Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: nici o sarcina

din 5 ian 2008 17:05 de Kamy19

waw esti la fac eu abea a 13 a si nam ramas nici un an am fost data mai tarziu la sc dar dupa ce termin anu vreaus a plec din tara cu iubitu meu e adevarat ca un copil e greu de crescut oricum e bine venit daca vine cu protectie nu pot sa fac nu simt ...

Re: Faza ciudata in cafenea

din 5 ian 2008 15:07 de iib

am sa iti dau si eu un raspuns. ramane ca tu sa verifici cat e de adevarat, cat se confirma in ralitate :) in primul rand referitor la intrebarea ta: "ce a insemnat asta?" asta e o intrebare pe care are rost sa o pui in legatura cu barbatii ...

Re: Re: Sunt prea inalt??

din 5 ian 2008 12:54 de mist

mauhahaha adevarat.... Toate fetele sunt topite dupa baietii foarte inalti :, daca mai sunt si slabi *_* chemati-ma daca vedeti unul asa :lol::~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt nimf

din 5 ian 2008 11:15 de dan_laurenti

asta e.sa fii iubita! am impresia ca nimic din ce au explicat ceilalti nu inseamna pentru tine mare lucru oricum nu cred ca ai nevoie foarte mult de sfatul lor, mai ales ca pari ca stii exact ce simti si ce veri de le viata ta. hai sa vb la ...

Re:

din 5 ian 2008 10:08 de SORIN28

Daca te uitai putin mai sus vedeai tot link-ul...si inca mai este articolul:ok:

Re: Melodii preferate

din 5 ian 2008 09:08 de m,hkm

cool song:ok: :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbr

din 4 ian 2008 21:31 de oanaaaaa

las k iti arat pe ...

Re: Re: Re: Sondaj de opinie

din 4 ian 2008 16:25 de oanaaaaa

eu am deschi subiectul asta pt ca ma intereseaza parerea voastra , care nu stiti sa spuneti nimic legat de subiect si ori o luati p carare, ori incepeti si va injurati, va rog frumos sa nu mai spuneti!!! deci daca nu ai nimic frumos de spus, ...

Re: Stupid prin excelenta

din 4 ian 2008 15:15 de beldeanu

la ce ai spus tu as mai adauga ceva... ceva ce trebuie sa citeasca cel interesat.... in paranteza nimeni nu are formula ideala, nimeni nu stie ce gandeste ea, ce e in capsorul ei... daca ar fi asa ar fi mult mai simplu... chiar daca te ...

Re: Re: Stupid prin excelenta

din 4 ian 2008 15:07 de beldeanu

la ce ai spus tu as mai adauga ceva... ceva ce trebuie sa citeasca cel interesat.... in paranteza nimeni nu are formula ideala, nimeni nu stie ce gandeste ea, ce e in capsorul ei... daca ar fi asa ar fi mult mai simplu... chiar daca te ...

Re: O versiune mai plauzibila

din 4 ian 2008 14:34 de leutzu

le trbuie pula:D

O versiune mai plauzibila

din 4 ian 2008 14:31 de Anthony_Stradivary

Katrino de ce va tot lamentati de aceasta dedublare pe care ati suferit-o.Era de anticipat o astfel de evolutie , din pacate nu am timpul necesar pt a face predictii in legatura cu evolutia dvs ulterioara. PS2: Nu m-ar surprinde ca dvs sa fiti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Eu 22, EL 38

din 4 ian 2008 14:28 de SORIN28

Pentru inceput...fara "domnule" doar Sorin sau sorin28 si atat :ok: Da, poate am niste prejudecati in privinta celor care "corup" pustoaice cu mintea'n ...nori si profita de ele. Acum sincer, unu de 49ani...ce vede la una cu 20ani mai tanara ...

Re: Re: Re: Re: Eu 22, EL 38

din 4 ian 2008 14:20 de Anthony_Stradivary

D-le Sorin de ce sunteti atat de vehement cu aceasta opinie. In defenitiv el si-a destainuit din propria experienta. Sau poate si dvs o spuneti din practica cu pustoaicele de 16-17 ani. Sau considerati ca 13-14 ani diferenta este cu totul altceva ...

Re: Re: Re: Eu 22, EL 38

din 4 ian 2008 13:49 de SORIN28

Sincer...ma surprinde parerea ta. De ce?! Pai...pentru ca sunt ideile unui om care are ca sotie ceva ce i-ar putea fi fiica, un om care are 3 casnicii la activ(deci nu prezinta garantie ca stie ce-i aia o casnicie). Daca m-as lua dupa sfaturile ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2008 13:47 de katherine

De ce nu da nimanui prin cap sa creeze o sectiune speciala dedicata exclusiv acestei persoane - si nu doar ei -, eventual una dln care sa lipseasca cenzura ca sa ne distram in voie fara sa mai fie afectate celelalte subiecte B)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2008 13:42 de SORIN28

Hai sa fim seriosi...daca eu nu m-am suparat cand m-a injurat de mama(desi daca eram fata in fata nu cred ca apuca secunda 2)...de ce sa nu avem si noi pe cineva de care sa radem, sa ne batem joc si sa injuram(mai mult eu):ok: ...si tot eu am ...

Dilema mare de tot

din 4 ian 2008 11:06 de luciamanta

Mi-am facut curaj sa-mi prezint aici problema. Am cunoscut un barbat mai in varsta decat mine cu 16 ani, manierat, gentil, vorbaret, placut, simpatic, rabdator, atent, tandru. Eu nu prea am experienta in materie sexuala. Abia m-am vindecat de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu 22, EL 38

din 4 ian 2008 01:35 de mist

daca tu nu ai fost in stare sa iti gasesti unul cu cap :lol: acuma linisteste-te si tu un pic ca oi fi gasit tu marea ta iubire da nu ridica nasul prea mult... :-`

Re: Re: Re: Re: postinor2 functioneaza ?

din 3 ian 2008 23:37 de Storm

Ok ,multumesc. M am lamurit . Sper sa nu mai fie nevoie sa apelez ca contraceptia de urgenta ! (am recitit prospectul...ai dreptate )

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2044 din 3732
«   1 ... 2041   2042   2043   2044   2045   2046   2047 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare