Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Movies

din 11 ian 2008 18:26 de Guest

foarte elegant din partea ta, administratore, ca scoti niste bani din buzunar, sa cumperi dvd-uri cu filme romanesti pentru a sustine cinematografia romaneasca. si ce filme romanesti ai cumparat? spre exemplu. caci, vezi tu, nu intotdeauna oamenii ...

Sanse de sarcina la sex fara prezervativ

din 11 ian 2008 18:14 de catalin_cata

eu si prietena mea suntem impreuna de cateva luni si ne-am hotarat sa vedem cum este si fara prezervativ . intrebarea mea este , sunt riscuri mari sa ramana insarcinata , de ex daca facem pentru o perioada scurta , de cateva minute , iar apoi sa imi ...

Re: o fi bine...o fi rau???!!!!

din 11 ian 2008 15:15 de baby

va deveni o relatie serioasa numai daca voi vreti asta! VOI...nu tu sau el....este o relatie intre doua pers deci ambii trebuie sa faceti sacrificii.....rupeti din timpul vostru chiar daca e ft incarcat si va vedeti mai des! va dati interesul ...

Concordanta Brutinica

din 11 ian 2008 13:20 de Anthony_Stradivary

Sigur tipul apartine unei categorii din cele 3 enuntate de mine. Cred ca tu,Katerino ,stii mai bine. Lasand gluma la o parte nu stiu de ce detalii mai ai nevoie. A delimitat f. clar etapele: aprinderea, maturizarea incompleta si inceputul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 11 ian 2008 13:17 de Guest

2Pac a fost, ca-i mort. el artistul 2Pac. mie, spre exemplu, nu mi-a placut 2Pac. da, am dreptate, chiar si cu armata. puteai s-o faci in orice colt al tarii unde existau in 1997 unitati militare. pentru ca stagiul militar nu-i concediu de odihna, ...

Re: Re: Re: Cadou de 14 februarie

din 11 ian 2008 12:58 de just_Anthony

Brutina vad ca ai inceput sa devii geloasa pe continul vazelor feminine. Ma certo dopo tanti vechi e anziani la tua e sempre piu vuota . PS: Chiar tii la cel care iti va darui vaza sau continutul acestei,sau ambele impreuna, daca te pregatesti ...

Re: o fi bine...o fi rau???!!!!

din 11 ian 2008 12:34 de katherine

Si tu de fapt...ce vrei sa stii?! Banuiesc faptul ca ne ceri sa aruncam o privire in ,,globul nostru magic" de cristal care prezice viitorul si sa-ti spunem daca iti va dura relatia si daca sa fii sigura, dau nu, pe sentimentele iubitului tau, ...

Re: Re: Cadou de 14 februarie

din 11 ian 2008 12:24 de katherine

Jalnic...daca o mai si spui pe un ton usor amenintator - dar care se vrea foarte masculin si seducator, de fapt - ca ,,ai de gand sa-i umpli vaza" ( :lol::lol::lol::lol::lol::lol:) chiar nu stiu ce ar fi mai oportun - palma care sa-l salveze din ...

O fi bine...o fi rau???!!!!

din 11 ian 2008 11:26 de sonia

am o relatie ce dureaza de aproximativ 10 luni.... a inceput putin furtunos...a continuat la fel...totul decurge lin si fara complicatii...numai ca ne vedem doar o data sau de 2 ori pe saptamana??? si asta datorita programului de munca...al meu...al ...

Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 11 ian 2008 10:49 de verdiuc

Exotic,tu pe ce lume traiesti? Dragostea este asa cum o prezinti tu: cel mai frumos lucru ce i se poate intampla un om.Cu toate astea,tu nu vezi ce vremuri traim? In zilele noastre,cu toata prezenta telefonului,a mess-ului,vremurile cu scrisorile de ...

din 11 ian 2008 08:18 de JuiceBoy

Hmm, tocmai mi`a venit in cap sex game`u in care ea e scolarita iar eu profu`... uhh... ok, deci inceputu a fost cam dur... n`ai facut`o cu cineva de cine iti placea in mod special. Probabil de aia privesti sexu ca atare, subiectiv, separat de ...

Re: Re: Dimensiunea penisului

din 11 ian 2008 02:30 de mist

:blink:

din 11 ian 2008 02:17 de andruscha

pai incep k povestea k dezvirginatu.pai sa intamplat anu trecut cu un tip cu care m am vazut de cateva ori.nu-l iubeam nici nu-l iubesc.actu a tinut ceva,nu mi a plakut in mod deosebit dar nici nu mi a displacut.nu m-a facut el sa renunt la ...

Re: Dragoste pe net

din 11 ian 2008 01:35 de nemesis

Toata lumea s-a inferbantat pe tema dragostei. Dragii mei: e din Israel!!! Cine nu cunoaste o poveste de genul: s-a maritat cu un arab, a stat acolo un an a gatit, a spalat si acum a reusit sa fuga si a venit in Romania, sa ridice mana sus! ...

Re: Re: Marire de penis???

din 11 ian 2008 01:30 de ExoticDream

Tehnica asta merge si in cazul fetelor care vor sa-si mareasca sanii? Nu se lasa cumva? Trebuie sa fac niscai calcule.... sa optimizez functia de crestere... pe urma va spun ce tip de sticle sa cumparati. :D:lol::D

Re: Cadou de 14 februarie

din 11 ian 2008 01:27 de nemesis

Un buchet de flori (familia Rosaceae este exclusa!) si o vaza artistica. Spune-i ca ai de gand sa umpli aceasta vaza cu flori, asa cum faci astazi, pentru mult timp. Ce-i asa de greu?

Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 11 ian 2008 01:25 de ExoticDream

Posibila deziluzie despre care vorbesti are sanse sa intervina in cazul in care "povestea de pe net" a durat sa zicem cateva saptamani, timp in care nu ti-ai putut face o parere prea clara despre celalalt. Daca insa comunicarea a fost intensa, ...

Re: Marire de penis???

din 11 ian 2008 01:17 de marian

daca vrei sa tio maresti cu 2-3 cm invasoara o soseta de penis leaga bine cu un siret ceva strans bine bine, leaga apoi siretu de o sticla de 1.5l cu apa. stai cate 10 min in fiecare zi si mareste greutate cum simti tu de la saptamana la ...

din 11 ian 2008 01:16 de ExoticDream

Vezi daca umbli toata ziua pe dupa blocurile (gri) de la mare? Ai ramas in urma, citeste aici si (poate) vei intelege (noi ne chinuim de catva timp): http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=108569 :D:lol::D

Re: Dimensiunea penisului

din 11 ian 2008 01:07 de marian

daca vrei sa tio maresti cu 2-3 cm invasoara o soseta de penis leaga bine cu un siret ceva strans bine bine, leaga apoi siretu de o sticla de 1.5l cu apa. stai cate 10 min in fiecare zi si mareste greutate cum simti tu de la saptamana la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2038 din 3732
«   1 ... 2035   2036   2037   2038   2039   2040   2041 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare