Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu

din 1 feb 2008 15:58 de Nekunoskuta

Seriso? Eu dau, el da, eu arunc, el arunca...eu insel, el inseala? Daca el imi face oral si mie pur si simplu nu mi-ar place sa-i fac ar trebui sa-i fac pentru ca....ce? Reciprocitatea nu tine o relatie in picioare pentru ca in multe ...

Re: Problema nasoala !

din 1 feb 2008 15:53 de Nekunoskuta

"Gigel" din fericire nu e racit ci e perfect sanatos. Iar daca tu ai 19 ani asa cum scrie in profil si inca nu stii despre lichidul acela ce are rol de lubrifiere a penisului e chiar grav!

Re: yasmine

din 1 feb 2008 15:49 de Nekunoskuta

Adica? :blink: Prima zi de menstruatie e prima zi de sangerare. Si la mine in prima zi mai mult e o scurgere sangerie dar aia e prima zi a menstrutiei. Da, daca e vineri iei pastila marcata vineri. Da, esti protejata si pe parcursul celor 7 ...

Yasmine

din 1 feb 2008 15:14 de angela

Dragii mei problema mea este urmatoarea. in ianuarie am avut mentruatie de 2 ori. pe 4 si pe 19 (cu durata de 3 zile). am fost la ginecolog speriata fiind ca nu stiam ce se intampla. se pare ca a fost o dereglare. si mi-a prescris yasmine si ...

Re: Re: Re: Re:

din 1 feb 2008 15:07 de bambola

ceea ce spui tu chiar doare! tin la el...mult si daca acest lucru s-ar dovedi nu stiu daca as putea suporta aceasta tradare.

Re: Re: cum sa dau un kdou pe 14...

din 1 feb 2008 10:37 de sics3th

dar un site online de asha ceva avetzi ideei? :D

Re: cum sa dau un kdou pe 14...

din 1 feb 2008 02:45 de nemesis

Bratara sau colierul se dau IN CUTIE! O ajuti sa o inchida la spate sau in jurul incheieturii, dupa caz, dar SUB NICI O FORMA nu pui lantisorul intre petalele florii (saraca floare!) sau in buzunarul ursuletului. Chestiile astea sunt de prost ...

Re: Iritare A penisului si o umflare a capului!

din 1 feb 2008 02:32 de Stranger_to_love

Wow .Uite un om cu viitor aici.Are 13 ani si nu vorbeste cu K,SH,TZ.Felicitari,;luati exmeplu de la el ceilalti care vorbiti ca pe mirc/mess. Da eu cred ca este o iritare de la sampon.Nu mai folosi sampon sau sapun ca te iriti mai ales ca ...

Iritare a penisului si o umflare a capului!

din 31 ian 2008 22:03 de Guest ^^

Buna ziua, am 13 ani, Nu am avut inca contact sexual cu o fata, *Looogic* ^^.Problema mea este ca, in dimineata anterioara, am experimentat o masturbare.. fortata ( poate prea grav spus) cu sampon aplicat pe penis. In sfarsit am avut ejaculare, care ...

Re: Re: Re: S-a rupt prezervativul!!!

din 31 ian 2008 22:02 de Anonim

Dar tu ce varsta ai acum de vorbesti asa ca chiar daca o ramas pastrati copilul si va descurcati voi cum puteti? Eu am 19 ani ,dar inca nu vreu copii, si tu vorbesti asa ca ce o sa fie o sa vedeti., fiecare face cum crede.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgin

din 31 ian 2008 22:00 de angela

Daca nu a sangerat, asta nu inseamna ca nu a fost virgina.Unele femei au himenul elastic, care se rupe uneori dupa prima nastere, sau chiar deloc..Daca a fost virgina iti poti da seama din felul cum a facut dragoste, daca a durut-o, din felul cum s-a ...

Re: S-a rupt prezervativul!!!

din 31 ian 2008 20:58 de diriga

cum dracu sa nu se rupa prezervativul? sunt mai multe motive pentru care se pot rupe....si vad ca le ati cam gasit...si eu am patit d multe ori asta, la inceput, si luam pastile de a 2a zi chiar daca nu s intampla ca baiatul se se termine...dar am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 ian 2008 16:29 de LmE

:((:(( Doamneeee. Voi fetelor nu intelegeti un lucru. E f simplu si ii dau dreptate baiatului. Daca ea nu-i zicea ca e virgina poate ca nu se supara, insa , daca ea i-a spus ca e si omu n-a vazut rosu-n fatza ochilor ori ce om normal s-ar gandi ca a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu dac

din 31 ian 2008 16:19 de LmE

Ideea este urmatoarea : Daca el iti face sx oral si tie iti place ar trebui sa-i raspunzi cu aceeasi moneda . Orice relatie ar trebui bazata pe reciprocitate :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare rapida

din 31 ian 2008 16:12 de LmE

Acuma daca dai supradoza normal ca il iei la palme. Dai un jet pe cap. Se gaseste pe net. V-am zis ca nu fac reclama . Scrii pe google spray ejaculare rapida ;) eu am dat 50 lei pe el

Re: Re: Re: Re: Cum se calculeaza?

din 31 ian 2008 15:49 de Nekunoskuta

Deschide DEX-ul si fi atent! Fertil inseamna propice procreerii pe cand infertil este antonimul lui. Deci intrebarea ta are sens doar daca vrei sa iti lasi prietena gravida. Daca vrei sa eviti asta iti trebuie perioada in care NU poate ramane ...

Re: Re: Re: logodna?!

din 31 ian 2008 15:29 de tigeress07

Eu stiam ca logodna e o promisiune ca te vei casatori cu persoana respectiva. Si mai stiam faptul ca nu se poate face o data in viata, o logodna se mai si rupe, daca ai un motiv serios pentru a rupe acea logodna (eu vorbesc despre logodna din punct ...

Re: Re: smegma+pericol???

din 31 ian 2008 15:20 de Danny_DaBoss

ce nu se intelege ? daca contine spermatozoizi stii unde se va ajunge..

Re: cum sa dau un kdou pe 14...

din 31 ian 2008 13:50 de solokd

hmmm ideea e marfa dar ar fi si mia marfa daca iai ascunde bratzara sau lantisorul in petalele trandafitului e mult mai romantic as zice yo acum faci cum vrei tu lasa imaginatzia sa preai controlul^^

Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm fara ejaculare

din 31 ian 2008 13:26 de sics3th

nu iau proteine nu nimik, stiu riscurile, acum sunt in perioada de definire nu de acumulare de masa :D o sa iau dar mai tarziu un pic nishte carnitina si niste taurina :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2015 din 3732
«   1 ... 2012   2013   2014   2015   2016   2017   2018 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare