Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Problema nasoala ! din 5 feb 2008 01:14 de ExoticDream
Ba bine ca nu! Nu stiu ce spune psihologia aia, dar un creier bine dezvoltat sesizeaza aproape imediat daca imaginarul isi face de cap in dauna realului!
:mellow::mellow::mellow:
Re: Re: Re: Varianta aleatoare din 5 feb 2008 01:04 de ExoticDream
Ba cred ca mai exista, insa nickul pe care faci tu click este trunchiat, de-asta iti apare ca inexistent (s-a mai pus problema la stranger_to_love). Ti-e dor de el? Daca ne-a parasit, nu avem ce face.... stii vorba aia... "daca tii la el, lasa-l ...
Re: Mi-a disparut subiectul din 5 feb 2008 00:53 de ExoticDream
Aici e ca la fizica: nimic nu dispare (daca respecta regulamentul), dar se poate transforma si... muta! Subiectele tale sunt ok, nu au fost nicidecum sterse, este posibil sa le fi mutat la alte sectiuni, in functie de subiectul abordat. In ...
Re: Problema cu site-ul din 5 feb 2008 00:35 de ExoticDream
Am sesizat adminul, am postat si eu un mesaj in topicul de deasupra, eroarea a aparut dupa ce site-ul a fost "mort" ore intregi la sfarsitul saptamanii trecute, sper sa se rezolve, este de-a dreptul imposibil sa citesti sau sa scrii ceva! Se pare ...
Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2008 23:47 de sylexz
nu o fortzez...bat numai apropouri....shi nu e vb sa ma simt io bn...k nu vreau numai astha...vreau sa s simta shi ea bine....in momentul d fatza...a rasarit shi soarele dupa o cearta urata...vreau sa spun k am fost pus in fatza faptului....shi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2008 20:25 de solokd
foarte incurajator sfatul tau =)) totusi sa fim seriosi :lol:
Problema cu site-ul din 4 feb 2008 19:45 de crisexpert
Nu stiu daca numai la mine apare sau daca e ok ca am deschis acest topic.
Sa trec la problema :
Cand intru pe forum, in partea dreapta a ecranului, sub chestiile alea : cuprins/carti sexpert/... apare scris Parteneri: si dedesubt urmatoarele : ...
Re la ce vreti voi sau oare e Q: ? din 4 feb 2008 19:39 de crisexpert
La mine merge pana intr-o anumita zona, pana pe la jumatate si nu mai vine in jos.Oricat as trage.
Ata nu se rupe daca trag prea tare?Daca se rupe curge sange?Si pot sa raman cu ea toata viata?Se rupe daca fac sex?Si cand pun prezervativul nu o pot ...
Re: Re: Refuz frumos? din 4 feb 2008 17:22 de rogue
dar dc fetele te refuza frumos in sensul k : tre sa mergh acolo....nu pot k merg la shopping si denalea:-/(X)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poate o virgina sa ram din 4 feb 2008 16:44 de chic_garcon
multi inainte!:flowers:
ai dreptate..in ce ai spus. dar eu consider ca am cunostinte sexuale..cat despre performantele mele..nu stiu daca se leaga in totalitate de cunostintele mele..stiu doar ca am pus in practica o parte din cunostintele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2008 14:39 de baby
:`...:huh:...:blink:
:,.....:lol::lol::lol:
:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 feb 2008 14:31 de nypd
maica-sa cati ani are, e buna?
daca da, nu fi timid:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare... din 4 feb 2008 14:21 de crisexpert
Multi medici tampiti exista!
Ascultati pe cineva care o face de pe la gradinita :devil: .Nu se intampla nimic!Unii psihologi spun ca masturbarea ar putea duce la departarea de fete in cazul baietilor si invers.
Chestia cu pierderea memoriei e cea ...
Re: Schimbarea mea in bine... din 4 feb 2008 04:50 de DarkAngel
Hai sa punem un pic altfel problema... Tot mentionezi ca nu ai reusit sa ai relatii de durata si reusite...Dar te-ai gandit bine ce vrei tu defapt,pe cine vrei langa tine si cum sa fie? ..OK (presupun ca da) Acuma gandeste-te unde si cum ai cautat ...
Re: Re: Re: Problema nasoala ! din 4 feb 2008 04:34 de DarkAngel
hmm cum sa iti explic te gandesti la un singur lucru (fie constient fie inconstient) foarte intens.. corpu reactioneaza conform gandurilor tale pentru ca creieru uman nu face dinstinctia dintre imaginar si real (sa fie clar nu tu nu deosebesti ci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vagin larg? din 4 feb 2008 02:48 de misionarul
km ai dreptate,insa kestia q larg sau stramt vine si d la diversitatea penisurilor kre intra in tine.adik dk o faci knd q mic knd q mare,knd q potrivit,knd q fff mare,degeaba t intorci la mic,pt k gradul d excitatie scade...si largirea vine mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 4 feb 2008 02:43 de misionarul
cred k u esti km nerabdatoare,adik,pt un tip d varsta lui,e normal sa o lase mai moale...dk u vrei mai mult,kuta si in alta parte!poate la mine:-`
Re: Re: Re: Oare penisul meu este destul de mare? din 4 feb 2008 02:19 de misionarul
frate,trb sa mai creask,numai k nush dak s mai poate...asta e,iti iei una mai stramta,sau poate ai capacitate si t descurci si q kestia asta!
Re: Masturbarea este periculoasa? din 4 feb 2008 02:07 de misionarul
eu as zice sa incerci si realitatea din knd in knd,k sa t mai potolesti!nu cred k o sa o iei razna,dar poate k dauneaza putin...oriqm,nu t speria k n-a murit nimeni din "la-bas":D!
Re: Re: Re: Re: infricosator din 4 feb 2008 01:36 de Stranger_to_love
Stii ce inseamna corupere de minori?
Daca faci sex cu un minor in postura in care tu esti profesor,politist,parinte,tutore sau orice alta persoana care are o anumita autoritate asupra minorului.
Sa analizam putin ce vedem pe la stiri.Din ...
Pagina 2012 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||