Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Problema nasoala ! din 2 feb 2008 11:38 de ZigZag
DoooH .. daca nu sti nu vb aiurea .. n`am zis ca nu stiu care`i rolu lui .. sa`mi lubrefieze p*#a .. dar e eliminat in cantitatzi industriale frate .. adica prea mult si asta era intrebarea mea .. care ar putea fi prbl de este eliminat asa mult , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral... din 2 feb 2008 11:38 de chic_garcon
Stii cum sa faci??? te duci incet incet jos si vezi ce reactie are :)) n-o sa fie naspa, iti zic eu , si vezi sa nu dai cu limba-n gaura dai si u pe clitoris ;) pe "creasta"
Daca iti reproseaza ceva ii zici si tu ceva de genul : Iubita am vrut doar ...
Re: Re: Re: cum sa dau un kdou pe 14... din 2 feb 2008 09:09 de Danny_DaBoss
cam asa ziceam si eu ca ar fi mult mai bine. dar lasa sa-i cumpere ursuletz cu Te Iubesc ;) :lol::lol::lol:
nu au ei varsta noastra
Re: Re: Re: Vagin larg? din 2 feb 2008 07:28 de eu
esti sigur ca esti dotat?cei ca tine care spun lucruri dastea ar merita sa o aibe cat o scobitoare.esti sigur ca tu nu ai mai stai cu ea?poate ia fost mila de tine si te-a lasat sa-i dai papucii din ...
Re: Re: Re: Re: Re: sex oral... din 2 feb 2008 02:50 de LmE
E f simplu. E vb de feromonii femeii care se degaja cel mai mult din zona :love::love: . Asta ne face sa ne excitam din ce in ce mai mult cand coboram din ce in ce mai jos :love:
Da ele nu se excita cand coboara :x:x
sa fim seriosi.......
Stii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - din 2 feb 2008 02:43 de LmE
Daca nu-ti face placere sa faci sex oral atunci de ce primesti?? Nu ti se pare ca esti cam egoista?? Am uitat e vb de fete....crezi ca noua ne face placere mare sa gustam din ce aveti voi mai sarat?
Re: Re: cum sa dau un kdou pe 14... din 2 feb 2008 02:13 de ExoticDream
Poate ca un ursulet cu "te iubesc" si un trandafir suna patetic sau invechit, dar sa stii ca nu toate fetele ar arunca jucaria pe dulap si trandafirul cine stie unde...(un cadou "aruncat" reprezinta un mare semn de intrebare....) si nici nu s-ar ...
Re: Sa ma risc? din 2 feb 2008 01:39 de ExoticDream
Nu este oare suficient ca in orice sfera a vietii noastre suntem obligati sa ne calculam pasii, miscarile, sa ascultam permanent de glasul ratiunii? De ce sa nu existe pentru fiinta noastra si o zona in care fim 100% noi insine, sa lasam ratiunea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fa din 2 feb 2008 01:03 de ExoticDream
Da-mi voie sa rad! :D:lol::D
Asa... Acum sa ne lamurim: cam ce simti tu pentru fata asta? Ce varsta are ea? Avand in vedere ca este "virjina", te astepti ca dupa ce abia ati inceput o relatie sa-ti sara in pat pentru ca "ai si tu nevoi"? Vrei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu din 2 feb 2008 00:51 de ExoticDream
A da reciproc (si nu din obligatie, ci pentru ca asa simte fiecare) reprezinta una din "axiomele" unei relatii de cuplu. Sunt de acord ca exista exceptii, dar numai din cand in cand, nu in lucrurile majore si cu intelegere din partea celuilalt. ...
Re: Re: Re: ??????????? din 1 feb 2008 20:37 de Nekunoskuta
E posobil sa ai un himen mai rezistent. Nu te grabi, mai ales daca zici ca te doare si simtiti ca ceva opune rezistenta.
Re: Re: yasmine din 1 feb 2008 17:11 de angela
....................................
deci daca incepe sa curga putin...inainte cu doua zile de scurgerea propriu-zisa aceea se considera prima zi de menstruatie???
te rog sa-mi raspunzi si multumesc ptr intelegere.
a mai luat cineva yasmine? ...
sob din 1 feb 2008 16:56 de mist
nu stiu...
Si pe urma ca eu sunt incuiata...
Sa fiu paragonata asa de repede, pai inseamna ca nu crede in mine.. inseamna ca nu ma cunoaste deloc...
Eu cred ca daca ti cu adevarat la o persoana esti mai atent cu ea... te intereseaza ceea ce se ...
Re: Re: Re: Re: #Insomnie din 1 feb 2008 16:54 de Danny_DaBoss
aia e problema... nu am nici un stres...
Re: Re: Re: Re: Re: din 1 feb 2008 16:35 de mist
esti sigura ca ti chiar atat de mult la el?
Incearca sa duci discutia pana la capat chiar daca poate duce la o despartire... vezi cat de mult tine sa nu te piarda... daca se lasa usor eu cred ca are dreptate LmE
Re: Re: Re: #Insomnie din 1 feb 2008 16:34 de baby
eu zic k e stresul de vina....daca esti stresat poti sa dormi si 2 zile k tot degeaba....
:-*
Re: Re: #Insomnie din 1 feb 2008 16:27 de mist
:unsure: si eu sunt la fel de vreo 4-5 zile... wtf (?)
Re: Re: #Insomnie din 1 feb 2008 16:24 de Danny_DaBoss
posibil... dar o sa incerc diseara sa nu dorm acasa, o sa dorm la cineva sa vad daca se repeta sau nu insomnia..
Re: Re: Re: cum sa dau un kdou pe 14... din 1 feb 2008 16:18 de Nekunoskuta
Eu nu sunt de acord cu inele facute cadou! Pentru mine un inel oferit unei fete are o anumita semnificatie, nu un simplu cadou de 14 februarie. Nu ai vrea sa se intrebe fata aia daca o ceri de nevasta sau doar o amagesti. Dupa casatorie...sa ...
Re: #Insomnie din 1 feb 2008 16:12 de Nekunoskuta
Am patit-o si eu cateva nopti incepand de vinerea sau sambata trecuta. Vise agitate pe care nu mi le amintesc complet, impletirea visului cu realitatea (nu stiam daca ce am facut era real sau visasem) treziri din jumatate in jumatate de ora, nu stiam ...
Pagina 2014 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||