Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum intarziem ejacularea? din 9 ian 2008 22:49 de Alifie
eu fac kegels pur si simplu din instinct,la inceput imi era greu...
oboseam...la un moment dat nu imi dadeam seama daca sunt incordat...pana si la scoala cand stau pe scaun,in timpul orei,ma incordez...eu stiam ca cei avansati ar trebui(cand au o ...
Re: Re: secretii vaginale? din 9 ian 2008 22:28 de euu
Secretiile sunt incolore..
Citisem pe un alt forum ca nu e normal ca secretia sa fie albicioasa.. La ea in timpul actului sexual, secretia sau lubrifierea devine de o culoare albicioasa.. e normal si asta?
Pe langa problema asta ne gandeam sa ...
Re: secretii vaginale? din 9 ian 2008 22:19 de Nekunoskuta
Da, e normal ca o femeie sa aiba secretii vaginale. Rolul lor e de curatare a vaginului. Sunt mai abundente inainte de menstruatie. Atat timp cat culoarea este alba sau sunt incolore si nu au un miros neplacut este normal. Daca se coloreaza in rosu, ...
Ciudat... din 9 ian 2008 22:17 de Alifie
eu consider ca daca ai incredere in el si poti vorbi cu el foarte deschis,fara pic de jena,poti sa il faci sa inteleaga ca nu vrei sa faceti sex inca,dar un pic de placere nu strica...poti sa te simti bine si fara sex...mangaiati-va,faceti-va oral si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2008 22:16 de Guest
nu dau beepuri. folosesc, civilizat, telefonul. nu cred, insa, ca am chef sa-ti ascult minciunile la telefon. nu stiu daca ai retinut, dar relatia de colaborare intre mine si firma ta s-a incheiat de mult.
Re: Re: Re: Re: Cadou de 14 februarie din 9 ian 2008 21:51 de Guest
pe bune, Sorina, nu cred ca mai ai timp la 40 ani sa te apuci de medicina. desi, poti sa incerci, dar poate n-ar strica sa te ocupi totusi de fiica-ta pentru ca inteleg ca bietul copil, n-a terminat nici scoala gimnaziala si sufera de leucemie. cel ...
Re: Re: Re: Cadou de 14 februarie din 9 ian 2008 21:36 de Nekunoskuta
Pe bune Simona...incepi sa devii un caz obsedant pentru mine. Cred ca ma apuc de medicina la 26 de ani ca pe la 40 sa iti pot diseca creierul :D Uneori mi-e mila de tine...cine stie prin ce tragedii ai trecut de ai cap'soru' facut asa ferfenita. Ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2008 21:24 de SORIN28
Atentiuneeee... a mai aparut cineva la orizont :lol:
Cine-i Sorina Adam?! Numarul de mobil este al ei?! Cati ani are?! Este maritata?!:lol:
Tu chiar nu ai citit ce ti-am spus?!:ermm: In primul mesaj al acestui topic este mesajul (ala pus ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2008 21:05 de Guest
e o prescurtare pentru "dumneata". "ma-ta" este o prescurtare pentru "mama ta". si opreste-o intr-adevar pe capra aia minunata de Sorina Adam., caci, bag seama, ca n-a reusit sa priceapa, ca in telefonul meu mobil, zace din 1 august 2007, de pe la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2008 19:48 de Sephiyroth
moamaa...da' ce scop precis....moamaa da' ce precizie...:D:D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2008 19:47 de Sephiyroth
copy/paste la adresa de mai sus fiindca nu se deschide direct..
cea mai tare : "...o femeie care vine din bucuresti pana-n constanta-n decembrie 2003 c-un singur scop precis, acela de a se ascunde dupa coltul unei cladiri in care la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am din 9 ian 2008 19:40 de JuiceBoy
Bai, eu nu am cine stie ce marime gigantica, n`am 18 si nici makar 17... am un biet de 16 da ? si cum fac eu ca prietena`mea sa aibe orgasm ? SIMPLU, variati pozitiile naibii, am mai dat un post cu o pozitie super cu care ii ating lu prietena`mea ...
Re: Re: Re: Re: Cum scapa omul de par pubian fara din 9 ian 2008 19:08 de JuiceBoy
Hmm, cu ce poti diminua ?
Cateva exemple :
O sticla de whisky, coniac, vodca, tequila... etc.
Sau pui gheata inainte sa pui ceara RECE peste si sa tragi. vezi doar ca gheatza sa fie intr`o punga sa nu te uzi. si dupa cum am zis mai sus, fa-te ...
Re: Re: Re: Re: Cum scapa omul de par pubian fara din 9 ian 2008 19:03 de JuiceBoy
Deci, nu am sa incep cu lectii de ortografie pentru oamenii care scriu "ea" in loc de "ia" sau "state-am" si etc.
Dar am sa va zic si eu experientele mele:
M`am dat cu crema in zona pubiana, cu Farmec, si da, mie mi`a functionat, n`am avut arsuri, ...
Re: Re: Re: Re: Re: pielea penisului - problema din 9 ian 2008 18:44 de JuiceBoy
Omule, mergi pur si simplu la medicul tau de familie, ii spui care e problema te trimite la un dermatolog, si acesta pe baza a ce vede, iti prescrie o crema sau medicamente, nu te impusca nimeni in cap, nu iti publica nimeni penisul in noul numar ...
Re: Re: raspuns din 9 ian 2008 18:34 de JuiceBoy
Hmm inseamna ca si eu sunt jalnic, eu am 20, prietena`mea are 17... si totusi am dezvirginat`o la 16 ani... hmm... eu zic ca e perfect OK, din moment ce aman2 vor lucrul acesta. Nu judeca tu biata fata pentru anturajul ei, nimeni nu trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 9 ian 2008 18:14 de Sephiyroth
am spus eu ca o sa mushte pe careva intr-o zi !:D:D:D:D
http://www.muzicabuna.ro/forum_display.php?mid=35867&fid=10&act=last
:D:D:D:D:D
nasol moment , nu e bine sa razi...!
Re: Bubite albe pe penis din 9 ian 2008 18:10 de JuiceBoy
Si eu am asa ceva, si sincer ma mandresc cu asta, nu`s asa de exagerati de mari, dar ofera o senzatie de masaj partenerei la vulva... insa eu am alt gen de bubite care ma inspaimanta. tot ceva de genu, dar mai moi.. pe pielea din jurul penisului, ...
Re: Re: Re: din 9 ian 2008 17:58 de Guest
in cazul acesta, incearca sa faci distinctie intre messenger si mesageria personala de pe forum, caci mesagerie personala pe forum au doar, membrii forumisti si moderatorii. prin urmare conditia de baza pentru acest forum, pentru ca cineva sa-ti ...
Re: Re: din 9 ian 2008 17:45 de SORIN28
Mesajul este scris aici si nu este trimis pe mess, este trimis aici prin mesageria personala(iar parola de la cont ca sa poti verifica nu ti-o dau)... sa nu-mi spui ca vrei sa-ti dau si numele tutror persoanelor de la mine din lista de ...
Pagina 2040 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||