Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ma indragostesc numai de cine nu se poate. din 29 ian 2008 00:58 de solokd
punei lentile de contact si ai una bucata bruneta..blonda..roscata..satena cu ochii verzi/albastri^^ la alegere maine albasti ..poimaine verzii dupa sezon tata^^:lol:
Re: Re: Re: Re: din 29 ian 2008 00:56 de solokd
Voi daca atzi fi in locul ei nu i-atzi mai da sansa ....dar cand voi felete CUMINTZI gresitzi dc trebe neaparat sa vi se ofere o a 2-a sansa ....asta e legea naturii toata lumea greseste acum nu e un capat de lume ...sperantza moare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romance de joasa s din 29 ian 2008 00:18 de topolina/o
aha...oops am dat de un inspector de limba romana...nu vrei sa ma corectezi si pe mine ca nici io nu stiu ce iese pe guritza mea???...ca deh...io nu am mai vazut romania de cva ani buni...sunt in fac in alta tzara..de aproape 6 ani si cred si io ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romance de joasa s din 29 ian 2008 00:17 de topolina/o
aha...oops am dat de un inspector de limba romana...nu vrei sa ma corectezi si pe mine ca nici io nu stiu ce iese pe guritza mea???...ca deh...io nu am mai vazut romania de cva ani buni...sunt in fac in alta tzara..de aproape 6 ani si cred si io ...
Re: Re: Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 28 ian 2008 23:56 de topolino
sa itzi fie rusine, esti o ordinara...la varsta asta sa umbli cu asa cva???ce educatzie ai tu, fata draga??am si io aceeasi varsta, dar in viatza am alte principii, tu nu ai asa cva sau nici macar nu ai auzit acest termen???beh, oare ai tai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romance de joasa speta din 28 ian 2008 23:24 de katherine
Cat de prost poate sta omul cu gramatica limbii romane?!...Asta doar daca...nu cunoaste limba foarte bine, fiind de alta nationalitate... :lol::lol::lol: Hotaraste-te daca vrei sa fii ,,topolina" sau ,,topolino". In orice caz, e cam vai de ...
Re: Re: Re: din 28 ian 2008 23:20 de larissa
offf...voi baietzii dc trebuie sa facetzi mereu greseli dintr-astea...ai gresit in privintza ei, chiar ff mult iar asta din partea unei fete poate fii de neiertat...dar daca zici ca tzine la tine poate ca mai exista o mica sperantza pentru tine(io ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Romance de joasa speta din 28 ian 2008 22:51 de topolino
si...stai linistit ca am multe de facut in confront cu tine...si oricum...pun pariu ca sfatul meu este de mii de ori mai bine primit ca ala al tau..care de fapt nici nu exista...
Re: Sa ma risc? din 28 ian 2008 20:42 de baby
stii.......aici ne asemanam......la fel gandeam si eu :ermm:
dar daca te gandesti la asta mereu o sa uiti de ce e frumos si mereu o sa iti apara aceasta teama:ermm:
iubeste,traieste fiecare clipa.......viseaza,spera....nu sta cu teama ca se va ...
Sa ma risc? din 28 ian 2008 17:51 de sics3th
Hello people. Am iara o intrebare, de vreo 5 lunii de zile cunosc o fata minunata, e mult mai mik decat mine, dar nu asta ar conta. De fiecare data cand sunt cu ea simt goluri in stomac, simt cum tot pieptul mi se incalzeshte deodata, cand stau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Romance de joasa speta din 28 ian 2008 17:38 de katherine
Si ma rog cine vei fi tu topolino, draga,sa ne spui noua incotro sa facem pasi?! :lol::lol::lol: Da ,,sfatul" pe care il crezi de cuviinta - care, de altfel, este unul prost, dar fiecare ofera sfaturile pe care le considera cele mai de folos - ...
Re: Re: Re: Re: Romance de joasa speta din 28 ian 2008 17:17 de topolina
offff copii mai suntetzi voi....aceasta kikkaralu v-a cerut niste sfaturi iar voi c facetzi???atzi deschis o polemica de toata frumusetzea...sunt situri special pentru asa cva...asa ca daca nu avetzi nici o treaba....pasi maruntzi de aici.... si ...
Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce p din 28 ian 2008 16:15 de Stranger_to_love
Spune sincer cata bataie ai primit ca sa crezi cu adevarat tot ce zici.
Re: Re: virgina sau nu .. din 28 ian 2008 16:10 de katherine
Asta e una din problemele voastre, ale barbatilor - ideea preconceputa ca doar EA va cedeaza ... incercati sa analizati toate experientele voastre si apoi intrebati-va daca nu cumva voi ati fost cei care au cedat fara sa va dati seama, ca vi s-a ...
Re: Re: Virginitatea - demodata? din 28 ian 2008 15:33 de RuRaL
e adevarat ce spui,dar dak ai vazut american pie 5, park 5 ,era o replica...,o fata virgina e chiar ff bn vazuta de unii,dar un baiat virgin,e considerat un ratat...
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 28 ian 2008 15:33 de nu te sapara
Re: virgina sau nu .. din 28 ian 2008 13:18 de Danny_DaBoss
posibil sa nu fi fost daca ti-a cedat asa repede si nu i-a curs deloc sange. posibil...
Gonoree si sarcina din 28 ian 2008 09:10 de suzy231171
Am ramas insarcinata infectandu-ma totodata cu gonoree.
Infectia cu gonoree am tratat-o si eu si partenerul, dar ce ma ingrijoreaza este faptul ca am facut tratament cu antibiotice chiar de la inceputul sarcinii. Deja copilul are 8 saptamani si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masturbare din 28 ian 2008 02:26 de katherine
Fals. Te poti masturba, virgina fiind, cu obiecte care sa duca la ruperea himenului in functie de elasticitatea acestuia. ;)
Re: Varianta aleatoare din 28 ian 2008 02:18 de katherine
Ntz, ntz, ntz....ce dramatic...:.:.:.
Pagina 2018 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||