Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dau un kdou pe 14..

din 4 feb 2008 01:03 de ExoticDream

Este adevarat ca o noapte la hotel intr-o statiune de munte, plus drumul, plus mancarea il pot duce la o suma considerabila, insa, daca nu isi permite, se poate rezuma la o fuga de o singura zi, caz in care s-ar evita problema "invoirii de la ...

Re: Re: Re: Re

din 4 feb 2008 00:43 de ExoticDream

Da, este prea devreme (ce-ti pasa tie cand incep "altele", ar trebuie sa te preocupe ce simte prietena ta, nu ce opinie are "lumea"!). Da, nu iti spune ca nu vrea pentru ca te iubeste si se teme sa nu te dezamageasca, insa ii este frica, se ...

Re: Re: Re: Re: Vagin larg?

din 4 feb 2008 00:13 de Coracao

am citit intr-o care de kama sutra despre potivirea intre barbati si femei.erau date tipuri de femei si barbati in functie de dimensiuni ca: elefant, cal, iepuras...nu poti pune un iepuras cu o elefantica,nu??? exista vagine mai largi, mai stramte la ...

Re: Re: Re: Re

din 3 feb 2008 23:22 de sylexz

nu cred k e prea devreme...altele incep mult mai devreme.....dar ma rog....asthept...k alcva nu pot face:( shi nu e vb despre sex ci despre dragoste:love:

Re: Re: Re: Re: Re: poate o virgina sa ramana insa

din 3 feb 2008 22:56 de RAMONA

nu inteleg de ce sa mai asteptati testul se poate face inca de pe acum si nici nu e scump se gaseste la orice farmacie da cumparati l scapati de griji sau.............BAFTA

Re: Re: Re: infricosator

din 3 feb 2008 22:55 de solokd

si daca faci sex cu un minor de ex de 16 ani dc te baga la corupere de minori??? oare o fi cum zici tu??

Re: Re: Re: Re: poate o virgina sa ramana insarcin

din 3 feb 2008 21:09 de chic_garcon

"Nu-mi vine sa cred"..bah voi sunteti sanatosi la cap?..mysterious_g eu am 23 de ani. ea are 20.. nu prea suntem adolescenti.. ia hai ziceti fiecare care ati postat aici...daca mai reveniti sa cititi ...ce varsta aveti?.. dar sincer. nu umblati ...

Re: Re: Re: Re: Re: poate o virgina sa ramana insa

din 3 feb 2008 20:55 de chic_garcon

"e strigator la cer"..vai ce sa zic...voi alt subiect nu v-ati gasit sa comentati pe marginea lui? daca ati citit bine am spus ca nu am nevoie de pareri si caterinci..ci doar de sfaturi..si sfaturi de la persoane care isi permit sa dea sfaturi de ...

Re: Re: Re: poate o virgina sa ramana insarcinata?

din 3 feb 2008 18:45 de mysterious_g

Nu-mi vine sa cred ca desii adolescentii din ziua de azi au oportunitatea sa se informeze despre tot ceea ce inseamna sexul si riscurile pe care le implica sexul se mai intampla asa ceva. Este incredibil. Aici nu este vorba de insensibilitate ci de ...

Re: sex

din 3 feb 2008 17:22 de DarkAngel

NU este adevarat.

Masturbarea este periculoasa?

din 3 feb 2008 17:09 de jorjel85

este adevarat ce se scrie in unele articole ca daca te masturbezi frecvent,poti orbi,poti avea boli de ficat de rinichi dureri de oase pierderi ale substantelor din organism prin ejaculare,si ca masturbarea poate duce si la moartea prematura? ...

Re: Re: Re: Sunt prea inalt??

din 3 feb 2008 16:28 de muhahaha

..pot sa iti dau si id,daca vrei :-`

Re: Re: Re

din 3 feb 2008 14:40 de baby

daca o iubesti asteapta pana vrea... parerea mea e k la 15ani e cam devreme pt sex....nu crezi? sau ma insel?:ermm: :-*

Re: Re: Re: Sunt prea inalt??

din 3 feb 2008 13:28 de ZigZag

hehe .. :)) modestule ! las ca`i bine si yo am undeva peste 1,90 .. sunt cel mai mare din familie .. si prietena pe masura mea .. am avut una singura .. si aia a fost prima , de atunci toate sunt mai "microscopice" :)) .. dar nu`mi fac prbl , ci ...

Re: Re: Re: Problema nasoala !

din 2 feb 2008 20:24 de solokd

man tu u ai nici-o probema aici depinde de la barbat la barbat la uni le curge mai putzin la unu le curge mai mult nu ai dc sa te sperii asta e ....nu ai cum sa impiedici asta

Re: Sarutul

din 2 feb 2008 20:04 de solokd

bey asta ai incercat macar sa sarutzi???? daca da numa pune intrebari dastea idioate iar daca nu ai sarutat incearca si o sa vezi ca nu e nimik de invatzat totul vine de la sine...si daca chíar asa de bata esti incearca sa te prefaci ca nu sti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 feb 2008 19:59 de solokd

treaba este ca la testele astea de capacitate numa subiectu 1 este de nota cinci... asta include matematica de clasa a-IV-a max a VI a so nu stiu dc ii este asa de teama pana la urma daca e sa o luam logic este ce-a mai usoara materie

Re: infricosator

din 2 feb 2008 17:43 de baby

lumea e dusa de multa vreme pe apa sambetei..... :ermm: pana la urma fiecare face cum vrea si ce vrea.....daca te duce capu te descurci daca nu....se dezvolta instinctu de turma si dormi in prostie.....or sa ajunga sa faca sex de la 8 ani....in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex or

din 2 feb 2008 15:16 de mayasha

loool.primeste pt k vrea.si pt k se simte bine.daca nu vrea sa faca, e treaba ei.intr-o relatie nu e vorba de reciprocitate mereu.daca prietenului ii place sa ii provoace ei placere asa, de ce sa nu o faca...?iar ea...de ce sa se simta obligata ...

Re: Re: Sex inainte de ciclu... pot fi insarcinata

din 2 feb 2008 11:52 de chic_garcon

Farfalla..mie deja mi-e rau de sarcini .si de de-astea... gabitzuka...poate ca esti poate ca nu ..poate ca v-ati tras-o ca doi nebuni si de aia a curs..trebuia sa il intrebi daca i s-a iritat penisul ...atunci sigur ca a existat o anumita ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2013 din 3732
«   1 ... 2010   2011   2012   2013   2014   2015   2016 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare