Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ... Re: Masturbare din 6 feb 2008 11:37 de crisexpert
Nu vreau sa ne certam dar nu e fals.Am citit pe acest site ca pana la primul contact sexual o fata e virgina chiar daca s-a masturbat si si-a rupt himenul.Unele se nasc fara himen.Se poate spune ca nu sunt virgine?La altele himenul se rupe complet ...
Re: Re: Re: Sotul meu nu ma mai excita! din 6 feb 2008 11:25 de crisexpert
Stai asa!Am zis sa se duca intr-o vacanta!Nu am spus acum, pe loc!Am spus ca trebuie sa faca ceva inedit!
Tu daca tr-ai (!) 4 ani in acelasi mod cu aceasi persoana nu te-ai satura?Nu ai vrea ceva nou?
Sa faca ceva ce nu au mai facut!
=)) din 6 feb 2008 11:20 de crisexpert
Am si eu o...curiozitate : cum il elimina? :D
Re: Re: Re: Re: Re: infricosator din 6 feb 2008 11:11 de crisexpert
Daca esti adult si intretii relatii sexuale cu un/o minora ai incurcat-o chiar daca ea a fost deacord.Se considera ca ai sedusa etc. etc.
Daca doi prieteni, sa zicem de 15 ani, se hotarasc sa faca sex nu e nimic ilegal.
Un studiu, de prin 2006, ...
Ce sanse de sarcina sunt la ejaculare in vagin? din 6 feb 2008 09:22 de ANdrei68
Daca nu-mi dau drumu inauntru cat la suta e posibil ca fata sa ramana insarcinata??:ermm:
Re: Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ? din 6 feb 2008 09:13 de ZigZag
:lol::lol: HORROR FRATE :lol::lol:
cum sa`tzi intrebi tatal asa cva ? :lol: .. bine fratzilor poate mai sunt si exceptzii cu "atza de otzel" dar de cele mai multe ori ea cedeaza , daca nu de la primu contact .. mai tarziu tot se rupe !
Re: Re: Re: Re: Re: Problema nasoala ! din 6 feb 2008 03:55 de DarkAngel
Nu creierul sesizea ci mintea constienta...daca tu iti imaginezi de exemplu ca conduci o masina f bine si tot iti repeti in imaginatie cu detalii actul de condus creierul tau va inregistra aceasta treaba ca si cum ai fi facut-o in realitate...deci ...
Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi din 6 feb 2008 03:36 de DarkAngel
Am crezut ca nu mai vad eu bine la ora asta... dar ar fi indicat sa scri in limba romana pe care o stim marea majoritate :p
Re: E posibil sa fiu insarcinata?+sfaturi din 6 feb 2008 01:21 de mybutterfly
M-am mirat ca nimeni nu a raspuns dar aprofit sa va spun ce mi-a spus medicul chirurg expert in asha probleme pentru ca informatia pe care am gasit-o pe net e total diferita...
in primul rynd spermatozoizii traiesc doar 18 ore si nu mai mult...in ...
Re: Re: Re: chiuretaj din 5 feb 2008 23:32 de lily
EROARE BIOLOGICA? Nu ti se pare ca tu esti o eroare biologica?te rog mult sa nu te superi,dar cine sinteti voi sa hatariti voi daca trebuie acest copil, eu cred ca din moment ce te culci.....iti asumi o responabilitate, si nu mai vb asa de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: chiuretaj din 5 feb 2008 23:06 de lily
in 11 ani de viata sexuala nu ai ramas insarcinata?si acum ai facut avort?Dumnezeu te-a pazit atita timp,acum a vrut sa te binecuvinteze cu un bebik,dar tu.....l-ai aruncat, slabe sanse draga sa mai fii insarcinata pe viitor!!!chiar daca iti vei ...
Re: Re: Re: Re: buna din 5 feb 2008 22:54 de aniuta
fetelor datimi un sfat va rog!sunt si eu un incepator!iar prietenul meu e intodeauna plecat!la inceput neam protejat cu prezervativ!dar acum mia dat de inteles ca nar strica sa o facem si fara !idee e ca daca incep acum sa beau contraceptive!cind isi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 5 feb 2008 21:23 de eu
futu`va neamu`n gura de proaste.. pai ce pula mea.. normal ca ala vrea sa stie daca a mai bagat altu pula say by, are dreptate ala.
Re: Re: Re: Re: infricosator din 5 feb 2008 19:58 de Nekunoskuta
Trebuie sa se faca diferenta intre limitele de varsta prevazute in anumite infractiuni cu caracter sexual si libertatea de a face sex. Poti face sex si de la 10 ani daca vrei, trecand peste aspectele medicale ale problemei, nu te impiedica nimeni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema nasoala ! din 5 feb 2008 19:42 de Nekunoskuta
Eu nu inteleg de ce te deranjeaza. Daca doar saruti o fata cred ca nu ai de ce sa te plangi, penisul e in pantaloni, nu? Crezi ca are raze X sa vada ca te-ai "udat" prea tare? Daca e vorba de sex o partenera cu destule cunostinte sexuale nu ar vedea ...
Re: Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ? din 5 feb 2008 19:35 de Nekunoskuta
Se poate sa ramai cu ata toata viata. Acum ceva timp era pe forum o fata care povestea ca tatal ei inca avea ata. Il intrebase :blink:
Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema din 5 feb 2008 19:19 de crisexpert
Cea mai mare greseala a ta : ai incetat sa incepiu discutiile cu ea pe mess!Chiar daca ea nu te cauta probabil astepta sa o cauti.Fetele doresc atentie!
Ar ajuta daca ai spune varsta ta si a fetei, daca ne-ai spune daca sunteti in aceasi clasa ...
Re: Re: Pentru baieti: manifestari sonore ale fete din 5 feb 2008 19:08 de crisexpert
Ce pervers :devil: :devil:
E mult mai incitant cand urla, geme, tipa, se zbate :devil: !Dar trebuie sa fie real!Daca se preface...(!)
Eu inca nu am facut sex (colegele din clasa s-au nascut calugarite!) dar mi-ar placea sa urle din toate ...
Re: Re la ce vreti voi sau oare e Q: ? din 5 feb 2008 17:56 de ZigZag
frate ce de intrebari .. pe bune sa ma bata Dumnezeu cu sacu de €uro ! :lol:
deci hai sa incerc sa ma fac explicit sa intzelegi :
I : [b]Ata nu se rupe daca trag prea tare?[/b]
R : Nu stiu si nu cred ca la o simpla masturbare organul ar fi ...
Re: Re: Intrebare din 5 feb 2008 17:18 de Danny_DaBoss
tara moare de foame si pe el il intereseaza daca au fetele par in cur.. bv :ok:
Pagina 2010 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||