Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Masturbarea este periculoasa? din 8 feb 2008 15:31 de crisexpert
Depinde cum o faci...daca iti face l(!) o pisica...:lol:
Daca esti fata si iti bagi cutitul...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 feb 2008 15:03 de stefanoski
Esti nebun !! :wacko::wacko:
Re: Mi-as incepe viata sexuala... din 8 feb 2008 14:50 de kitty
tuturor le este frik de prima data...si mie mi-a fost...insa nu ai de ce sa iti faci griji mai ales daca zici ca prietenul tau e atent cu tine...lasa-te pe mana lui .nu ai ce sa regreti.succes
... where everything began.... din 8 feb 2008 13:50 de ExoticDream
Cineva ma intreaba in acest minut daca am putea sterge ziua de 14 februarie din calendar.... nu gasesc font suficient de mare ca sa "tip" cat de mult imi doresc asta... si nu numai....! Si alte zile.... asa zis speciale.... ar trebui sa dispara din ...
Re: Regulile tatalui ei din 8 feb 2008 13:11 de crisexpert
Ai experimentat un tata din asta? :D
Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu luni din 8 feb 2008 12:50 de ZigZag
:lol: nush ce sa cred .. daca i`ar place baietzii , n`ar face un fiu .. cu care sa mai impartasheasca din tainele "tatalui" :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai pot :| din 8 feb 2008 12:48 de ZigZag
Un sfat , nush cat de bun sau de practic .. fa`i o propta .. pui de ex un creion si cu banda adeziva prinzi creionu de ala mic si rushinos :lol::D .. Glumeam man ! e cam nasoala treaba ! si la faza cu tovarashii care stiu prea multe .. poate vor ...
Re: Re: hellp me din 8 feb 2008 12:45 de crisexpert
Sar putea sa fie niste ameninari dar la cum mi se par parintii ei din ce a spus ea...
Daca vor sa te duca spunele ca iti e rusine si nu vrei.Ca doar trebuie sa te dezbrace ca sa vada daca esti virgina sau nu iar tu spui ca iti e rusine sa te vada ...
Re: Re: Re: Prietenie dupa despartire? din 8 feb 2008 12:30 de ZigZag
Sincer depinde aici de ambii parteneri .. ca de ex am avut o relatzie .. nu cine stie cat de lunga frate , si cand a fost "deshteapta" sa ne despartzim .. nici n`am mai fost intrebat , daca vreau sa mai pastram legatura sau cva de genu ! mi`o dat ...
Re: Sotul meu nu vrea sa facem sex cu lunile! din 8 feb 2008 12:22 de ZigZag
Sau o alta idee pe langa cea cu psihologul .. ar fi sa`l duci la hipnotizat :, .. si daca reusheste faza cu hipnoza , potzi sa`i bagi in cap ce vrei tu :D:lol::,
Re: Re: Re: Re: Re: Par pe sani din 8 feb 2008 10:20 de crisexpert
:lol: Asta e pentru sotii cu sotii din alea fitzoase.Pe alea le lasa cu parul si ei se duc la amanta :D
Re: Re: Re: Re: Par pe sani din 8 feb 2008 09:21 de ZigZag
nu esti normal mane .. :lol: itzi dai seama ce economi facem daca totzi le`am face blanuri in paru de pe sani ? :lol: .. da si in luna aia cat nu se epileaza daca te`o pus :devil: sa incerci cva neortodox cu sanii ei .. o sa scuipi numa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: numai pot :| din 8 feb 2008 04:48 de DarkAngel
Trebuia luata piluala de a-2-a zi la maxim 72 ore dupa contactul sexual neprotejat. Testul de sarcina nu afiseaza rezultate decat dupa 2 saptamani.Unde este responsabilitatea ta ?? Esti prea stresat sa poti face ceva calumea gandeste-te ce probleme ...
Re: Re: Re: vagin larg? din 8 feb 2008 02:19 de elena
exista astfel de exercitii de stramtorare..
"Contractati si destindeti acest muschii vaginali de 25 de ori, pentru inceput de 2 ori pe zi luati-o incet, apoi puteti accelera ritmul; Cand reusiti sa faceti acest lucru in mod rapid de 25 de osri ...
Re: Re: Re: Re: numai pot :| din 8 feb 2008 02:10 de sics3th
ca sa mai adaug...cat timp am rezistat fara sa imi moara cand am scos penisul era umed un pic...gen sperma...o fii de la ea plm sau mi-oi fii dat si drumu in ea? dar nu am simtit nu are cum....simt ca mor...numai stiu ce sa ma fac:((( ma duc maine sa ...
Re: numai pot :| din 8 feb 2008 01:54 de Stranger_to_love
Totul pleaca de la cap.Ce sa zic acum am ajuns la o "varsta" si chiar daca sunt inca virgin nu cred ca o sa am foarte mari emotii prima data.
Relaxeaza-te asta e cheia.Incetineste actiunea.Mai opriti-va,aprindeti lumanari parfumate,pune ...
Re: Vechea problema cu parintii... din 8 feb 2008 01:15 de ExoticDream
De acord cu ea. Sunteti impreuna de o gramada de timp, o relatie platonica se poate intampla doar in conditii speciale (de exemplu, locuiti pe continente diferite!), oricat de batuti in cap ar fi parintii ei, tot isi inchipuie ca "ati facut-o". ...
Re: vechea problema cu parintii.. din 8 feb 2008 00:38 de solokd
neeeee fuga de acasa nu e o idee asa buna ...mai bine le-atzi propune sa se mute cu tn asta ar fi altfel ...oricat de aiuritzia r fi parintzi daca ar vedea ca isi da silintza sa fie cat de cat pe cont propriu si sa va luatzi viatza in propriile ...
Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce p din 7 feb 2008 22:28 de tematoare
din moment ce nu ea m-a crescut, nu o consider pe ea mama...asa ca nu e valabil ce zici tu deloc...si nu stiu cum te-ai simti daca ai avea o mama asa pisaloaga care sa te intrebe toata ziua ce mananci si alte tampenii doar de dragul de a-si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: infricosator din 7 feb 2008 22:27 de carrie
Numai daca minora/ul are sub 15 ani, sau daca, avand 15-18 ani, majorul are o calitate care se considera ca ii ofera influenta asupra celui minor (de exemplu, profesor).
Cat despre infractiunea de seductie, se refera la faptul ca "victima" a fost ...
Pagina 2007 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||