Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: il doresc enorm din 14 ian 2008 01:20 de fata
Voi incerca sa corectez toate presupunerile voastre gresite, dand mai multe informatii despre situatie.
1.Noi ne stim din primul an, doar ca nu am vorbit mai deloc pana la sfarsitul anului 2.(acum suntem in anul 4 din 5 cati facem in ...
Re: Re: Re: Re: din 14 ian 2008 01:07 de ExoticDream
Corect! Exista seductie involuntara, numai ca...... adeseori este perceputa tot ca seductie voluntara! In plus, cand seduci fara sa-ti dai seama, se poate intampla sa "farmeci" fara sa fii fermecat (si asta poate rani, daca persoana este una ...
Re: Re: Re: Re: Movies din 14 ian 2008 00:50 de ExoticDream
Neeeeee, petrolierele nu au "statie" la Paris (cel putin pe Sena nu am zarit asa ceva). Cat despre blowjob si "fostii" lui guest, da, este posibil sa existe o legatura, dar noi, desi posedam o imaginatie bogata, nu ne-am pierde timpul sa fabricam ...
Re: Il doresc enorm din 13 ian 2008 18:10 de katherine
Iti poti lua pur si simplu inima-n dinti si sa faci cunostinta cu el; exista mai multi baieti foarte placut impresionati de fete cu initiativa decat crezi...incearca sa afli daca si ce lucruri aveti in comun pentru a putea intretine o ...
Re: Il doresc enorm din 13 ian 2008 17:03 de DarkAngel
Incearca sa stabilesti o legatura cu el... gaseste o cunostinta comuna fa in asa fel incat sa ajungeti amandoi in acelasi loc si sa intrati in vorba cumva (nu conteaza ce subiect). Dupa ce ati facut cunostinta poti sa mai vorbesti cu el (bineinteles ...
Re: Vreau sa o recuceresc din 13 ian 2008 16:55 de DarkAngel
Tie iti pasa mai mult cum te simti tu decat cum se simte ea cum poti sa zici ca ti la ea asa de mult incat nu ai intrebat cum sa faci sa se simta ea mai bine ci imediat te-ai gandit la cum sa faci sa o ai inapoi.... Eu zic sa o lasi in pace pt ca ai ...
Re: din 13 ian 2008 16:52 de Giany
Niste replici cam acide. Poate le meritam:unsure:
Pai motivul care nu ma lasa sa renunt e ca tin la ea. Si stiu ca si ea simte ceva pentru mine. Banuia ca imi place de prietena ei , dar totusi asta nu a impiedicat-o sa fie cu mine. Dupa toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt?? din 13 ian 2008 16:43 de Spyder
Buh sa sti ca mi se pare deplasata asta ca mori devreme daca esti inalt:rolleyes::rolleyes:LOL.Si cum sa sufar de vertij??:lol:
Re: Re: Vreau sa o recuceresc din 13 ian 2008 15:53 de baby
sincera sa fiu daca eram in locul ei te omoram cu un ciob de sticla....:`
sper sa fie desteapta sa te uite si sa treaca peste!:ermm:
:-*:-*:-*
Re: Re: Re: Re: Re: din 13 ian 2008 15:51 de Guest
deci, surprinzator, n-ar fi ca suntem total de acord in privinta scopurilor in care se practica seductia voluntara, deoarece ele tin de natura umana neaosh romaneasca. mai exista un motiv pentru care esti de acord cu scopurile seductiei voluntare. ...
Re: Vreau sa o recuceresc din 13 ian 2008 14:26 de iib
raspunsul meu nu o sa fie ce atepti sa auzi. deci o sa te dezamagasca.
povestea cu prietena ta e un capitol inchis. da pagina si mergi mai departe. las-o in pace.
si asta evident din cauza ta. tu ai fost cel care nu a fost cinstit. deci s-o ...
Re: Re: Re: Riscul unei sarcini nedorite din 13 ian 2008 14:16 de Lea
Stie cineva cate ceva despre Postinor2?
Re: Prietenie dupa despartire? din 13 ian 2008 14:09 de jerry
Se poate, dar iti vor reveni amintirile foarte des, va trebui sa te abtii sa spui multe lucruri etc
Re: Re: Dimensiunea penisului din 13 ian 2008 13:39 de Cosma
OMG sa nu faci asta!
Re: Vreau sa o recuceresc din 13 ian 2008 13:28 de oanaaaaa
desi era cam prostuta la inceput , vad ca s-a desteptat tipa, bine iti face!!! Cat despre tine...cine te crezi?o faci sa sufere, te culci cu ea si in loc sa apreciezi k era virgina ii reprosezi k d c nu are experienta si acum ai pretentia sa suni, ...
Re: Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE din 13 ian 2008 13:00 de alexandra
eu nu tiu ce sa zic.am o problema mai grava decat a ta.sunt indragostita de tatal rietenului meu.desi el imi da atntie,nu m-as incurca cu el pt nimic in lume:love:chiar daca il iubesc.il las la nevasta-sa si la copii.asa ca...cu cei insurati nu ...
Re: Il doresc enorm din 13 ian 2008 12:31 de nypd
intrebare: ai incercat sa treci la atac?:devil: zici ca e posibil ca si el sa fie virgin... asta ar insemna ca nici nu e prea "versat" cu fetele asa ca e posibil sa te vrea si el dar sa ii cam fie frica de tine:p:D.
eu te sfatuiesc sa-i spui ca ...
Re: Re: Re: Re: il doresc enorm din 13 ian 2008 12:28 de baby
uite sunt de acord cu Angela 100%%
daca nu are prietena fa tot posibilul k el sa afle ce simti.
dak te vrea te vrea dak nu pa! decat sa stai cu gandul la el si.....:ermm:sa astepti sa zica ceva(lucru care poate nici nu se va intampla) mai bine ...
avort din 13 ian 2008 12:23 de oana
am 25 de ani dar nu stiu cat de dureros poate fi un avort.daca iti face anestezie generala si faci prin aspiratie doare rau?vreau sa imi raspunde-ti va rog
Re: Re: Re: prietenie dupa despartire? din 13 ian 2008 12:08 de baby
sa vedem..dak ne-am desparti pt k unul dintre noi a gresit si l a ranit pe celalat ft tare....banuiesc k nu vom ramane amici......dar daca relatia se termina pt k pur si simplu nu mai merge....eu as prefera sa ramanem amici:love:
cred k exista ...
Pagina 2035 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||