Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa acc din 23 ian 2008 21:52 de Guest
Esti sigur???SWEAR!!!
Re: Ce este un act sexual? din 23 ian 2008 21:46 de Coracao
contine: cunoasterea persoanei, preludiu, sex, postludiu...si repetare de cate ori vrei tu daca iti place =))
Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta din 23 ian 2008 21:42 de Coracao
vladx nu cred ca ai niste teorii aiurea.mie mi-a propus prietena ca dupa ce ne vom desparti, daca se va intampla asta (si din pacate s-a inamplat) sa o mai facem din cand in cand pentru placere si ca ne cunoastem si stim ce ne place si cum...eu zic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: monotonia asta...... din 23 ian 2008 21:17 de Guest
eu nu cred ca are conotatie sexuala si nu ma intereseaza daca wave-Dana Nicula povesteste o experienta traita de ea la subiectul respectiv. cert este ca nu pot aplauda un comportament lipsit de scrupule, fie ca apartine unui el sau apartine unei ...
Re: Re: Re: Re: Barbati necunoscuti-tati ai copiil din 23 ian 2008 20:54 de Nekunoskuta
Te indoiesti degeaba. SIGUR copilul tau va avea doi parinti numai ca pe unul nu-l va cunoaste. ;) Apropo...te-ai gandit cum ii vei explica faptul ca tatal lui este o eprubeta? :D
Eu nu as apela la asa ceva decat daca as fi lesbiana. Poate ...
Re: Sunt prea pretentios din 23 ian 2008 20:32 de angela
Mr. top model si super destept..uite ce cred eu.Dragostea ca si pofta de mancare vin mancand.Daca tu nu dai nici o sansa fetelor care vor sa fie cu tine, scuza-ma dar nici nu ai cum sa gasesti persoana potrivita.Nu conteaza in totalitate aspectul ...
Re: si un mic amanunt... din 23 ian 2008 17:04 de Stranger_to_love
Aaaaaaa.Pai se schimba mult datele problemei acum.
E normal.Tu esti singura,el e departe,fostul tau prieten e aproape.
Eu zic sa il inseli si tu sa fiti chit si nu fac misto.Dar crezi ca el te va ierta daca afla asa cum l-ai iertat si tu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa acc din 23 ian 2008 15:33 de Danny_DaBoss
da... L.T.P.
Re: Re: Re: Sex cu fosta din 23 ian 2008 15:18 de iib
ideea asta a ta nu se cheama parca "sa lingi unde ai scuipat" ? parca din filmul asta e, nu ?
daca tot ai reusit performanta rara sa ramaneti prieteni, bucura-te de asta, si mai ales ca nu ai lasat mizerie in urma (cum mai spuneam cuiva ...
Re: Re: Re: Sex cu fosta din 23 ian 2008 15:15 de baby
draga Vlad pana ta ,pana ta :lol::lol: dar sa te duci la o fosta iubita si sa ii ceri asta e....nu stiu
- ma gandesc ca fata respectiva ~ori trebuie sa fie deschisa la chestii de genu asta~ ori sa faca sex fara sa tina cont se sentimente ~ori sa ii ...
Re: Sex cu fosta din 23 ian 2008 14:58 de baby
stai sa vad daca am inteles......adica sunteti despartiti ,fara parteneri......dar totushi vrei sa faci sex cu ea....decat sa te duci cu alta
pai draga vlad nu ar fi mai simplu sa te impaci cu ea?
macar asa ar fi ceva..:ermm:
si fata a inceput ...
Sex cu fosta din 23 ian 2008 14:49 de VladX
Ma gandeam acu..la asa ceva..se accepta ? .. eu i-am zis la fosta asta..si a inceput sa ma injure sa planga ..e chiar asa ceva naspa? ..ma refer la sexu asta..daca ambi is liberi..decat sa te duci cu alta..nu mai bine cu un fost/fosta? ..deja ii stii ...
Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept. din 23 ian 2008 13:43 de jee
Si uite asa vezi oameni ciufuti pe strada si nu stii de ce... Le lipseste...:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: din 23 ian 2008 12:30 de M_Rden
Trebuia sa-i lasi tu nr de telefon.Daca intradevar era interesata te-ar fi sunat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am devenit prieteni insa a din 23 ian 2008 11:57 de Guest
ma gandeam la valentine. ca sa vezi dracie, si chiar l-am citat.
Re: din 23 ian 2008 11:53 de Guest
exista jigodii in Romania, dar in subiectul acesta de la un mesaj la altul ai reusit sa te contrazici singura. chestia este ca te-ai incins intr-o polemica in acest subiect, sustii in continuare ca iubitul tau este perfect, in sensul ca cel putin ...
Re: Re: Re: avort din 23 ian 2008 11:39 de oana_ioana
eu am facut un avort saptama asta cu anestezie generala.acum vreau sa ma angajez daca imi da sa fac analize va mai iesi ceva la analize dupa acest avort?
Re: Barbati necunoscuti-tati ai copiilor nostri din 23 ian 2008 01:23 de katherine
Bineinteles ca li se fac analize complexe si chiar deosebit de riguroase. Nu toti barbatii sunt acceptati ca donatori de sperma, intrucat aceasta trebuie sa intruneasca anumite conditii de calitate. Potentialul donator trebuie sa aiba o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Am devenit prieteni insa a apa din 23 ian 2008 01:14 de ExoticDream
Nu cred ca stie, saracul, avand in vedere ca odihneste de aproape 500 de ani intr-o biserica din Florenta, langa Michelangelo, dar cu siguranta s-ar rasuci acolo daca ar auzi cum ii sunt scoase cuvintele din context: [i]"Il fine giustifica i ...
Re: Sex in 3 sau mai multi din 23 ian 2008 01:08 de antrax
daca ai fi singur poate pt distractzie dar daca ai avea o jumatata este fff nerecomandat
Pagina 2024 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
12 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||