Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2008 15:17 de katherine
hlln, mesajul tau e un dezastru nu foarte ,,sexi", dar sper sa ma descurc...In primul rand, faptul ca fetele ar putea primi ,,indrumari" referitor la sex chiar in timpul actului mi se pare o prostie greu de imaginat...Adica ce vei face? In timp ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce este un act sexual? din 26 ian 2008 14:57 de katherine
Doamne-Dumnezeule!Cum poti fi atat de neajutorat?! Mie, oricum, nu-mi miroase prea bine ,,nevinovatia" si ,,dezinformarea" de care dai dovada...;););) O partida de sex poate avea atatea acte sexuale cat te tin curelele, nici mai mult nici mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sa fie boala psihica ? din 26 ian 2008 12:46 de Danny_DaBoss
http://edelia.weblog.ro/2007-05-12/153058/:).html
http://adeline.weblog.ro/2008-01-11/257405/Tăişul-ultimei-ore-(Trăiri-aleatorii).html
http://www.singur.ro/forum_display.php?fid=2&mid=3620
http://www.singur.ro/forum_display.php?fid=3&mid ...
Re: Re: Re: Ce sa fac? din 26 ian 2008 10:34 de carrie
Oricum viata ei (si a ta, daca esti alaturi de ea) va lua o cu totul alta turnura daca acest copil se va naste. Eu nu cred ca sunteti pregatiti pentru asa ceva. La 16 ani nimeni nu este. Ce se va intampla cu studiile ei (sa ai un copil in liceu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele se masturbeaza? din 26 ian 2008 05:48 de don
ce fraier esti!habar nu ai de gramatica limbii romane.:ok:
Re: Re: Sex in 3 sau mai multi din 26 ian 2008 01:12 de aicy
o sa te convingi ca nu romantismul e totul doar dupa ce o sa incerci sexul in grup...important ca la adunare sa fie prezente doar pers discrete...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 ian 2008 01:05 de ExoticDream
Rusine cand se afla deja la al doilea partener sexual?!? Come on, you must be joking! Eu ma intreb altceva: la 14-15 ani, cum reusesc fetele astea sa-si pacaleasca parintii ca sa poata face sex sistematic? Nu cred ca poti fi "la o prietena" sau ...
Re: Prietena mea a ramas insarcinata! Ce sa facem? din 26 ian 2008 00:54 de ExoticDream
Parerea mea este ca noi nu avem dreptul sa iti sugeram o optiune sau alta, responsabilitatea acestui lucru o aveti doar voi doi, impreuna, luand in calcul toate aspectele problemei. Este adevarat, nu sunteti suficient de maturi pentru a avea un ...
Re: Re: Sex in 3 sau mai multi din 26 ian 2008 00:28 de ExoticDream
"Sex and breakfast".... un film in care doua cupluri tinere, stabile, incearca sa depaseasca monotonia prin deschidere sexuala... fac sex schimbandu-si partenerii, o data sau de doua ori, dupa care..... relatiile se duc pe apa ...
Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 25 ian 2008 22:29 de Alexandrub
Eu nu fug de raspundere asta e lam facut voi avea grija de el cum voi putea ...plus de asta nu cred k am "calarito" cam tare ...a fost ceva obisnuita doar ca prezervativul marca"durex" sa rupt!A cui vina o fi nu stiu dar nu o las pe ea la greu ...
Re: Sex anal din 25 ian 2008 22:22 de tematoare
incearca si-ai sa vezi, muhaha:D..sa ne povestesti cum a fost
Re: Re: Re: Ce sa fac? din 25 ian 2008 22:19 de tematoare
riscuri ca ea sa pateasca ceva rau exista, fie ca face avort, fie ca pastreaza copilul...daca face avort, s-ar putea sa ramana sterila sau s-ar putea sa-i puroieze operatia...daca naste copilul, poate chiar sa moara sau sa ramana sterila sau mai ...
Re: Re: Ce sa fac? din 25 ian 2008 21:55 de Alexandrub
Eu cred ca parinti ei sau ai mei il vor creste ...plus de asta nu prea as vrea sa pateasca nimic pentru ca o iubesc foarte mult. ..si daca sa`r intampla ceva cu ea mas omora!!
Re: Ce sa fac? din 25 ian 2008 21:45 de Stranger_to_love
La orice interventie sunt anumite riscuri mai mici sau mai mari.Pana si la o extractie de dinte sunt riscuri,dar daca totul se face cum trebuie complicatiile nu vor exista sau vor fi minime.
Ea are mai multa minte ca tine.
Chiar vrei sa ai ...
Prietena mea a ramas insarcinata! Ce sa facem? din 25 ian 2008 21:28 de Alexandrub
Salut!Inainte de craciun am facut sex cu prietena mea care are doar 16 ani si cum li sa mai intamplat si la altii sa rupt prezervativul ...ea a ramas insarcinata si nu stiu ce sa fac ...ea vrea sa faca avort dar eu nu prea sunt de acord!Precizez inca ...
Re: Sex in 3 sau mai multi din 25 ian 2008 19:35 de baby
hai k is prima fata care raspunde k vad k baietii...au cam visat in mesajele anterioare:-`:p:p
eu una nu as face sex in grup:ermm:
si nu ma criticati k nu-s deschisa dar pur si simplu....:x
ce rost are ??
nu stiu mie imi place mai romantic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 17:12 de sics3th
am vb cu ea in legatura cu sexul oral, ai a zis ca ma iubeshte din tot sufletul dar asha ceva nu ar putea sa faca....o inteleg si ii respect decizia! mc tuturor :X:X :*:*:* m-ati scos dintr-o mare dilema! sper sa mai tinem legatura:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 17:10 de sics3th
mc mult de tot :* si ai dreptate,...mi-am luat acum 4 seturi de prezervative:)) sper sa le folosesc pe toate in noaptea asta:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 ian 2008 16:11 de hlln
Deci degeaba o compatimesti ca ii e rusine si e timida, se pare ca domnisoara are ceva in cap de "nu-i place cu prezervativ". Astea sunt fite si tu la varsta ta ar trebui sa stii ca prezervativul e cel mai indicat si sa incerci sa o convingi ca e mai ...
Re: Sa fie boala psihica ? din 25 ian 2008 15:13 de Nekunoskuta
Daduse si Sephiyroth mai demult astfel de link-uri.
Dar daca ar fi boala psihica oare nimeni nu s-a alarmat pana acum sa o interneze undeva?
Pagina 2021 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||