Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: FRIZURI INTIME din 15 ian 2008 18:23 de Nekunoskuta
Speri gresit ;) Daca erai mai atent si cautai pe forum gasesi nu unul ci 10 subiecte asemanatoare. Noi ne-am saturat cati barbati/baieti am ras si am tuns :D
Re: Il doresc enorm din 15 ian 2008 18:22 de Nekunoskuta
Asta de unde o stii? Daca e chiar asa ai doua variante: sa il uiti pentru ca dragoste de-a sila nu se poate sau sa-l faci sa se indragosteasca de tine.
Ai putea sa faci discutiile de pe mess mai...seducatoare ;):~*
Re: Sangerari repetate din 15 ian 2008 18:17 de Nekunoskuta
La un medic ai fost? Sau ti se pare de gluma si de joaca problemele tale? Te credeam daca aveai 17-18 ani dar la 29...deja e prea mult sa te plangi pe forumuri de dureri de ovare si sangerari suspecte si sa nu consulti un medic! ):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2008 18:07 de Sephiyroth
eu nu vreau sa inceteze.., ca imi place de ea asa lovita cum este..! :D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2008 18:04 de Nekunoskuta
Vinovati sunteti voi, cei care ii raspundeti! Cum ati vrea sa inceteze daca voi ii dati apa la moara?
Re: Muzica r&b? In ce cluburi? din 15 ian 2008 17:48 de Nekunoskuta
Daca ai specifica si in ce oras...bine ar mai fi ;)
Re: Sarcina in timpul ciclului din 15 ian 2008 16:03 de anonima
exista...sanse mici..dar exista..sunt cazuri in care ovulul nu este eliminat in prima zi a menstruatiei..el poate fi eliminat chiar si in a 3a zi..se poate de asemenea ca fata sa aiba 2 ovuli(in cazul gemenilor) si numai unul din ei sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata mamei din 15 ian 2008 13:27 de solokd
ma nu stiu dar eu nu desconsider parintzi in totalitate ...un copil poate sa traiasca in doua lumi paralele cea a familiei si ce-a de afara fara a sti parintzi ce face copilul lui afara... ca pana la urma nu sta sa il spioneze la coltz de strada sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Alina M din 15 ian 2008 11:47 de Guest
da. vreau. sa te fereasca al de sus sa nu-mi prezinti ad literam ceea ce-ai scris aici. si vin si eu cu actele mele de identitate, din care reiese clar, cum se numeste tatal meu. ba, mai mult decat atat ti-l prezint in carne si oase pe taica-miu. si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata mamei din 15 ian 2008 10:35 de Danny_DaBoss
da dar au tendinta sa exagereze, sa agraveze lucrurile si nici ei nu isi dau seama ce se intampla in mintea copilului. sa fi acasa la ora aia, sa nu te duci acolo, sa nu te vezi cu ala/aia, sa nu faci aia si etc. il face in asa fel in cat sa fie ...
Re: Bubite albe pe penis din 15 ian 2008 08:43 de MOZA
SUBSCRIU problemei daca e intradevar o problema.am observat de putin timp insa nu sunt foarte vizibile ar putea fi de mai mult timp.
e cumva vorba de BTS? ar trebui sa ma ingrijoreze?vad ca e o problema mai mult şau mai putin comuna.
Re: Sex oral din 15 ian 2008 02:06 de ExoticDream
Mda... ori voi muta simulacrul asta de subiect la "Aberatii/Caterinci", ori il voi matura.... Unii chiar nu pricep ce facem noi aici.... isi imagineaza ca ne jucam de-a.....
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce din 15 ian 2008 01:04 de ExoticDream
Mesajele pe care zici ca le-am ignorat dovedesc ca in ultima vreme ai fost ocupat puternic in sfera relationala.... te-am intepat cand si cand pentru ca de cardiologie ar trebui sa te ocupi... mai mult, nu de corason.
Daca te indopi cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Spyder din 15 ian 2008 00:55 de ExoticDream
Este bine ca tine cineva socoteala temelor abordate pe toate forumurile romanesti, cred c-ar trebui inventata o medalie pentru asta, nu de alta, dar este un volum de munca demn de SRI!
In alta ordine de idei, gusturile nu se discuta, asa ...
il doresc enorm din 14 ian 2008 22:45 de baby
da' poarta-te si tu k un copil.....ii lashi un mesaj offline pe mess si...ii zici k simti ceva deosebit pt el!
sigur tre sa reactioneze cumva:ermm:
te suna sau ....gaseste el o modalitate:`
hai mey risca si tu si gata!!1
ca nu o sa fie nimic ...
Sex oral din 14 ian 2008 22:43 de crystian40
as dori sa ofer cunnulingus la femei.daca doriti va rog sa ma cautati.
Re: Faza ciudata in cafenea din 14 ian 2008 21:27 de solokd
TZEAPAA!!!!!!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine e Alina Maria din 14 ian 2008 21:24 de stefanoski
Simo, nu te agita ca-ti creste tensiunea ! :, Daca vrei ne intalnim si iti arat scrisoarea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata mamei din 14 ian 2008 21:23 de solokd
hmmmm...am citit posturile voatre mereu acuzatzi parintzi...sa stitzi ca orice parinte vrea sa ii ocroteasca puiul ,iar acesta gaseste un loc de adapost sufletesc in sanul parintelui de aceea poate este mai retras si nu iese din cuv parintzilor ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il doresc enorm din 14 ian 2008 21:07 de angela
Il stii de atata vreme, stii si nr lui de mobil, si id lui de mess dar nu ai curaj???:blink:Eu zic sa iti faci curaj, pentru ca risti sa pierzi o relatie frumoasa, si vei trai mereu cu regretul a ceea ce putea sa fie..Ia tu initiativa oricat de greu ...
Pagina 2033 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||