Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Fata ideala / Baiatu ideal !

din 5 feb 2008 17:12 de solokd

baiatule daca o sa cautzi fata cu trasaturi frumoase si fara fitze...mai exista???? yo nu am mai vazut ...din primele faze de cand lea dat si lor putzine tzatzisoare acolo si li so bombat putzin mai mult posteriosul deja gata s-o terminat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata ideala / Baiatu ideal

din 5 feb 2008 16:05 de ZigZag

Multzi inainte solokd ! :rolleyes: .. in mare parte asa e cum zici tu .. ca majoritatea fetelor prea frumoase .. li s`a urcat la cap banu ! si prea rar gasesti una mega frumoasa si singura .. sau cu un baiat mai modest , toate se plimba in BMW ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: postinor-2

din 5 feb 2008 15:22 de baby

daca ai facut testul de atatea ori eu zic k nu esti insarcinata! ti-am zis de curand am luat si eu postinor...si la fel am greturi, ametesc....ma simt km rau k pastilele astea iti deregleaza ft tare organismul...... daca tu consideri k starile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fata ideala / Baiatu ideal !

din 5 feb 2008 14:04 de solokd

lol daca as lua una trecuta de frumusetze ar trebui sa aiba cam 40 50 de ani lol yo am doar 19 ani :(( ma refeream ca nu ma arunc sa iau frumusetzi prea mari ca stie toata lumea ca trebe sa ai resurse puternice ca sa reziste o relatzie ;))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parul pubian

din 5 feb 2008 13:22 de ZigZag

e doar parerea mea .. poate acuma vine un travestit si se ia de mine pt ce`am zis :lol: :blink: asta e adevaru ! Barbat de unde credetzi ca vine cuvantu ? .. daca nu stitzi va zic yo : de la barba !

Re: Minori pe site

din 5 feb 2008 12:55 de crisexpert

Acest site este unul de educatie sexuala.De educatie sexuala au nevoie adolescentii, cei care acum isi inep viata sexuala si poate unii parintii ca sa "spioneze" felul in care noi gandim despre sex. Pe forum se dicuta lucruri, evident, despre ...

Cerere

din 5 feb 2008 12:42 de crisexpert

Am o intrebare : pe acest forum functioneaza BBCode ? Daca da imi spune si mie ce taguri trebuie folosite?Eu le-am incercat pe cele pt culoare dar nimic. Cer implementare BBCode-ului.Sau macar cere tagurile care functioneaza pe acest ...

Re: Re:

din 5 feb 2008 12:32 de crisexpert

Chestia cu "fata mamei" e foarte "dezvoltata" in Romania.Mamele isi tin fetele in casa.Nu le lasa decat la scoala si inapoi acasa!Sunt foarte sceptice in ce priveste baietii.Se tem ca o sa pateasca nu-stiu-ce.Odata am fost la o colega (parintii nu o ...

Re: Re: Re: Intrebare

din 5 feb 2008 12:16 de baby

nu gresesti.... :-*:,

Re: Re: Re: Cum fac sa??

din 5 feb 2008 12:14 de baby

nu stiu daca se poate......am auzit k exista pastile care iti pot intarzia menstruatia dar k sa iti vina mai repede nu stiu dar nu vad d c te-ai complica asa.....:huh: pt k iti dereglezi organismul in fine.......faci pe pielea ta :` :-*

Re: Re: Fata ideala / Baiatu ideal !

din 5 feb 2008 12:14 de ZigZag

inteleg .. dar nu era vorba de baiatu perfect .. ci ideal ! :) .. da oricum ai fost la subiect .. msz de parerea ta ! :) potzi sa si votezi daca consideri ca exista jumatatea ideala !

femei perverse si hoate

din 5 feb 2008 11:55 de hapa

[b]fetele hoate[/b][b]femeile sunt pe muchie de cutyt cand esty bun si gentyl fata de ele ,ele te iau de frayer [/b]

femei perverse si hoate

din 5 feb 2008 11:54 de hapa

[b]fetele hoate[/b]

Re: Re: Intrebare

din 5 feb 2008 11:50 de ZigZag

scuza`l te rog .. :lol: are curiozitatzi baiatu .. dar ca sa`i rasp la intrebare : probabil ca si fetele au par in acea zona .. ca sunt tot oameni ca si baietzii .. doar ca ele il elimina ! :) printr`un fel sau altu .. corectatzi`ma daca greshesc ...

Re: Re: Pentru baieti: manifestari sonore ale fete

din 5 feb 2008 11:32 de ZigZag

si dupa ce i`a pus perna .. dupa cva timp se intreaba baiatu de ce nu mai scoate nici un fel de sunet .. de ce nu mai mishca , etc. :)) sincer nu cre ca deranjeaza pe nimeni chestia asta .. doar daca e cineva in camera alaturata si n`ar trebui sa ...

Re: Re: Mi-a disparut subiectul

din 5 feb 2008 09:57 de wiczur

hai k lam gasit:Dshi scuze d deranj:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Problema nasoala !

din 5 feb 2008 09:14 de ZigZag

ExoticDream .. si yo in cazu asta ce`as putea sa fac ? operatzie pe creier :lol: , sa`l shtrangulez pe gigel :blink: .. etc etc ! :(( plz help .. care mai are cacaturi dinastea de prbl ..

Exista riscul la o sacina??:-/

din 5 feb 2008 02:43 de Junior

AM si eu o intrebare....daca faci sex fare prezervativ dar nu te terrmini in respectiva...exista riscul la o sacina??:-/

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu

din 5 feb 2008 01:27 de ExoticDream

Pai daca tot te-ai bagat, barem spune ceva! :D:D:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 feb 2008 01:23 de ExoticDream

Se cere doar ABCul, nu-i olimpiada! :mellow::mellow::mellow:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!