Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ajutoor

din 6 ian 2008 15:57 de stefanoski

Continua sa te porti ca si pana acum. Nu insista, daca nu a vrut de la bun inceput, de ce ar vrea dupa 20 de incercari ale tale ? Ai grija, s-ar putea sa pierzi o prietena. Faza cu indragostitul o sa treaca, insa prietenia voastra ar putea dura ...

Re: Re: prima data

din 6 ian 2008 15:03 de SORIN28

Aha, n-am inteles ca ai vrea sa mai astepti pana implineste si ea varsta majoratului, scuze. Chiar daca ea a fost de acord tot corupere de minori este ;) Deci raspunsul meu nu a fost obiectiv pentru ca nu iti vine tie bine...e si asta o ...

Re: Haine la reduceri

din 6 ian 2008 14:50 de Sephiyroth

o problema nationala..!:D:D

Re: prima data

din 6 ian 2008 14:44 de curiosul

SORIN28 : pentru ce e categoria adolescenti ? :| si daca citeai mai bine postul observai expresia "as vrea",nu stiu mare lucru despre anti-conceptionale si side-effects-urile lor,tocmai de aceea am postat aici,ma gandeam ca primesc un raspuns ...

Haine la reduceri

din 6 ian 2008 14:21 de Anthony_Stradivary

Tataie pot sa spun ca si la 3 ani aratam mai bine decat ai aratat tu vreodata. Daca romancele nu ma apreciaza e problema lor. Oricum mie nu imi sta in caracter sa cumpar haine la reduceri chiar daca ar fi italienesti. PS3: Nu inteleg de ce vrei ...

Re: Ajutoor

din 6 ian 2008 13:57 de SORIN28

Nu, "voi"(pentru ca nu exista un "noi") nu aveti o legatura sentimentala...doar tu vezi aceasta legatura , ea nu vede in tine decat un prieten si nu-si "permite" sa piarda o prietenie pentru o iubire care nu se stie daca va rezista si poate cand ...

Re: prima data

din 6 ian 2008 09:21 de SORIN28

Adica tu la 17 ani nu vrei sa folosesti un amarat de prezervativ dar vrei sa o indopi pe ea la 15ani cu chimicale?!:blink: Plus ca intri si la corupere de minori, plus ca ar trebui sa va vedeti de scoala si nu de sex :ok:

Re: Re: Re: tot despre sarut

din 6 ian 2008 05:12 de mist

pe urma sa veniti aici sa povestiti cat timp v-a fost rusine si ce ati facut in privinta asta :devil::devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am orgasm?

din 6 ian 2008 03:50 de deedee

Nu m-am gandit niciodata sa ne despartim din cauza asta.. pt mine oricum sexul nu e asa important (poate si pt ca nu stiu cu adevarat cum e sa te simti bine)..dar m-am gandit ca daca e o problema ar trebui sa o rezolv acum, la inceput, nu vreau ...

Prima data (eu 17 ani, ea 15)

din 6 ian 2008 02:25 de curiosul

pai...ea ii cu doi ani mai mica decat mine si eu am 17 ani,suntem amundoi virgini,si as vrea ca prima data sa nu folosesc prezervativ,as vrea mai multe detalii despre anticonceptionale,cand trebuiesc luate,daca trebuie luat doar o singura data sau ...

Re: Re: Cum sta treaba cu masturbarea?

din 5 ian 2008 23:13 de Stranger_to_love

Spuse phisologul de serviciu. :.:.:.:.:.:.

Re: Re: Re: tot despre sarut

din 5 ian 2008 22:45 de baby

sarutul nu se invata! faci ce simti atunci.......si dak iti e rushine.......stai asa......da eu zic k merita sa iti faci curaj e misto:love: :-*

Re: Re: tot despre sarut

din 5 ian 2008 22:42 de anuta

eu as vrea sa incerc da daca nu imi iese sii mii rusine de acea persoana

Re: Sarutul cu limba

din 5 ian 2008 22:40 de andreea2oo5

eu nu stiu sa sarut in nici un fel.. daca sar pute va rog frumos sa imi explicati si mie.am 14 ani si nu stiux(:((

Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am orgasm?

din 5 ian 2008 22:21 de baby

sa lashi baiatul pe care il iubesti doar pt k penisul lui are 10 cm? si dak il aveai tu de 10 cm? era placut sa te lase fata pt asta? offfff.....lumea asta....:blink: daca incearca pozitii noi si isi da baiatul interesul mai mult.....poate ...

Re: Re: problema..

din 5 ian 2008 21:31 de angela

Imi cer scuze daca am jignit pe cineva, dar serios pt domnisoara dee92, e pacat sa iti incepi viata sexuala cand habar nu ai cum ramane o femeie insarcinata..Citeste si tu, mai informeaza-te ca sunt atatea articole pe sexpert si pe alte ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avo

din 5 ian 2008 19:42 de imprevizibil

perfect de acord cu postarea de dinainte. Am 23 ani, nu am facut sex neprotejat in viata mea, nu credeam ca mi se poate intampla mie vreodata ceva, s-a spart prezervativul, am luat prostinol si ma-m trezit insarcinata. E o crima sa faci un copil ...

Re: problema..

din 5 ian 2008 19:32 de Luminati

Daca are puteri telechinetice da.

Re: Cum sta treaba cu masturbarea?

din 5 ian 2008 19:29 de Luminati

Toti facem asta...incepem din curiozitate...si se continua din instinct, placere si dependenta. Ar trebui sa faci cam de 2 ori pe saptamana, daca faci de prea multe ori pe saptamana risti sa devii obsedat sexual...

Re: Re: Pielea penisului - crapata

din 5 ian 2008 18:13 de lliyahhh

luati crema clotrimazol trece garantat.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2043 din 3732
«   1 ... 2040   2041   2042   2043   2044   2045   2046 ... 3732   »

loading...