Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Virginitatea - demodata? din 20 ian 2008 00:28 de novice-ul
Am 16 ani si sunt virgin si sincer nu ma simt demodat..intr-un fel ma simt chiar bine si la fel e si prietena mea cu care sunt de un an jumate...multi ne intraba daca am facut-o sau nu si chiar nu ne pasa de ce spun ceilati..pt un baiat, o fata ...
Re: Re: Frica de dezvirginare din 20 ian 2008 00:18 de baby
pai asteapta pana e pregatita..........dak insista.....dai ce iti cere:lol:
:-*
Re: Frica de dezvirginare din 20 ian 2008 00:10 de virgin
Am si eu o intrebare.E bine sa refuzi o fata virgina daca ea iti cere sa o faceti avand in vedere ca si eu sunt virgin?Am impresia ca nu este pregatita si nu vreau ca prima experienta ai ei sa fie nasoala:(:(...va rog..e bine venit orice sfat:(
Re: mi-e foarte frika din 19 ian 2008 23:57 de Ankutza
tot ce este posibil conteaza mai putin daca a terminat in tine sau nu pt k inainte de a-si da drumu tot au mai ramas spermatozoizi in vagin(provin din lichidul seminal care se poate prelinge din penis inaintea ejacularii!!!!!!!) asa ca sunt ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: .............. din 19 ian 2008 23:26 de angela
Asta suna nu stiu cum sa-i spun, dar prostie din partea unei femei..:rolleyes:Daca tu nici macar nu incerci sa vezi cum e si cu sexul oral si cu cel anal, sa nu te mire cand barbatul tau o sa caute placerea in alta parte.Stii de ce multi barbati isi ...
Re: Re: Re: In timpul actului ... din 19 ian 2008 19:31 de larisssa...
buna...e o problema cam grava asta as zice io...sa nu te superi pe mine dar dupa parerea mea nu o iubesti indeajuns, sau o iubesti un piculetz si asta nu este deloc de ajuns...si nici atras fizic de ea nu esti...te-ai gandit macar odata ca stai cu ...
Postez tot aici daca nu se supara nimeni din 19 ian 2008 19:12 de ThePretender
Ca sa nu deschid un topic nou si pentru ca problema mea e legata intr-un fel de subiectul asta, postez aici.
Prietena mea a avut primul contact sexual in urma cu aproape 2 ani cu un baiat despre care n-a mai auzit nimic de atunci. Respectiva ...
Re: Re: Re: Indragostita de cadru didactic din 19 ian 2008 18:58 de larissa...
de ce nu???daca intr-adevar esti indragostita de el...itzi ramane doar sa descoperi incetul cu incetul si sentimentele pe care le nutreste el fatza de tine!!! si 5 ani???dragostea n-are varsta....si daca e cadru didactic sau ceea ce e nu e zis ca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .............. din 19 ian 2008 18:24 de katherine
Doamne-Dumnezeule! Simt ca incep sa-mi pierd rabdarea...dar ai incercat vreodata ca sa te poti pronunta?!Uite, daca te ajuta cu ceva, pot sa iti spun ca centrii nervosi din zona rectala sunt mult mai puternici, iar orgasmul poate fi, prin urmare, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: .............. din 19 ian 2008 18:12 de katherine
Nu suna prea bine...oricum, in ceea ce ma priveste consider ca ar merita un efort, chiar daca iti displace sexul oral...si cu celelalt aspect enuntat de tine care este problema?
Re: Buna din 19 ian 2008 17:54 de Stranger_to_love
Tu pune pula la treaba ca nu sta nici o fata sa ti-o masoare.Nu stiu daca mai creste,dar nu asta ar trebui sa te preocupe.Degeaba o ai de nu stiu cati cm daca ejaculezi in 30 de secunde.
Cum a putut sa-mi scape asa ceva? : ) din 19 ian 2008 17:53 de katherine
De ce, draga - vorbesti din experienta? :lol::lol:
Re: .............. din 19 ian 2008 17:52 de Stranger_to_love
Un bun exemplu de ce NU ar trebui ca femeile sa fie virgine la casatorie sau sa se casatoreaca cu primul barbat din viata lor.Si in general un bun exemplu ANTIcastorie.Daca nu erati casatoriti isi facea bagajul si pleca.Inca poate sa-si faca ...
Re: .............. din 19 ian 2008 17:28 de katherine
Atunci vina iti apartine in totalitate. De vreme ce spui ca il iubesti la nebunie si recunosti ca el isi da toata silinta sa mentina aprinsa ,,flacara" de la inceput, inseamna ca totul se reduce la lipsa de vointa sau de interes din partea ...
Re: monotonia asta...... din 19 ian 2008 17:17 de katherine
A,deci tot el, saracul, este cel care are initiativa. iar tu nu misti un deget pentru ca esti mult prea obosita dupa serviciu - se presupune ca el nu ar fi, nu-i asa...Si tot tu te plangi ca nu te excita?! Daca eram in locul lui si dupa o analiza ...
monotonia asta...... din 19 ian 2008 17:12 de denisapietra
da cred si eu ca e vorba de monotonie pt ca nu facem alceva decat servici si acasa.el imi mai propune uneori sa mai schimbam ceva mai ales in sex dar eu nu prea am nici un chef,pt ca ma simt tot timpul obosita de la munca.cred ca ar trebui sa ma ...
Buna din 19 ian 2008 16:48 de Invulnerabil
Salut. Din cate am vazut aveti un forum SUPER intr-o jumatate de ora de citit mi.a raspuns la aprox. 80% din intrebari ..
Totusi mai am o intrebare e normal sa o am la varsta de 16 ani 15-16 cm???Imi m.ai creste de la varsta asta?
Scz ca am postat ...
Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema din 19 ian 2008 13:33 de baby
e urat inceputul tau--- dar hai sa trecem peste :blink:
actioneaza direct....invita fata in oras....la o plimbare....unde vrei...mai putin la tine acasa:D si spune-i ce simti...daca si ea te place dupa cum ai spus inseamna ca va accepta ...
Re: Casnicie fara sex din 19 ian 2008 13:20 de Guest
incercati inseminarea artificiala, daca sex nu este in casnicie. sunt singurele variante posibile pentru a avea un copil. sau adoptiunea. cat priveste casnicia, iubirea motivele lipsei apetitului sexual, am mai raspuns aseara pe subiectul deschis ...
Re: Dragoste si iar dragoste... la distanta din 19 ian 2008 07:28 de iib
[b]Larissa[/b], ok... dupa obisnuitele 2-3 pareri pro si contra lipsite de orice continut practc, sa trecem la treaba :) adica sa vedem intr-adevar ce e de facut.
un lucru esential e cum v-ati cunoscut. de la inceput a fost distanta asta sau a ...
Pagina 2029 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||