Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re:

din 9 ian 2008 17:24 de Guest

ia sa-mi arati si mie mesajul pe care ti l-a trimis tie pe messenger, domnisoara Alyssa. in fond daca ai o domnisoara Alyssa in lista ta de messenger, si corespondezi cu ea, si-ai redat mesajul aici, trebuie sa-l ai salvat undeva. mesajul.

Re: Re: Cand ea te insala....

din 9 ian 2008 17:06 de Guest

te cam inseli. daca este vorba despre o persoana orgolioasa, va trece foarte mult timp pana-ti va ierta minciunile. in ceea ce priveste adulterul nici atat.

Re: Re: Re: Cat poti suferi din asta?

din 9 ian 2008 16:42 de ExoticDream

Da, asa este, am sters posturile off topic si am redeschis subiectul pentru ca nora nu are nicio vina daca noi nu avem specializare in psihiatrie. (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Respiratie urat mi

din 9 ian 2008 13:32 de SORIN28

Esti nebun?! sau ce nu ai inteles?! Cum sa te dai cu zeama de varza pa fata?! Eu ma gandeam sa o bei ...dar daca tu preferi sa te dai cu ea pe fata...

Re: Cand ea te insala....

din 9 ian 2008 12:15 de dorinda

Daca te inseala tot iti dai seama mai devreme sau mai tarziu.Sa stii ca inselatul ajuta uneori. Iti dai seama ce fel se persoana ai langa tine, inveti sa o pretuiesti sau nu iar uneori vezi cat de mult te iubeste, asta daca te iarta. Daca ...

Re: Cadou de 14 februarie

din 9 ian 2008 12:10 de baby

sau poti chiar sa pui o poza pe acea pernutza.....cu voi 2....sau cu tine.... dar...parerea mea...este k ar trebui sa te mai uiti si dupa alte chestii.....trebuie sa mai gasesti si altceva....dak nu faci pernutza aceea :-*

Re: Cadou de 14 februarie

din 9 ian 2008 12:02 de dorinda

Gandeste-te bine ce simti pentru persoana respectiva si scrie ceea ce simti. La ce-ti foloseste sa spui "Te iubesc" daca sentimentele tale sunt altele? Daca o pernuta in forma de inimioara te depaseste, poti alege altceva. Dar sa fie ceva ...

Re: Re: Re: ramai gravida daca esti virgina?

din 9 ian 2008 00:18 de mist

o fi catolic :unsure: ei scriu cu C nu ? (?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am orga

din 9 ian 2008 00:16 de mist

si totusi.... daca problema nu se rezolva... o viata sexuala nesatisfacatoare din cate stiu eu nu prea avanseaza relatia (?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 ian 2008 23:46 de ExoticDream

Chiar daca este asa, nu te grabi, ai invatat pe propria piele ce inseamna sa nu-l cunosti suficient pe omul de langa tine, nu stiu ce-i cu graba asta legata de casatorie, au intrat zilele in sac si nu stim noi? Daca ai avea 28-29 de ani, as mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 8 ian 2008 23:01 de ExoticDream

Deocamdata solicit stergerea userilor [b]_katherine_[/b] si [b]valantino[/b], intrucat sunt incercari penibile si rautacioase de clonare a userilor [b]katherine[/b] si [b]valentine[/b] (inclusiv folosind poze personale, obtinute prin mijloace nu ...

Re:

din 8 ian 2008 22:07 de Guest

eu n-am talent poetic. pot, insa sa-ti spun, ca sora mea a primit un asemenea cadou in urma cu mai multi ani. o pernuta rosie din plus in forma de inimioara cu brate. ce folos ca a fost doar un cadou de 14 februarie. foarte dragut, ce-i drept, insa, ...

Re: Re: Eu 22, EL 38

din 8 ian 2008 21:56 de eu

quote] Pari atat de hotarata ca iti doresti aceasta relatie incat nu vad rostul acestui subiect deschis pe forum. Pentru ce ne mai ceri parerea, daca tu deja stii ca relatie cu el e un lucru foarte bun?[b]este un impediment cunosc un caz in care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 ian 2008 21:13 de angela

Crede-ma ca nici mie nu mi-a venit sa cred ca ma pot indragosti asa usor.E un barbat nemaipomenit, si am inceput sa-l iubesc. Poate nu asa de mult ca pe celalalt, dar zi de zi simt ca il iubesc mai mult.Oricum de data asta nu imi fac eu planuri de ...

Re: Re: Re: Re: Re: prima data

din 8 ian 2008 21:04 de angela

Da, de ce nu? In orice caz am vrut sa subliniez ca inainte de a face marele pas, e esential sa cunoasca trupul celuilalt, nevoile, punctele sensibile ale partenerului. Nu sunt adepta sexului anal, dar e o experienta..Iar experientele in pat te pot ...

Re: Re: Re: Respiratie urat mirositoare

din 8 ian 2008 20:59 de vladin

Poate de aceea mi-au aparut niste pete albe pe fata? Mama spune ca e de la frig.

Cadou de 14 februarie

din 8 ian 2008 19:12 de Anonim_01

Rog fetele de pe aici sa ma ajute cu o idee... Ma gandeam sa-i fac prietenei mele de 14 februarie cadou o pernutza personalizata. Am vazut undeva ca se pot face din astea. E o pernutza alba in forma de inimioara si poti cere sa scrie ce vrei tu pe ...

Re: Re: Re: Re:

din 8 ian 2008 17:26 de stefanoski

Unii oameni obsedati au tot felul de banuieli. Isi fac in cap zeci de idei, ca a facut aia, ca a fost in alta parte, ca ce o face acum ? Astea sunt prostii ! Daca te insala, mai devreme sau mai tarziu tot vei afla. Nu degeaba e vorba "minciuna are ...

Re: Re: Respiratie urat mirositoare

din 8 ian 2008 17:23 de stefanoski

Mai bine iti tratezi caria aia intai, iar daca dupa asta, nu se rezolva problema, mergi la medicul de familie cum spune nekunoskuta. Pot fi probleme la stomac sau la fiere.

Re: Re: Eu 22, EL 38

din 8 ian 2008 02:22 de tematoare

Sa revenim la ,,oile noastre''. Fata vrea sa stie ce-si doreste un barbat de 38 de ani. Ea nu ne intreaba daca e bine sau rau sa aiba o relatie cu el. Logic vorbind, la 38 de ani e barbat, nu copil, are capul pe umeri, nu ar trebui sa umble dupa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2041 din 3732
«   1 ... 2038   2039   2040   2041   2042   2043   2044 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare