Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sunt disperat :(( din 24 ian 2008 19:03 de nypd
tot ce poti sa faci e sa astepti sa vezi daca a ramas sau nu, iar apoi impreuna sa hotarati ce e de facut:o
Re: Re: Re: Ce este un act sexual? din 24 ian 2008 18:59 de nypd
daca asa faci tu nu inseamna si altii fac la fel, eugene. trebuie sa intelegi asta
Sex anal din 24 ian 2008 16:59 de cipri
Cum e sexul anal?
:love:
[i]Atentie la limbaj daca vrei sa scrii pe forum, aici nu suntem in spatele blocului![/i]
Re: Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 16:29 de hlln
sti cum se numeste asta: rel sex cu minor:D:D:D:D, ai mare grija ca este inca un "copil", iar de aici teama ta sa nu o dezamagesti,daca problema nu sunt banii, mergeti, in puii mei, la un hotel, ia-o de dimineata "cu japca" de acasa, si fa-i o ...
Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 16:12 de sics3th
Mc pt sfatul cu vinul, banii pentru mine nu sunt o problema! Daca zici ca lacrima lui ovdidiu e foarte buna atunci lacrima lu ovidiu o sa fie dar sa imi zici de cati ani! :)) inca ceva sunt total de acord cu ce zici tu dar ideea e ca ea are 15 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 16:10 de sics3th
e cam rushinoasa :D am vb cu ea despre asta...si a zis ca ii este rushine...App cum sa o ajut sa treaca peste momentele rushinoase? Sa mentionez eu am 19 ani si ea 15 eu sunt foarte deschis in legatura cu tot, ea inca are mici retineri...si inca o ...
Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 16:03 de hlln
RASPUNS: REZOLVAREA SE AFLA TOT LA VOI.POATE EL VREA SA TE SATISFACA DAR IN MOMENTUL X, SUBCONSTIENTUL LUI DA SEMNE DE OBOSEALA-ADICA: ORI E PREA EXCITAT, TU IL INTIMIDEZI SAU IL ATRAGI PREA MULT, ESTI PREA VULGAR(A) SAU PREA FINUT(A), SI LUI(EI) ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 14:43 de Danny_DaBoss
se intampla si la case mai mari stai linistit. incearca sa faci totul mai spontan, nepregatit. in locuri mai ciudate si mai incitante unde nu ar trebui sa se intample asa ceva. de ex: dute pe la prieteni cu iubita ta, inchide-te cu ea intr-o camera ...
Re: Re: Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 14:24 de sics3th
nu m-am gandit...am sa incerc, am auzit ca vinul este cel mai bun...cam cat sa beau?:)) ca mi se trezeshte pofta de bautura pe urma :)) glumeam,....cat ar fii ideal sa consum? Dar nu inteleg dc :(( e a 2 oara cand mi se intampla...prima data nu ...
Re: Re: Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 14:15 de VladX
ups my bad..se vede ca nu am citit postu initial :) ..ce sa zic..ai incercat sa consumati putin alcool inainte ? tu cam 100-150 tarie ..ea un 50 tarie..poate va ajuta..asta ar fi ceva..dar altceva ..e sa nu te gandesti la asta..pt ca de asta ii ...
Re: Hm...oare ii bine??? din 24 ian 2008 13:57 de iib
da... pana acum reactii previzibile ale "inteligentilor". sa nu uitati sa ragaiti, sa scuipati pe jos si sa va scarpinati pe burta dupa ce declarati ce proaste sunt femeile... ca sa subliniati ideea geniala.
acum iti dau si o alta versiune. tu ...
Re: Ajutooooor din 24 ian 2008 13:37 de VladX
stress la serviciu ? de cand cu el niciodata nu a reusit mai mult de 10 min sa aiba erectie? ..daca da ..sa incerce un doctor..iar pt voi in pat recomand jucarii erotice... si na ..is barbat si eu..dar e vina lui cu erectia..tu nu ai nici o vina sa ...
Probleme cu mentinerea erectiei! din 24 ian 2008 13:16 de sics3th
Mai jos postez povestea unei domnisoare care are un prieten cu acelashi probleme pe care le intalnesc si eu...ce ma fac? va rog ajutati-ma, imi doresc din tot sufletul sa imi satisfac prietena :(( tin sa mentionez ca aceasta este prima data cand mi ...
Re: Re: Re: Re: Am devenit prieteni insa a aparut din 24 ian 2008 12:43 de Danny_DaBoss
Cu ce i-ai gresit ?
cu asta. ai zis ca rupeti tot si tot mai vorbiti si mai il bagi in seama. daca tot va tachinati asa in final primesti ceea ce meriti. trebuie sa te gandesti : cu el sau fara el. una din doua. nu amandoua. odata ce ai ...
Re: nu stiu daca e o problema dar........... din 24 ian 2008 12:34 de nypd
pre poti cere o parere si la un medic desi am o vaga parere ca s-ar putea sa-ti spuna: "GASESTE_TI UNA CU CARE S-O FACI" si s-ar putea sa te faca mai mult sa te simti naspa decat sa te ajute.
banuiesc ca nu te simti prea bine daca ai sangerari... ...
Masturbare decalotata, durere, sangerare din 24 ian 2008 12:00 de marckut
am 22 de ani si pot zice fara nici o jena ca sunt virgit de curand am inceput sa ma masturbez decalotat si am simtit o durere dupa care urmat de sangerari si daca repet sunt aceeleasi simptome precisex ca nu am practicat masturbarea ...
Re: Re: Tratament pt anexita??? din 24 ian 2008 11:54 de Guest
da. se trateaza anexita. tratamentul este cam dur pentru ca este injectabil, antibiotice, evident. si daca mergeai la medicul ginecolog, sa-i spui ca vrei sa faci copii, iar medicul iti descoperea anexita, pentru unul dintre ovare sau pentru ambele, ...
Re: Tratament pt anexita??? din 24 ian 2008 09:55 de ALEXANDRA
:((
Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine? din 24 ian 2008 01:10 de ExoticDream
Eu zic sa vina regizorii de telenovele sa se inspire din povestile noastre, va dati seama cate episoade ar scoate pana cand se epuizeaza multimea combinarilor posibile, adica fiecare isi inseala partenerul cu fiecare, cu complicatii fie loco, fie ...
Re: Oare m-am saturat de atata bine? din 23 ian 2008 22:25 de Noro
Sa-mi zici daca-l inseli sau nu, k-s curios :devil:
Pagina 2023 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||