Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt prea inalt??

din 18 ian 2008 01:00 de ExoticDream

Acolo creste in..... latime/grosime.... face si patratele... :D:lol::D

Re: Re: O fi bine...o fi rau???!!!!

din 18 ian 2008 00:30 de ExoticDream

Domnule Romeo, fie ca esti in Romania, fie in alte zari de soare pline, regulamentul este acelasi: daca vrei sa intri in legatura cu anumite persoane, inregistreaza-te si trimite-le mesaj privat, nu-ti mai lasa amprentele pe toate posturile, OK? ...

Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutari

din 17 ian 2008 23:59 de ExoticDream

Mmmmm, suna incitant ideea.... Am o intrebare pentru barbatii care au trait astfel de experiente: cum a fost in primele zile, saptamani.... pe langa latura romantica a lucrurilor, ce asteptari ati avut din partea partenerei in privinta ...

Continuarea la raspunsul asa zis exhaustiv

din 17 ian 2008 18:05 de just_anthony

Sau poate e ca mine,adica nu este compatibil cu romancele.

Re: Re: Re: Il doresc enorm

din 17 ian 2008 17:05 de Nekunoskuta

Nu e deloc puerila explicatia lui. Poate te vede ca pe o buna prietena si vrea sa inteleaga de la o femeie cum ar trebui sa se comporte el ca barbat. Cred ca e ceva normal intr-o relatie de pura prietenie intre un barbat si o femeie. Cred ca ...

Re: Am devenit prieteni insa a aparut o problema

din 17 ian 2008 16:53 de Nekunoskuta

A intervenit "smecheria" potrivita varstei si ati crezut ca daca pareti indiferenti va atrageti si mai tare. Din pacate ati dat-o in bara si indiferenta voastra a luat o turnura neplacuta. Cel mai bine ar fi sa o inviti la un suc, sa purtati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vegetatie!!

din 17 ian 2008 16:35 de Nekunoskuta

Nu "s-a gasit" ci "ai gasit-o pe net" ;) Si faza ca e la distanta de 300 de km este o scuza jalnica, daca ea intreba doctorul despre detalii ti le putea povesti si tie iar acum nu mai cautai pe net despre simptome si tratament ci stiati de la un ...

Re: prima oara a voastra

din 17 ian 2008 11:36 de Guest

ce sa fie prima data? ca exista un inceput in toate, o prima data.

Re: Re: Re: Re: Subiecte de abordare pe Messenger

din 17 ian 2008 09:19 de ariciugabrie

Incearca sa faci din discutiile tale cu ea ceva comic .. pe mess cand vorbiti seara sa ii ceri sa te viseze:D .. dupa o noapte ii zici k ai visato tu si ca va plimbati, va sarutati etc... este posibil ca peste cateva zile sa vina si ea cu un vis ...

Re: Re: Re:

din 16 ian 2008 23:44 de dan_is

si daca ai fi avut ocazia nu te culcai si cu prietena ei ?eu cred ca da :)....ce zici tu despre prieteni ca se gasesc pe toate drumurile ....total neadevarat...poate pt tine

Re: Sanse de sarcina la sex fara prezervativ

din 16 ian 2008 22:42 de Lulu

Lichidul presemninal nu contine sperma

Re: Prietenie dupa despartire?

din 16 ian 2008 22:40 de Gelu

Depinde de persoana, in multe cazuri nu...

Re:

din 16 ian 2008 22:39 de Gheorghe

Pittyful human, u cannot undone what harm you done. Du-te la ea la facultate si da-ti foc in fata ei.

Re: Re: Re: Re: Avantajele si dezavantajele mutari

din 16 ian 2008 21:44 de ddm

trebuie sa spun ca nu sunt de acord referitor la ce asteptari au barbatii; prietenul meu are o mama foarte protectoare care l-a dadacit si inca il mai dadaceste cand prinde ocazia si cu toate astea el cel care are initiativa la facut curat si e ...

Re: Re: Re: prima oara a voastra

din 16 ian 2008 21:17 de MOZA

Eee.. lasa ca va zic eu atunci. prima "oara" nu e aproape niciodata si cea mai reusita"oara"si asa a fost si in cazul meu,respectiv a fost un dezastru complet si as fi mai multumit daca ar recunoaste acest lucru mai multi din gigoloii care isi ...

Re: Eu 22, EL 38

din 16 ian 2008 19:09 de romeo

parerea mea......e o diferenta destul de mare spun unii dar dragostea nu are virsta eu spun k merita dak si el are aceas parere despre tine adik k te iubeste si nu vrea doar o aventura antradevar parinti no sa fie de acord dar trebue sas dea seama k ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine vrea sa o vada pe...

din 16 ian 2008 18:56 de katherine

Da,da, ma rog, cum spui tu - fie-ti mila, totusi, si repeta-mi... :lol::lol::lol:

Re: O fi bine...o fi rau???!!!!

din 16 ian 2008 18:54 de romeo

daca va deveni ceva serios??????? nu stiu la ce vrei sa te referi vrei sa te casatoresti cu el??? nu cred nu stiu ce virsta ai dar casatoria nu e o solutie dak sunteti de 10 luni asta e bine e bine si faptu k va vedeti mai rar tu ai spuso probleme cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cine vrea sa o vada pe...

din 16 ian 2008 18:36 de Guest

ti-am mai spus o data pe forumul alaturat la muzicabuna.ro, chiar in continutul subiectului "hai sa ne cunoastem". stii, daca te-as suspecta a fi posesoarea unui iq redus, ti-as repeta. totusi.

Re: Re: UN MOFT SAU E INDRAGOSTIT DE MINE

din 16 ian 2008 18:33 de s.romeo66

:love:an primul rand trebue sa te gandesti la tine nu lua an seama pe cei lalti are copii nu are nimic santeti anpreuna de 3 luni vati vazut de 5 ori si ati facut sex de 4 cred te iubeste la nebunie si vrea sa fie cu tine tot restul vietii .TU AL ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2031 din 3732
«   1 ... 2028   2029   2030   2031   2032   2033   2034 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare