Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: : Re: nici o sarcina din 3 ian 2008 21:58 de LonelyGirl
Tocmai de asta trebuie sa fii precauta. Nu sunt adepta proverbelor dar imi veni in minte acum ala cu "paza buna fereste primejdia rea" ;)
Re: Virginitatea - demodata? din 3 ian 2008 21:46 de Luminati
Don Juan pe ce lume traiesti ? Cauta in continuare o fata virgina pt casatorie si te vei alege cu visul.Oricum trebuie sa faceti dragoste ca sa vedeti daca va potriviti din punctul asta de vedere.
Cat despre sex cu o virgina, e aiurea caci fata ...
Re: Re: Re: Re: Eu 22, EL 38 din 3 ian 2008 21:43 de iib
bravo! :) nici sa nu te intereseze comentariile. daca vor fi. de exemplu sotia mea si cu mine am fi vrut sa auzim astfel de comentarii. noi suntem mai "rai" si ne-ar fi distrat sa auzim barfele altora si sa stim ca ii calcam pe nervi :) dar n-au ...
Re: Re: Re: Dragoste pe net din 3 ian 2008 21:19 de iib
da, e clar din ce spui tu (si chiar din cealalta poveste care se desfasoara in paralel aici pe forum) ca a fost foarte fumos. Si ca nu mai vrei sa auzi nimic de la nimeni.
proabil ca eu sunt singurul aici pe forum de care poti fi sigura ca e ...
Re: Trecutul nostru. din 3 ian 2008 20:48 de angela
Eu am intrat pe acest forum din curiozitate, ca mai apoi sa descopar ca pe acest site exista oameni care desi nu ii cunosti te pot ajuta atunci cand ai o problema mult mai bine decat un apropiat de al tau. De aceea, tin sa multumesc tuturor celor ...
Re: Re: Re: Eu 22, EL 38 din 3 ian 2008 20:36 de the one
Acest barbat e tot ce mi-am putut dori de la viata.Ma iubeste, ma protejeaza, se poarta cu mine ca si cum as fi cea mai importanta persoana din viata lui. Il iubesc si el ma iubeste, si nu imi pasa de comentariile nimanui. Chiar daca el e cu mult mai ...
Re: Re: Dragoste pe net din 3 ian 2008 20:25 de Amiga
L-am asteptat in aeroport...si simteam ca innebunesc pentru ca avionul a avut intarzieri..Cand ne-am vazut eram amandoi foarte emotionati,dar am simtit ca ma iubeste.Iar ce este cel mai ciudat am simtit ca il cunosteam de secole si ca atunci regaseam ...
Re: Re: : Re: nici o sarcina din 3 ian 2008 20:06 de Kamy19
Lool la varsta mea nu cred ca mai e cazu sa ascult de parinti oricum am doar mama tata a murit de curand :(
Si chiar daca asi ramane gravida nu e o prb numai ca nu sunt pregatita sa am un copil nu putem sal crestem
Tipic Romanesc din 3 ian 2008 19:29 de Anthony_Stradivary
Interesant comentariu dar incomplet si consider irelevant pt subiectul tratat.
M-ati acuzat pe mine de generalizarea cu romancele si vad ca nascociti n ipostazieri despre teme variate. Diferenta intre prejudecata mea legata de romance si aceste ...
Re: Re: Re: postinor2 functioneaza ? din 3 ian 2008 17:22 de Nekunoskuta
Nu conteaza cat rezista spermatozoizii daca nu au de ce sa se fixeze pentru ca la menstruatie ovulul se elimina.
Peste 7 zile nu vei fi la menstruatie insa e posibil sa apara o sangerare intermenstruala ca efect secundar al pastilelor. Mai citeste ...
Re: Re: Re: Re: #Fata Mamii din 3 ian 2008 17:22 de dominique
asta asa e. eu am trecut si inca mai trec prin asa ceva. si pe undeva pot sa-i inteleg de ce reactioneaza asa. de multe ori m-am sacrificat eu, si am plecat capul la toate ce mi-au fost interzise, si asta din mai multe motive. de exemlplu, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregulat din 3 ian 2008 16:55 de oana_roxana
sincer...dc ea are 15ani..si u 16..nush dc ma mira intrebarile tale...probabil k inainte sa faceti pasul cel mare..trebuia sa va documentati mai mult..si nu strik un control ginecologic inainte sa va incepeti viata sexuala...
Re: Dragoste pe net din 3 ian 2008 16:51 de iib
Amiga, vad ca aici pe forum sunt deja doua cazuri foarte serioase de relatii cu o mare diferenta de varsta intre parteneri. Pentru ca si eu fac parte dintr-un astfel de cuplu si pentru ca si noi (sotia mea si cu mine) ne-am cunoscut pe internet, ...
Re: Re: #Fata Mamii din 3 ian 2008 16:37 de Dominique
Eu ma aflu intr-o situatie de genul asta . Mi-am inceut viata sexuala la 14 ani [acum am 17]... era vorba de o aventura , care nu m-a marcat in mod negativ [suferinte ... depresii sau mai stiu eu ce]... si acum sunt deschisa pt o relatie stbila . ...
Re: din 3 ian 2008 15:23 de Guest
pai si ce plm mea cauti aici pe forum, ca v-am gasit nebuni in grup compact, cand am descoperit singur.ro, in septembrie 2004, m-am tinut departe de nebunia voastra pana la sfarsitul lui 2006, deci mai bine de 2 ani, am intervenit, am plecat iar, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se d din 3 ian 2008 14:58 de Guest
tu pricepi, Camelia, termenul de seminud!? te-ntreb, pentru ca aseara, inainte de a da vre-un raspuns acestui subiect am verificat ambele site-uri netlog.com si hi5.com. am vazut niste poze, in principiu, normale, unele, realizate vara. la capitolul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se d din 3 ian 2008 14:53 de baby
:blink::blink::blink:
mda....m-am uitat la profile...:huh:
ce sa mai zic.....
dupa fatza omului iti dai seama din ce categorie face parte:blink:
din partea mea sa isi puna poze pana nu vor mai vedea bine......k pe mn nu ma afecteaza cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se d din 3 ian 2008 14:49 de Guest
hai, sa lamurim, altceva, mai, intai. siktir, iustin! daca eu nu m-am mai obosit sa-ti raspund pe forum, nu era cazul sa ma cauti, ca sa zic asa cu lumanarea. s-o faci posta pe ma-ta, cretinule! in rest, indoieste-te cat doresti, toata chestia e ...
ata din 3 ian 2008 12:25 de hugo_boss
si mie mi s-a rupt un pic din ea si ma doare ingrozitor...un timp am reusit sa fac sex cu prezervativ, dar acum ma doare si cu.... ce naiba e de facut?zici k crema de galbenele ajuta?
dupa toata tevatura asta pe forumu asta a fost totu o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se dezbr din 3 ian 2008 11:05 de oanaaaaa
hai k esti tare... :lol::lol::lol: crezi k mai deschideam subiectul daca nu vedeam o groaza de fete care au poze seminud sau "indecente"? uite cateva profile care m-au facut sa scriu topicul asta: http://ro.netlog.com/lilcoed2007 ; ...
Pagina 2045 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||