Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: prima oara a voastra din 16 ian 2008 17:08 de Danny_DaBoss
eu am o pov frumoasa dar nu spun pe forum :,
"Prima oara" a voastra din 16 ian 2008 16:43 de oanaaaaa
mie imi plac povestile si vreau sa va rog sa-mi povestiti cum a fost prima oara la voi si eventual cea mai frumoasa oara (daca nu coincid)!!! :love::love::love: ce ziceti?imi povestiti?
Re: Ce au barbatii in cap?? din 16 ian 2008 16:34 de JuiceBoy
Pai, hai sa iti explic si eu, din punctu de vedere al unui baiat orgolios...
1 : De ce ne simtim raniti la orgoliu cand ni se spune adevaru pe fata : Raspunsul e simplu, masculii stii foarte bine ca sunt competitivi, din moment ce unu e ...
Re: Bube pe pielea care acopera capul penisului din 16 ian 2008 16:20 de Vlad
arata km asa?
http://dermatlas.med.jhmi.edu/derm/indexDisplay.cfm?ImageID=-1319934185
Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema din 16 ian 2008 16:19 de oanaaaaa
eu zic sa vb cu ea si sa o inviti la un suc, poate accepta!!!Si de acolo incolo poarta-te i tu frumos,vb si vezi daca chiar te place!!!Succes!!!:ok:
Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 16 ian 2008 16:09 de JuiceBoy
Prezent :)) 1.84 69 kg :))
Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema din 16 ian 2008 13:23 de wave
aceeasi faza am patit-o si eu ...la inceput el ma cauta apoi doar eu si mereu eu il cautam ...asta a fost o mare prostie din partea mea ...in final ii zic sa rupem tot si el imi zice la telefon k trebuie neaparat sa ne vedem iar inainte de anul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 ian 2008 12:18 de Guest
unde ai dreptate, ai dreptate. si problema nu se rasfrange la actul in sine, la raspuns, ci, la continutul raspunsurilor si la atitudinea de cea mai joasa calitate umana.
Re: Re: Re: Cine vrea sa o vada pe... din 16 ian 2008 11:46 de Guest
ma rog, nu esti prea convinsa nici de propria ta identitate pe forum. asa ca nu gasesc utilitatea altor discutii. pana la urma n-ai gasit un mod acceptabil de apelare , aici pe forum in discutiile cu mine.
Re: Prietenie dupa despartire? din 16 ian 2008 09:44 de katherine
Never - imposibil...
penis curbat in jos din 15 ian 2008 22:57 de nelu
Eu am fix aceasta problema, insa nu chiar asa cum ai scris tu ca de la 15 cm scade la 12. La mine este o curbura brusca, adik doar capul penisului este lasat in jos. Eu cred ca o problema ar fi ata, inca nu este rupta ata chiar daca am inceput a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot desparti din 15 ian 2008 22:49 de nadirutza
Saliu` ! Pai .. incerc si eu sa te ajut cu un mic sfat, iar ceea ce vreau sa-ti spun in primul rand este sa te gandesti la tine, pentru ca asa cum spuneai cateva persoane mai sus importante sunt sentimentele tale in primul rand, iar de aceea itzi ...
Am devenit prieteni insa a aparut o problema din 15 ian 2008 22:26 de ariciugabrie
Bai frate .. am si yo o intrbare ..
Sa incep cu inceputu' .. de la seductia care s-a dovedit a fi un succes pana la faza in care ma aflu .. de a nu prea fi bagat in seama...
In scoala am cunoscut o fata. Tot vorbind cu ea .. am dirijat ...
Re: Re: problema :( din 15 ian 2008 22:21 de Stranger_to_love
Da.E cam nasol.E un fel de viol.Daca avea 15 ani minim atunci nu avea ce sa-ti faca.
Re: Re: din 15 ian 2008 21:40 de solokd
omule inca nu au disparut forile ...stim bine ca oricarui fata ii palce o floare ...si nu ar fi rau sa ii spui un iarta-ma din suflet... cred ca tzine asta ...si app daca in caz vrei sa o recuperezi si sa ii recastigi increderea ai grija sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2008 20:59 de JuiceBoy
Si eu, imi pare rau ca nu te pot ajuta, dar ti-ai raspuns singura... iti place diversitatea, si vrei sa fii libera... go ahead...si inca un sfat, stiu ca e misto sa mai faci pe unu sa sufere dupa tine, dar eu zic ca e cam momentu sa-l lasi in ...
Re: Re: Il doresc enorm din 15 ian 2008 20:55 de fata
Pentru ca l-am rugat odata sa ma astepte la gara cand veneam de acasa cu bagaje si mi-a zis sa iau taxi-ul. Si stiu ca nu era ocupat pentru ca inainte de a-l ruga asta, l-am intrebat daca avea treaba si a zis ca nu are.Si uneori mai are reactii ...
Re: Vegetatie!! din 15 ian 2008 20:34 de Nekunoskuta
De cand sunt eu pe forumul asta nu inteleg ceva :blink: : te duci la medic, ala zice ca ai X boala si tu, macar de curiozitate daca nu pentru sanatatea ta, nu intreb detalii. Macar "ce e aia" daca nu "cum se trateaza"!!! Chiar nu sunteti curiosi ...
Re: Re: Cine vrea sa o vada pe... din 15 ian 2008 20:21 de katherine
Ba esti, nebuno...cel putin pentru mine, asta daca eu sunt ,,katrine" :lol:....si cred ca sunt...:zorro::zorro:
Re: Re: Re: Vreau sa o recuceresc din 15 ian 2008 18:31 de Nekunoskuta
Sau se va plictisi si mai tare.
In fine...
Fata e destul de isteata si cred ca e chiar genul tau (dupa trasaturile pe care le laudai la prietena ei) insa greseala a fost ca tu la inceput nu ai vrut sa o descoperi pe ea ci pe prietena ei. Ai ...
Pagina 2032 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||