Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Schimbarea mea in bine... din 21 ian 2008 11:28 de katherine
Am auzit acum vreo 4-5 saptamani o poveste spusa de un baiat intr-o cafenea la care am ras cu lacrimi. In rezumat este cam asa: o babeta vine la veterinar cu animalutul de companie, caniche, sau ce rasa de caine va fi fost si-i spune medicului, ...
Re: sex in 3 sau mai multi din 21 ian 2008 09:30 de VladX
yeap ii fain..dar sa stii ca distruge o relatie.. ii fain sa faci asta intre amici/amice..daca te duci la asa ceva cu prietenu tau..nu o sa treci peste faptul ca el o fost cu alta sau el ca alto te-o .. intelegi..ii o experintza faina..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema :( din 21 ian 2008 09:28 de VladX
relax..daca nu ai fost primu ..si nu o fost viol..mai ales daca stii ceva amici ca a fost comun acord.. nu are ce sa iti faca..e cuvantu tau vs cuvantul ei..si chiar de o superi..nu se duce la politie..ca se gandeste si ea ca fata ..ce ar patii de la ...
Schimbarea mea in bine... din 21 ian 2008 09:15 de VladX
O partea de pe forum stii cam ce fel de om is..misogin,alcoolist .. etc.. nu is un om bun..si nici nu am avut relatii serioase ..doar aventuri.. Okay dar sa incep cu inceputu..acu catva timp vazand ca toti amici se insoara/marita etc.. am zis sa ...
Re: Cadou de 14 februarie din 21 ian 2008 01:19 de aicy
nu stiu ce au unii in cap si mi-ar face o deosebita placere sa sparg cateva ca sa aflu...daca trebuie neaparat sa-i faci cadou o perna faio dar sa fie una mai inalta ca asa va veti folosi de ea in unele pozitii pe care le veti practica atunci cand o ...
Re: Re: Re: Frigiditatea feminina: Nemtoaica Zeta din 20 ian 2008 23:59 de Sephiyroth
si p si u si l si a ! ;):D
Re: Re: Frica de dezvirginare din 20 ian 2008 22:52 de mybutterfly
daca ambii sunteti virgini atunci ar trebui sa incepeti cu jocuri simple pentru a va cunoaste mai bine fizic unul pe altul, asha cel putin ve-ti fi mai relaxati cynd v-a trebui sa ajungeti pyna la sfyrsit...doar asha ai putea sa vezi daca e ...
Re: Re: nu ma crede:( din 20 ian 2008 20:08 de Eucumine
pai tocmai dadusem acelasi raspuns din alta perspectiva mai sus. same opinion
marirea penisului din 20 ian 2008 20:05 de dan
te tragi zilnic de el pana simti o durere insuportabila apoi repeti.faci asta de 3ori pe zi.in 4luni mie mi s a marit cu 5cm.te asigur k merge.mult succes
Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ? din 20 ian 2008 17:50 de ariciugabrie
cel mai bun material informativ ti-l poate oferi direct fata... asta daca si ea stie sa sarute. Incearca ca prima prietena pe care sa o ai sa fie mai mare ca tine, apoi las-o pe ea sa conduca relatia (subtil) cel putin pana inveti sa saruti.
Re: Sunt baiat, am 14 ani si nu stiu sa sarut din 20 ian 2008 17:47 de ariciugabrie
bai tata.. nu e nevoie sa stii sa saruti. Yo nici nu miam pus problema tehnicii sarutului. Prima partenera pe care am avuto avea cu 3-4 ani mai mare decat mine(eu 12 ani, ea 16 ani). Daca nu stii sa saruti las-o pe ea sa conduca relatia ... cel putin ...
Re: nu ma crede:( din 20 ian 2008 17:17 de iib
daca un barbat iti cere socoteala cu cine ai facut-o sau nu inaintea lui e o MARE greseala sa mai stai pe langa el. nu trebuie sa il convingi, trebuie sa fugi cat poti de repede de asa ceva. stiu, cu parere de rau, ca nu ai sa ma crezi pentru ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema :( din 20 ian 2008 17:00 de oanaaaaa
de acord,dar el zice ca "daca se desparte de ea si ea se duce la politie?"... Doamne,nici incredere si iubire nu-i intre ei... Tipa poate sa zica ca a violat-o si ca i-a fost frica sa mearga la politie, sau ca a presat-o psihic si aici vine ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 20 ian 2008 16:46 de oanaaaaa
acum inteleg multe...si mai ales de unde vin frustrarile tale....eu te compatimesc!!!! :((
Re: Re: Frigiditatea feminina: Nemtoaica Zeta din 20 ian 2008 14:33 de Guest
tu, lasa-le in pace, pe amandoua. si pe useritza Greenpeace si pe Kathrine. caci kathrine are, totusi, partea ei de dreptate, dar si una foarte mare de confuzie. parte de confuzie de care nu duceti lipsa niciunul. daca te duci la subiectul "mare-i ...
Re: Re: Re: Re: din 20 ian 2008 13:19 de Guest
auzi, stii ce, eu n-am auzit despre deflorare romantica, despre interventii chirurgicale romantice, nasteri si intreruperi de sarcina romantice, extractii dentare romantice, ma rog si lista ar putea continua. deci la mine prima data a fost scurt si ...
Re: Re: Mare Ti-e gradina, Doamne... din 20 ian 2008 10:24 de baby
de acord cu tine...si eu zic k e cineva care are chef de glume ft proaste pt k dupa c am postat mesajul de mai sus am primit si eu mesaj de la mihaela18 !:`:`
de parca ar fi avut vreun rost:huh::`
in fine daca lumea crede k imi pasa :. :lol:
:-*
Re: Re: Re: Re: prima oara a voastra din 20 ian 2008 10:03 de oanaaaaa
Adevarul e ca la cei 18 ani ai mei pot sa fiu sefa oriunde!!! Hmmm...daca in clasa a 12a sunt sefa, knd oi da bacul si oi aj la facultate sa vezi functie pe mine at... :,;):-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 ian 2008 03:07 de katherine
mersi frumos, dar mai ,,populara" decat sunt deja chiar nu vreau sa ajung...:lol::lol: cat despre ce-i ,,scriam" eu lui Guest pe nu stiu unde, tare ar fi bine daca totul ar conduce la izgonirea nervilor rataciti prin tartacuta ei....
Re: Re: Re: prima oara a voastra din 20 ian 2008 01:55 de ExoticDream
Pai daca oanaaaaa e sefa la Manpower, eu zic sa n-o enervezi, da-te bine pe langa ea, poate-ti gaseste si tie un job cumsecade intr-una din cele 72 de tari unde firma are ramificatii sa scapi/scapam de o grija!
:cat::cat::cat:
Pagina 2028 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
13 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||