Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Barbati necunoscuti-tati ai copiilor nostri din 22 ian 2008 20:54 de tematoare
Ce se stie in general despre barbatii acestia necunoscuti care doneaza sperma la laboratoare pentru a fi folosita dupa aia pt inseminare artificiala sau fertilizare in vitro?
Li se fac niste analize inainte ca sperma lor sa fie acceptata la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu dac din 22 ian 2008 20:15 de pumpkin_
Da!
E adevarat ca biserica este si impotriva sexului inainte de casatorie, nu e ceva invechit, chiar daca in zilele astea e foarte mare ignoranta fata de partea spirituala.
E foarte posibil ca ceea ce zici cu scandura sa fie adevarat, insa ideile ...
Re: Re: Re: Re: Re: monotonia asta...... din 22 ian 2008 20:04 de Guest
acum, daca nu te deranjeaza, incearca, totusi sa-i raspunzi useritzei wave. in subiectul deschis de userul ariciugabriel, wave, descrie o experienta, in care prietenul/iubitul ei se comporta ca un las lipsit de scrupule, subiect in care, cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 22 ian 2008 18:34 de Nekunoskuta
E naspa daca asta ai inteles tu din problema fetei! Putina concentrare si poate iti iese mai bine! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa din 22 ian 2008 17:10 de jee
Nu conteaza daca esti fata sau baiat..e vorba despre acea gandire care o afisezi. Pana la urma ce este iubirea? crezi ca iubirea inseamna doar o singura pozitie sexuala? iubirea se poate manifesta prin orice mijloc si orice fel. Niciodata nu vei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa acc din 22 ian 2008 16:53 de iib
greseala in gandire pe cat de mare pe atat de frecventa. e mult mai simplu sa spui "opa... a disparut iubirea..." decat sa te intrebi si mai ales sa iti raspunzi cu sinceritate "unde AM gresit EU?" pentru ca asta se intampla de fapt atunci cand ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma din 22 ian 2008 16:14 de katherine
Daca tu in calatoria-ti scurta pe Pamant inca nu ai intalnit ssa ceva este treaba ta...n-am ce-ti face eu..de fapt este ceva foarte comun pentru barbati...chiar si atunci cand sunt prinsi asupra faptului neaga cu nerusinare...imi pare rau ca ai ...
Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept. din 22 ian 2008 15:47 de pumpkin_
Iubirea pura dispare.
Poate sunt alte lucruri care va mai tin impreuna - atractia sexuala, dorinta de a escalada anumite placeri, interesul tau sau al ei sau obisnuinta.
PS: Nu sunt fata si nici un "crestin extremist".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 22 ian 2008 14:38 de valentine
Vaiiiii numai la dastea iti sta gandul
:cat::cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo din 22 ian 2008 14:32 de ThePretender
[b]jee[/b], n-ar trebui sa te mire reactia asta din partea unei persoane care se gandeste la pupatul icoanelor in biserica in timp ce aseaza barierele din viata sexuala.
Evident ca experimentarea a cat mai multe lucruri si situatii necunoscute (nu ...
Re: In timpul actului ... din 22 ian 2008 12:43 de misha
am aceeasi problema .
Insa mai nou , e janic ce mi se intampla .
moare inainte . si nu stiu ce se intampla cu mine . Comunicam f bine si totusi .........
Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o din 22 ian 2008 11:49 de jee
Esti aiurea de tot.. cum dracu sa se stinga iubirea daca intr-o relatie se face sex oral?? Asta e DEZAVANTAJ?? :blink: inseamna ca esti dusa rau sau ai o conceptie cretina. Eu sunt de parere, la fel cum sunt si majoritatea ca intr-o relatie ...
Re: Oare m-am saturat de atata bine? din 22 ian 2008 11:45 de Guest
mie mi se pare ca te autoflagelezi. suna un pic a fanatism mesajul acesta. n-as vrea sa crezi ca iau in derizoriu mesajul, dar traim in Europa, cel putin avem aceasta pretentie. ceea ce spui tu ar fi cam asa: ai un prieten de un an si jumatate, si e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mare Ti-e gradina, Doamne... din 22 ian 2008 11:18 de Guest
da. sunt. in lista mea de messenger sunt foarte exigenta. ai ceva impotriva?!? daca-mi faceam mesagerie personala pe forum, pana la urma n-aveam motive sa ma vait, ca cine sa baga-n taratze.... dar asa, am ignorat pe cine-am avut de ignorat ...
Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o face din 22 ian 2008 10:02 de pumpkin_
Sfatul meu este sa te gandesti bine inainte de a face ceva, sa pui in balanta avantajele si dezavantajele...printre avantaje ar fi ca te vei simti bine pe moment, vei mai vrea asta o perioada de timp - cateva saptamani probabil ( din cauza dorintei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 22 ian 2008 08:01 de katherine
No it isn't :.:.:...dar daca tot ai atins subiectul ,,tipicurilor", ca sa raman la termenul tau, hai sa iti exemplific ceateva chestii care sunt tipic masculine. Ce zici? Here we go...
1. Sa iti incepi vuata sexuala cu ajutorul unui ,,cadou" din ...
Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine? din 22 ian 2008 02:32 de ExoticDream
Aha, sa stii ca se intampla tuturor celor carora LI SE PARE ca iubesc pe cineva, insa realitatea din "teren" este un pic alta. Chiar daca la mijloc se afla o relatie la distanta, "privirile focoase", telefoanele, dorinta de "altceva/altcineva" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 22 ian 2008 01:52 de ExoticDream
Auzi, bade Ioane, pai sa prefere fete cuminti cei care nu si-au luat atestatul in foraje pe multiple santiere, OK?
:ninja::ninja::ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 22 ian 2008 01:15 de valentine
Aaaaa si daca sunteti asa de "fete", de ce nu ii dai un raspuns si acestei fete?
http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=109607
Dupa cum vedeti are un prieten oarecum "perfect" (conform spuselor ei) dar ei ii zboara ochii dupa ...
Re: Rochie de mireasa... din 22 ian 2008 01:13 de ExoticDream
Si mie mi-ar placea o rochie ca-n povesti, nu una scurta, stramta si cu umerii goi, cum ar putea suna "modern", dar oare mai are farmec daca se sare peste episodul cu biserica?!? Daca ar fi dupa mine, as opta in cel mai rau caz pentru o manastire ...
Pagina 2026 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||