Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Movies din 11 ian 2008 18:26 de Guest
foarte elegant din partea ta, administratore, ca scoti niste bani din buzunar, sa cumperi dvd-uri cu filme romanesti pentru a sustine cinematografia romaneasca. si ce filme romanesti ai cumparat? spre exemplu. caci, vezi tu, nu intotdeauna oamenii ...
Sanse de sarcina la sex fara prezervativ din 11 ian 2008 18:14 de catalin_cata
eu si prietena mea suntem impreuna de cateva luni si ne-am hotarat sa vedem cum este si fara prezervativ . intrebarea mea este , sunt riscuri mari sa ramana insarcinata , de ex daca facem pentru o perioada scurta , de cateva minute , iar apoi sa imi ...
Re: o fi bine...o fi rau???!!!! din 11 ian 2008 15:15 de baby
va deveni o relatie serioasa numai daca voi vreti asta! VOI...nu tu sau el....este o relatie intre doua pers deci ambii trebuie sa faceti sacrificii.....rupeti din timpul vostru chiar daca e ft incarcat si va vedeti mai des! va dati interesul ...
Concordanta Brutinica din 11 ian 2008 13:20 de Anthony_Stradivary
Sigur tipul apartine unei categorii din cele 3 enuntate de mine. Cred ca tu,Katerino ,stii mai bine. Lasand gluma la o parte nu stiu de ce detalii mai ai nevoie. A delimitat f. clar etapele: aprinderea, maturizarea incompleta si inceputul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2008 13:17 de Guest
2Pac a fost, ca-i mort. el artistul 2Pac. mie, spre exemplu, nu mi-a placut 2Pac. da, am dreptate, chiar si cu armata. puteai s-o faci in orice colt al tarii unde existau in 1997 unitati militare. pentru ca stagiul militar nu-i concediu de odihna, ...
Re: Re: Re: Cadou de 14 februarie din 11 ian 2008 12:58 de just_Anthony
Brutina vad ca ai inceput sa devii geloasa pe continul vazelor feminine. Ma certo dopo tanti vechi e anziani la tua e sempre piu vuota .
PS: Chiar tii la cel care iti va darui vaza sau continutul acestei,sau ambele impreuna, daca te pregatesti ...
Re: o fi bine...o fi rau???!!!! din 11 ian 2008 12:34 de katherine
Si tu de fapt...ce vrei sa stii?! Banuiesc faptul ca ne ceri sa aruncam o privire in ,,globul nostru magic" de cristal care prezice viitorul si sa-ti spunem daca iti va dura relatia si daca sa fii sigura, dau nu, pe sentimentele iubitului tau, ...
Re: Re: Cadou de 14 februarie din 11 ian 2008 12:24 de katherine
Jalnic...daca o mai si spui pe un ton usor amenintator - dar care se vrea foarte masculin si seducator, de fapt - ca ,,ai de gand sa-i umpli vaza" ( :lol::lol::lol::lol::lol::lol:) chiar nu stiu ce ar fi mai oportun - palma care sa-l salveze din ...
O fi bine...o fi rau???!!!! din 11 ian 2008 11:26 de sonia
am o relatie ce dureaza de aproximativ 10 luni.... a inceput putin furtunos...a continuat la fel...totul decurge lin si fara complicatii...numai ca ne vedem doar o data sau de 2 ori pe saptamana??? si asta datorita programului de munca...al meu...al ...
Re: Re: Re: Dragoste pe net din 11 ian 2008 10:49 de verdiuc
Exotic,tu pe ce lume traiesti?
Dragostea este asa cum o prezinti tu: cel mai frumos lucru ce i se poate intampla un om.Cu toate astea,tu nu vezi ce vremuri traim? In zilele noastre,cu toata prezenta telefonului,a mess-ului,vremurile cu scrisorile de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2008 08:18 de JuiceBoy
Hmm, tocmai mi`a venit in cap sex game`u in care ea e scolarita iar eu profu`... uhh... ok, deci
inceputu a fost cam dur... n`ai facut`o cu cineva de cine iti placea in mod special. Probabil de aia privesti sexu ca atare, subiectiv, separat de ...
Re: Re: Dimensiunea penisului din 11 ian 2008 02:30 de mist
:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2008 02:17 de andruscha
pai incep k povestea k dezvirginatu.pai sa intamplat anu trecut cu un tip cu care m am vazut de cateva ori.nu-l iubeam nici nu-l iubesc.actu a tinut ceva,nu mi a plakut in mod deosebit dar nici nu mi a displacut.nu m-a facut el sa renunt la ...
Re: Dragoste pe net din 11 ian 2008 01:35 de nemesis
Toata lumea s-a inferbantat pe tema dragostei. Dragii mei: e din Israel!!! Cine nu cunoaste o poveste de genul: s-a maritat cu un arab, a stat acolo un an a gatit, a spalat si acum a reusit sa fuga si a venit in Romania, sa ridice mana sus! ...
Re: Re: Marire de penis??? din 11 ian 2008 01:30 de ExoticDream
Tehnica asta merge si in cazul fetelor care vor sa-si mareasca sanii? Nu se lasa cumva? Trebuie sa fac niscai calcule.... sa optimizez functia de crestere... pe urma va spun ce tip de sticle sa cumparati.
:D:lol::D
Re: Cadou de 14 februarie din 11 ian 2008 01:27 de nemesis
Un buchet de flori (familia Rosaceae este exclusa!) si o vaza artistica. Spune-i ca ai de gand sa umpli aceasta vaza cu flori, asa cum faci astazi, pentru mult timp. Ce-i asa de greu?
Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net din 11 ian 2008 01:25 de ExoticDream
Posibila deziluzie despre care vorbesti are sanse sa intervina in cazul in care "povestea de pe net" a durat sa zicem cateva saptamani, timp in care nu ti-ai putut face o parere prea clara despre celalalt. Daca insa comunicarea a fost intensa, ...
Re: Marire de penis??? din 11 ian 2008 01:17 de marian
daca vrei sa tio maresti cu 2-3 cm invasoara o soseta de penis leaga bine cu un siret ceva strans bine bine, leaga apoi siretu de o sticla de 1.5l cu apa. stai cate 10 min in fiecare zi
si mareste greutate cum simti tu de la saptamana la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2008 01:16 de ExoticDream
Vezi daca umbli toata ziua pe dupa blocurile (gri) de la mare? Ai ramas in urma, citeste aici si (poate) vei intelege (noi ne chinuim de catva timp):
http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=2&mid=108569
:D:lol::D
Re: Dimensiunea penisului din 11 ian 2008 01:07 de marian
daca vrei sa tio maresti cu 2-3 cm invasoara o soseta de penis leaga bine cu un siret ceva strans bine bine, leaga apoi siretu de o sticla de 1.5l cu apa. stai cate 10 min in fiecare zi
si mareste greutate cum simti tu de la saptamana la ...
Pagina 2038 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||