Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: il doresc enorm

din 13 ian 2008 11:13 de angela

Un lucru nu il inteleg, daca iti place de el si esti indragostita luuuulea de el, de ce nu faci ceva in privinta asta???:rolleyes:Du-te si vorbeste cu el, sau roaga o prietena sa te ajute.Inventeaza ceva, numai ca sa intri in contact cu el.Astfel vei ...

Re: Re: Riscul unei sarcini nedorite

din 13 ian 2008 10:49 de angela

Nu esti insarcinata, spermatozoizii nu traiesc prea mult timp in contact cu aerul si apa.Mai ales daca s-a sters pe maini..:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 13 ian 2008 10:45 de Amiga

Felicitari, Exotica foarte bine, le-ai spus-o.Asa este in ultimii ani, dragostea s-a degradat, la fel ca multe alte valori ce ar trebui sa nu moara niciodata.Ceea ce simt pentru iubitul meu, si toata relatia mea cu el nu e distractie, e ceva mult mai ...

FRIZURI INTIME

din 13 ian 2008 02:13 de MOZA

Sper ca nu a mai fost atins acest subiect : pilozitatea pubiana la barbati in speta ; ce metoda aplicati ? personal o consider o problema insa singur nu pot sa o elimin iar la un salon nu prea am tragere sa merg avand in vedere ca personalul e ...

Re: prietenie dupa despartire?

din 13 ian 2008 01:56 de clau

Sincer cel mai bine e ignorata.....uite eu cu fostu am ramas amici si ne tachinam si in ziua de azi :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 ian 2008 01:29 de za'one

Doamna mea prea-schizofrena: Va anunt, cu deosebit respect, ca v-ati pierdut mintile. Conditia dumneavoastra nu ma impiedica sa va sfatuiesc a cere unei persoane cu parafa cateva doze serioase de Prozac si Venlafaxin. In acceasi ordine de idei, ...

DIFERENTE DE VARSTA INTRE PARTENERI

din 13 ian 2008 01:15 de MOZA

care ar fi limita peste care se considera imoral sexul cu parteneri mai varstnici/tineri? personal am experimentat pe o "doamna" diferenta fiind 24/40. nu m-am simtit profund imoral chiar daca persoana respectiva e casatorita si cu atat mai putin ...

Re: Respiratie urat mirositoare

din 13 ian 2008 01:07 de za'one

Daca ai avut fracturi de mandibula sau daca ai "dinti morti", s-ar putea gasi o explicatie. Chiar si uzul "dupa ureche" al antibioticelor poate avea astfel de consecinte (in urma unei infectii "in gat", tratata insuficient cu antibiotice, de ...

Re: Re: il doresc enorm

din 13 ian 2008 00:42 de MOZA

intradevar o situatie delicata dragoste neampartasita.desi nu cunosc detalii ma indoiesc ca ar fi dragoste/ ar putea fi atractie fizica de aici si fanteziile. iar asta se rezolva mult mai usor printr-o abordare directa .totusi poti primi un refuz ...

Prietenie dupa despartire?

din 12 ian 2008 23:53 de kitty

sa zicem ca ati avut o relatie lunga cu o anumita persoana , cam 3-4 ani , daca v-ati desparti considerati ca intre voi ar putea ramane o relatie frumoada de prietenie?sau dimpotriva ati rupe orice legatura cu pers candva iubita?

din 12 ian 2008 20:57 de andruscha

da mi se pare absolut normal sa fac sex ori de cate ori simt nevoia cu cine imi place,nimeni nu stie de latura mea ma refer la barbati.nu-mi caut fuck buddy k n am chef sa depind de cineva cu sexu.polenizez si eu cu tipi k care ies.nu mi place sa ...

Re: Ce au barbatii in cap??

din 12 ian 2008 20:46 de iib

... cum vad ca e un subiect care discuta suprematia masculina, hop si eu :) majoritatea barbatilor n-au nimic in cap. sunt niste amarati jalnici buni sa bea bere, sa stea vara cu maioul ridicat peste burta, sa ragaie si sa scuipe pe jos... ...

Re: Re: Re: Re:

din 12 ian 2008 19:35 de iib

iata ca in mod surprinzator aici suntem total de acord. da, exact la asta ma refeream. la acea seductie care urmareste un avantaj. si eu am fost la randul meu victima acestei "invarteli", recunosc. este inevitabil pentru orice barbat care este ...

Re: Re: Re:

din 12 ian 2008 16:31 de Guest

femeie. are importanta. nu stiu daca-mi lipseste rafinamentul pentru a intelege ce e cu aceasta invarteala pe degete. s-ar putea sa-mi lipseasca nesimtirea de-a prosti oamenii. vezi tu o femeie, la fel ca si un barbat poate seduce involuntar, prin ...

din 12 ian 2008 16:13 de valentine

Conform posturilor anterioare, am dedus ca ExoticDream e sotia lui Eugen Bantea, de aici sa inteleg ca eu m-am culcat si cu tine si cu ExoticDream?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rezist

din 12 ian 2008 15:43 de Guest

am detaliat, deja, zic eu cu excesiv de bun simt. vrei mai in detaliu?!? nici o problema pentru mine. sa nu fie una pentru ExoticDream, barbate-su nemesis, si pentru tine valentine(DarkPassion). ma rog, daca vrei s-o scriu ca te-ai futut cu nevasta ...

Re: Re: Dimensiunea penisului

din 12 ian 2008 14:46 de nypd

multi nebuni printre noi. Doamne apara:D

Re: Re: Dimensiunea penisului

din 12 ian 2008 14:23 de stefanoski

:lol::lol::lol::lol: baaaaaa nu va luati dupa toti nebunii :lol::lol:

Re: Re:

din 12 ian 2008 11:55 de iib

Nu stiu daca esti femeie sau barbat. Dar oricum nu are nici o imporanta. Iti lipseste acel rafinament absolut obligatoriu pentru - macar - a intelege ce e cu aceasta "invarteala pe degete" a barbatilor. De invatat, nici vorba. Brutalitatea ta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXp

din 12 ian 2008 08:00 de _valentine_

:flowers::flowers::flowers: p.s.valantino nu avem ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2036 din 3732
«   1 ... 2033   2034   2035   2036   2037   2038   2039 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare