasi.referitor la sangerare .. unele au un himen ...
Re: Re: Re: Re: sexu oral din 9 feb 2008 22:34 de varain0009
clar ca nu faci nimica cu bataie... inainte de nunta era ok.. dar dupa... daca ma intelegi ce vreau sa zic.. parca a dat in paranoia
Re: Re: Re: sexu oral din 9 feb 2008 22:04 de baby
ia calmeaza-te k face rau la ten si creste naibii tensiunea....:`
adik la tine singura solutie e bataia?:huh:
si dak nu vrea inseamna k is pretentii?:blink:
hai sa fim seriosi):(
:,:-*
Re: Re: Re: sexu oral din 9 feb 2008 20:19 de stefanoski
esti damb :)
Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi din 9 feb 2008 20:03 de Nekunoskuta
Astea nu le cred:
Spermatozoizii pot trai 3-4 zile in vaginul femeii pentru ca este un mediu bun pentru ei. Daca ar fi cum zici tu nicio femeie nu ar ramane insarcinata daca in 18 ore spermatozoidul se rataceste si nu gaseste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 feb 2008 19:47 de crisexpert
Nu mai stiu ce sa zic...Poate ar trebui sa accepte parul.Dupa ce creste destul de lung ii pot face si un aranjament mai la moda, sau sa ii puna o palarie.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Refuz frumos? din 9 feb 2008 19:46 de Nekunoskuta
Zi-mi mie ca daca te refuza o fata tu nu vei arunca macar o vorba urata despre ea!
Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. din 9 feb 2008 19:43 de Nekunoskuta
Pe bune??!!??:blink: Poate tu nu meriti sa fii fiica ei, te-ai gandit la asta? Ce daca nu te-a crescut ea? Nu te gandesti ca si ei i-a fost greu sa treaca printr-un divort? De cate ori ai stat cu ea de vorba sa-ti povesteasca prin ce a trecut, de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa ma despart din 9 feb 2008 18:13 de Danny_DaBoss
inseamna ca nu ai inteles nimic :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa ma despart de e din 9 feb 2008 18:02 de Stranger_to_love
scuze de off-topic
Citatul este pt. oameni slabi care le este frica de moarte.
Deci sinucigasii sunt cei mai in masura sa suporte viata pt. ca accepta moartea.
Daca chiar a zis asta Freud e inca o bila neagra pt. el din partea mea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sa ma despart de e din 9 feb 2008 17:44 de ZigZag
Baaah fratzie ce de citate celebre pe aici .. sa ma bata Dumnezeu cu sacu de lovele :lol: ( preferabil € si £ :D ) .. hai sa va zic si yo unu :
" Nu va temetzi de perfectziune , ca nu o vetzi atinge niciodata! " .. nu m`am referit la nici ...
Pagina 2005 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||