Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: masturbare cu penetrare din 22 ian 2008 00:39 de katherine
Exista un asemenea vaccin impotriva cancerului de col uterin aparut cam din vara anului trecut. Se poate administra pana la varsta de 26 de ani si costa in jur de 1500 RON. Dat fiind ca aceasta forma de cancer este a treia cauza de deces in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 22 ian 2008 00:25 de katherine
Vezi cum faci Ioane si fa rost de o masina a timpului ca sa te intorci in epoca mult indepartata in care si alti ,,destepti" gandeau ca tine...
Re: Re: Re: Re: Mare Ti-e gradina, Doamne... din 21 ian 2008 22:52 de Danny_DaBoss
vai draga da ce pretentioasa esti tu.. :~*
Re: re din 21 ian 2008 22:37 de Stranger_to_love
E de ajuns 15 cm plus ca oricum nu ai cum sa-i modifici dimensiunea.Nici mai mare nici mai mic nu poti sa-l faci.E genetic,nu poti schimba acest lucru.
Iar ata daca nu te deranejaza poate sa fie mai elastica si sa ramana acolo tot restul ...
Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 21 ian 2008 22:24 de angela
Sa-ti spun o poveste..A fost odata o fata care era virgina si care isi iubea printul foarte mult astfel incat si-a daruit virginitatea lui.El era primul barabt din viata ei, si asa credea ca va fi pentru tot restul vietii ei.Insa acest print s-a ...
Re: Re: Re: Mare Ti-e gradina, Doamne... din 21 ian 2008 21:21 de Guest
daca tie ti se pare ca genul respectiv de mesaje m-ar putea face sa ma simt flatata, pot sa-ti spun ca la vremea respectiva am preferat sa nu fiu bagata in seama in propria mea lista de messenger de astfel de persoane, drept pentru care le-am dat ...
Re: Re: Re: Re: Re: nu ma crede:( din 21 ian 2008 20:39 de Ion
Feministelor, mai acuzati mult saracul baiat?:` Daca unii barbati/baieti prefera fete/femei fara un trecut bogat si nu foste cabine de telefon public care e problema voastra?:.
Re: Re: Frica de dezvirginare din 21 ian 2008 20:08 de rogue
poi cand faci sex tre sa ai si o oarecare satisfactie............deci refuza dak crezi k e bn:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Schimbarea mea in bine... din 21 ian 2008 19:42 de baby
nu Vlad nu am zis k tu nu ai fi bun.....fiindca nu te cunosc si nu pot afirma asta :-*
am zis doar k fetele cuminti...bune....vor baieti pe masura.....asta dak sunt si fete destepte...:lol: daca nu....il iau pe primul ...:zorro:
:-*:-*
Re: Re: Re: prezervativul din 21 ian 2008 19:37 de Nekunoskuta
E posibil ca din diverse motive prezervativul sa fie solutia pentru cupluri chiar dupa multi ani de convietuire. Cred ca se ajunge la "nivelul" pilulelor dupa cateva luni daca organismul/situatia ti-o permit. Daca ai probleme si nu poti lua ...
Re: Re: Frica de dezvirginare din 21 ian 2008 19:23 de Nekunoskuta
"E bine" sa refuzi daca tu asa crezi ca e corect.
Re: Rochie de mireasa... din 21 ian 2008 18:52 de Nekunoskuta
Idee pentru ce? :blink: Du-te si uita-te prin oras. Vezi insa sa nu exagerezi, daca e prea "ca in basme" e posibil sa te incomodeze. Gandeste-te ca stai vreo 20 de ore imbracata asa.
Re: Schimbarea mea in bine... din 21 ian 2008 16:24 de baby
stii cum merge la tine?
daca moara capra mea...atunci sa moara si capra vecinului:ermm:
ea nu a fost alaturi de tine.....knd aveai nevoie asa k...te-ai razbunat!:ermm:
:`imatur!
ei lasa k iti revii tu:,
care-ti scuze....ofera i ...
Re: sex oral-nu stiu daca sa accept...voi o faceti din 21 ian 2008 15:23 de iib
pai sigur ca o facem. si cu mare placere. dar problema nu e asta. ci faptul ca TU trebuie sa faci doar ce iti place, ce te excita. nu trebuie sa faci ceva doar pentru ca asa fac toti (cum bine spui si tu). nu are rost nici macar chestia cu "o fac ...
Re: Re: Re: Schimbarea mea in bine... din 21 ian 2008 15:05 de katherine
Ai inteles prost - tu trebuie sa te relaxezi, intr-adevar, pentru ca de aceea care te va pune cu botul pe labe nu vei scapa...respectiva ar trebui sa uite de tine (adica actuala prietena)...daca tie iti place sa le spui ,,victime" fetelor cucare ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 21 ian 2008 14:26 de mybutterfly
sarmana fata....a scris mess-ul in 2004 si i se raspunde in 2008...oops:)
Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o faceti? din 21 ian 2008 14:24 de mybutterfly
prietenul meu ar vrea sa facem sex oral dar as vrea sa stiu ce spun altii despre asta....o faceti?
stiu ca daca multi o fac nu sunt obligata si eu, dar as vrea sa stiu mai multe, si nu as vrea sfaturi de la experti in domeni(medici) dar experiente ...
Re: Re: Re: ce sa fac? din 21 ian 2008 13:35 de angela
Atata timp cat tu nu esti pregatita din toate punctele de vedere, nu te grabi sa iei o decizie pripita.Este un pas important si acesta se ia nu pentru ca vrei sa iti multumesti baiatul cu care esti, asa cum ai spus-o, ci pentru ca intr-adevar iti ...
Re: Re: nu ma crede:( din 21 ian 2008 13:29 de angela
Are dreptate Catherine, asa ca draga domnisoara incearca sa te departezi cat mai repede de un astfel de specimen, caci nu merita.Daca ar fi baiat destept, si-ar da seama ca ai fost virgina chiar daca nu ai sangerat.Specimenul caruia tu i-ai ...
Re: Re: Re: Re: Frigiditatea feminina: Nemtoaica Z din 21 ian 2008 12:25 de Guest
da-mi voie sa traduc ce-ai vrut sa scrii, ca sa nu fii acuzat de utilizarea unui limbaj cifrat obscen: deci, eu inteleg ca ai vrut sa scrii " si pe tine si el si ea". daca am interpretat gresit mesajul, corecteaza-ma. ma rog, daca simti nevoia sa te ...
Pagina 2027 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||