Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: ... Re: Masturbare

din 6 feb 2008 11:37 de crisexpert

Nu vreau sa ne certam dar nu e fals.Am citit pe acest site ca pana la primul contact sexual o fata e virgina chiar daca s-a masturbat si si-a rupt himenul.Unele se nasc fara himen.Se poate spune ca nu sunt virgine?La altele himenul se rupe complet ...

Re: Re: Re: Sotul meu nu ma mai excita!

din 6 feb 2008 11:25 de crisexpert

Stai asa!Am zis sa se duca intr-o vacanta!Nu am spus acum, pe loc!Am spus ca trebuie sa faca ceva inedit! Tu daca tr-ai (!) 4 ani in acelasi mod cu aceasi persoana nu te-ai satura?Nu ai vrea ceva nou? Sa faca ceva ce nu au mai facut!

=))

din 6 feb 2008 11:20 de crisexpert

Am si eu o...curiozitate : cum il elimina? :D

Re: Re: Re: Re: Re: infricosator

din 6 feb 2008 11:11 de crisexpert

Daca esti adult si intretii relatii sexuale cu un/o minora ai incurcat-o chiar daca ea a fost deacord.Se considera ca ai sedusa etc. etc. Daca doi prieteni, sa zicem de 15 ani, se hotarasc sa faca sex nu e nimic ilegal. Un studiu, de prin 2006, ...

Ce sanse de sarcina sunt la ejaculare in vagin?

din 6 feb 2008 09:22 de ANdrei68

Daca nu-mi dau drumu inauntru cat la suta e posibil ca fata sa ramana insarcinata??:ermm:

Re: Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

din 6 feb 2008 09:13 de ZigZag

:lol::lol: HORROR FRATE :lol::lol: cum sa`tzi intrebi tatal asa cva ? :lol: .. bine fratzilor poate mai sunt si exceptzii cu "atza de otzel" dar de cele mai multe ori ea cedeaza , daca nu de la primu contact .. mai tarziu tot se rupe !

Re: Re: Re: Re: Re: Problema nasoala !

din 6 feb 2008 03:55 de DarkAngel

Nu creierul sesizea ci mintea constienta...daca tu iti imaginezi de exemplu ca conduci o masina f bine si tot iti repeti in imaginatie cu detalii actul de condus creierul tau va inregistra aceasta treaba ca si cum ai fi facut-o in realitate...deci ...

Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi

din 6 feb 2008 03:36 de DarkAngel

Am crezut ca nu mai vad eu bine la ora asta... dar ar fi indicat sa scri in limba romana pe care o stim marea majoritate :p

Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi

din 6 feb 2008 01:21 de mybutterfly

M-am mirat ca nimeni nu a raspuns dar aprofit sa va spun ce mi-a spus medicul chirurg expert in asha probleme pentru ca informatia pe care am gasit-o pe net e total diferita... in primul rynd spermatozoizii traiesc doar 18 ore si nu mai mult...in ...

Re: Re: Re: chiuretaj

din 5 feb 2008 23:32 de lily

EROARE BIOLOGICA? Nu ti se pare ca tu esti o eroare biologica?te rog mult sa nu te superi,dar cine sinteti voi sa hatariti voi daca trebuie acest copil, eu cred ca din moment ce te culci.....iti asumi o responabilitate, si nu mai vb asa de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj

din 5 feb 2008 23:06 de lily

in 11 ani de viata sexuala nu ai ramas insarcinata?si acum ai facut avort?Dumnezeu te-a pazit atita timp,acum a vrut sa te binecuvinteze cu un bebik,dar tu.....l-ai aruncat, slabe sanse draga sa mai fii insarcinata pe viitor!!!chiar daca iti vei ...

Re: Re: Re: Re: buna

din 5 feb 2008 22:54 de aniuta

fetelor datimi un sfat va rog!sunt si eu un incepator!iar prietenul meu e intodeauna plecat!la inceput neam protejat cu prezervativ!dar acum mia dat de inteles ca nar strica sa o facem si fara !idee e ca daca incep acum sa beau contraceptive!cind isi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:(

din 5 feb 2008 21:23 de eu

futu`va neamu`n gura de proaste.. pai ce pula mea.. normal ca ala vrea sa stie daca a mai bagat altu pula say by, are dreptate ala.

Re: Re: Re: Re: infricosator

din 5 feb 2008 19:58 de Nekunoskuta

Trebuie sa se faca diferenta intre limitele de varsta prevazute in anumite infractiuni cu caracter sexual si libertatea de a face sex. Poti face sex si de la 10 ani daca vrei, trecand peste aspectele medicale ale problemei, nu te impiedica nimeni ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nasoala !

din 5 feb 2008 19:42 de Nekunoskuta

Eu nu inteleg de ce te deranjeaza. Daca doar saruti o fata cred ca nu ai de ce sa te plangi, penisul e in pantaloni, nu? Crezi ca are raze X sa vada ca te-ai "udat" prea tare? Daca e vorba de sex o partenera cu destule cunostinte sexuale nu ar vedea ...

Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

din 5 feb 2008 19:35 de Nekunoskuta

Se poate sa ramai cu ata toata viata. Acum ceva timp era pe forum o fata care povestea ca tatal ei inca avea ata. Il intrebase :blink:

Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema

din 5 feb 2008 19:19 de crisexpert

Cea mai mare greseala a ta : ai incetat sa incepiu discutiile cu ea pe mess!Chiar daca ea nu te cauta probabil astepta sa o cauti.Fetele doresc atentie! Ar ajuta daca ai spune varsta ta si a fetei, daca ne-ai spune daca sunteti in aceasi clasa ...

Re: Re: Pentru baieti: manifestari sonore ale fete

din 5 feb 2008 19:08 de crisexpert

Ce pervers :devil: :devil: E mult mai incitant cand urla, geme, tipa, se zbate :devil: !Dar trebuie sa fie real!Daca se preface...(!) Eu inca nu am facut sex (colegele din clasa s-au nascut calugarite!) dar mi-ar placea sa urle din toate ...

Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ?

din 5 feb 2008 17:56 de ZigZag

frate ce de intrebari .. pe bune sa ma bata Dumnezeu cu sacu de €uro ! :lol: deci hai sa incerc sa ma fac explicit sa intzelegi : I : [b]Ata nu se rupe daca trag prea tare?[/b] R : Nu stiu si nu cred ca la o simpla masturbare organul ar fi ...

Re: Re: Intrebare

din 5 feb 2008 17:18 de Danny_DaBoss

tara moare de foame si pe el il intereseaza daca au fetele par in cur.. bv :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2010 din 3732
«   1 ... 2007   2008   2009   2010   2011   2012   2013 ... 3732   »

loading...