Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am orgasm?

din 7 ian 2008 21:51 de stefanoski

Sau mai bine iti da jet tie si sfaturilor tale de 2 bani ;)

Re: Re: Marire de penis???

din 7 ian 2008 20:59 de ionut

dute si u la mdicii kre se ocupa de asa cv :blink:dar nu din cauza la masturbare ti sa facut asa mare ..poate e o chestie genetica antreabai si u peai tai ...:(

Re: Marire de penis???

din 7 ian 2008 20:55 de ionut

ma frate laso asa cum o ai anvata sa faci treaba buna si nu mai da in colturi...sincer sa fiu penisu meu are aprox 13-14 cm si sint multumit...io ejaculez o data si ea de 5 ori ..faza e sa faci treaba cum trebui atata tot.:D

Re: Re: Re: Re: Re: prima data

din 7 ian 2008 20:55 de angela

Daca te-am putut ajuta cu ceva, ma bucur. Dar sa stii ca sa faci sex in cazul unei fete, nu trebuie sa fii pregatita doar fizic, ci si psihic.Nu trebuie sa o faci doar pentru ca toata lumea o face, sau din curiozitate, pentru ca toata viata de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am orgasm?

din 7 ian 2008 20:50 de Luminati

Degeaba il iubeste daca e incapabil...daca nu o satisface.... Pune-l sa se straduiasca mai mult daca nu dai jet :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu am orgasm?

din 7 ian 2008 20:39 de Guest

Ceea c vrei u..un orgasm vaginal,e cam greu d obtinut si cu 10cm si cu 18!nu multe femei se pot bucura de placerea unui orgasm vaginal.incearca unul clitoridian,e mult mai usor de obtinut si..nici nu conteaza marimea!

Re: Re: Frica de dezvirginare

din 7 ian 2008 17:24 de mist

dupa ce devi destul de insistent chiar daca cedeaza tu sa te opresti si sa zici ca asa nu vrei ca ti se pare ca o iei cu forta :| incearca chiar sa o respingi putin de tot :D daca fata e "mare ganditoare" o sa se simta aiurea si o sa iti propuna ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce am fugit nu am scapa

din 7 ian 2008 14:45 de hugo_boss

si banii aia fac totul? numai cu bani poti fi fericita? nu conteaza sa ai langa tine pe cine va kre te iubeste? 1 nu ma laud 2 daca eram cu putini neuroni nu aveam diplomele si experienta in management din prezent 3 il iubesc f mult dar in ...

Re: Insarcinata la 17 ani....

din 7 ian 2008 12:14 de kitty

eu nu vreau sa va critic pe niciunul dinre voi doi insa prietena ta dupa o luna isi putea da seama ca e insarcinata.sau poate ca nu a fost constienta la 17 ani esti copil.daca dupa 2luni nu iti vine menstruatia ar trebui sa-ti pui un semn de ...

Re: Eu 22, EL 38

din 7 ian 2008 11:50 de kitty

eu am vazut cupluri cu diferenta de varsta intre ei foarte mare pana la 15 ani.parerea mea e ca trebuie sa incerci mai ales daca zici ca el arata ca ar vrea ceva serios.un barbat la 38 de ani nu mai e copil poate ca isi cauta adevarata fericire :*

Re:

din 7 ian 2008 10:29 de Guest

fantastik. Ia, invata-ma si pe mine invarteala barbatilor pe degete! Zau, asa. Nu de alta, dar sunt femeie si cand spun "nu", este nu. Nu-i da, nici poate, nici sa vedem. Deci, nu este nu. Dupa cum "da" este da. Iar cand de la da, se ajunge la ...

Re: Re: Bubite albe pe penis

din 7 ian 2008 01:54 de pleoshc

http://dermatlas.med.jhmi.edu/derm/IndexDisplay.cfm?ImageID=569564079 aveti ceva de genu ? Daca da impacativa cu ideea ca o sa le aveti toata viata

Re: Re: Re: Casnicie fara sex

din 7 ian 2008 00:24 de tematoare

Din contra, un copil l-ar imbucura, ar schimba monotonia din viata lui de acum...poate l-ar face sa-si schimbe prioritatile. Un copil cu siguranta e o minune intr-o familie. Daca te referi la ingrijirea copilului, sa stii ca mamei ii revine greul ...

Re: Vagin larg?

din 6 ian 2008 23:20 de aicy

nu stiu daca tu ai citit sau ascultat vreodata balada pi...i, acolo george toparceanu clasifica p....le in 3 categorii iar a ta se potriveste in cea dea 3ia categorie...

Re: Re: Re: Re: Dragoste pe net

din 6 ian 2008 23:16 de tematoare

Ce frumos i-ati scris! Sunt total de acord cu parerea asta. Amiga, sa ai mare grija! NU cumva fiind orbita de iubirea pentru el, sa omiti ceva esential si negativ existent la el!:)

Re: Rezistenta unei relatii

din 6 ian 2008 22:34 de Nekunoskuta

Pentru mine o relatie poate rezista fara sex foarte mult insa atat timp cat motivul este altul decat "nu vreau". Daca intervine distanta, o problema medicala sau orice alt motiv obiectiv este ok. Nu cred insa ca va rezista daca "nu vreau" si "nu ...

Re:

din 6 ian 2008 22:03 de Stranger_to_love

Acum pe bune "andrushca" nu mai arunca banii pe psiholog. Din cate stiu eu nimfomanele nici nu au orgasm si de aceea simt nevoia tot timpul de sex pt. ca nu simt niciodata satisfactia.Echivalentul la barbati este "priapismul"(sper ca am scris ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare sunt

din 6 ian 2008 21:35 de andruscha

mersi de compliment.da stiu ce vreau de la viata in principiu.cum ai putea sa ma ajuti k te ai laudat k stii de ce am nevoie.astept sugesttii pe adresa redactiei.lol am impresia ca nimic din ce au explicat ceilalti nu inseamna pentru tine mare ...

Re:

din 6 ian 2008 19:33 de Guest

asemanatoare semnelor dupa care trebuie sa te uiti cand el te inseala. mai pe romaneste, semnele nu se cauta, pentru ca atunci cand cauti s-ar putea sa te-nsele aparentele, tocmai, pentru ca tu, sau oricine, in momentul in care, incepeti sa cautati ...

Re: Re: Pettingul -bun sau rau?

din 6 ian 2008 18:21 de za'one

Right, my dear! Trebuie ca unii percep durerea ca pe o placere. Pettingul este frumos, dar si durerea de ovare si, mai ales, testicule este pe masura, in urma acestui "joc erotic". Thank you but... no, thank you! Live long and... pain-free! ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2042 din 3732
«   1 ... 2039   2040   2041   2042   2043   2044   2045 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare