Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 ian 2008 15:07 de Nekunoskuta

In primul rand trebuie sa recurgeti la o metoda de protectie. Voi mergeti la risc si nu cred ca e bine. De fapt NU e bine DELOC. Daca ati fi avut 25 de ani, cu planuri de viitor (casatorie) si situatie buna va credeam dar la 15 ani sa nu fii de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce este un act sexual?

din 25 ian 2008 14:21 de nypd

of ghinion

Re: Re: Sex cu fosta

din 25 ian 2008 13:50 de VladX

bai oameni buni ..ce va grabiti sa credeti ca is baiat rau ( chiar de is ) ..dar nekunoscuta..sa stii ca am iubito mult..poate inca mai tin la ea..daca prima data cand am facut dragoste cu ea.. mi-o murit la intrare, si eu niciodata nu am patit asta ...

Re: Re: Pot sa fiu insarcinata?

din 25 ian 2008 13:39 de bebe17

pai cam la 30 de zile venea tot tp

Re: Re: Re: Re: Ce este un act sexual?

din 25 ian 2008 12:59 de stefanoski

Daca faceam asta cred ca aveam noroc nu mai intalneam prosti la tot pasul ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 ian 2008 12:21 de Nekunoskuta

Deci degeaba o compatimesti ca ii e rusine si e timida, se pare ca domnisoara are ceva in cap de "nu-i place cu prezervativ". Astea sunt fite si tu la varsta ta ar trebui sa stii ca prezervativul e cel mai indicat si sa incerci sa o convingi ca e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj

din 25 ian 2008 12:21 de sics3th

Totushi, e surprinzator de stramta, nu cred ca are cum sa fie virgina dar totushi cum ash putea sa verific daca himenul este intact? ca pana acum nu am stat sa ma holbez in vaginul ei :wacko::blink:

din 25 ian 2008 12:18 de sics3th

in primu rand nu am fortzato cu nimik, a venit de la sine! Si nu am "calarito" fratioareeeeeee, tu nu intelegi ca o iubesc mah? si nu i-as face niciodata rau? Intradevar si-a inceput viatza sexuala de la 14 ani, dar nu cu mine...nu stiu cat o fii ...

din 25 ian 2008 12:13 de sics3th

Nu este virgina omule, ca am facut sex cu ea...dar din cauza la stres oboseala si alte mici complicatii nu am reushit sa terminam! Asta ashteptam...Nu ii place sa o facem cu prezervativul (care este foarte bine lubrifiat) o sa o intreb in seara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoo

din 25 ian 2008 10:40 de Nekunoskuta

Pai normal ca o doare daca nu e bine lubrifiata si tu fortezi. Inca ceva...sigur nu e virgina sau ti-a zis asa doar ca sa "creasca" in ochii tai? Mai sunt si cazuri de-astea, sa stii! Mai e posibilitatea ca primul sa nu o fi dezvirginat. Ce a ...

din 25 ian 2008 09:34 de Danny_DaBoss

unele se dezvolta mai devreme si altele mai tarziu. daca voi, baietii din viata ei ati fortat nota si ati calarito ca pe o iapa normal ca o doare. chestiile astea se fac mai cu blandete.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutoo

din 25 ian 2008 09:33 de Danny_DaBoss

nu intelegi de ce o doare? pentru ca are 15 ani d-aia o doare. inca nu ati lasato sa se dezvolte complect. daca si-a inceput viata sexuala de la 14 ani sa zicem, inchipuie-ti..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutooooor

din 25 ian 2008 06:39 de sics3th

pfff ma nu este virgina :) mi-a luato unu inainte :P dar ma rog nu asta e important! eu sunt al doilea cu care a facut sex pana acum :D si sincer se cunoashte, e foarte stramta...dar nu inteleg dc aa duruto vaginu... :(

Re: Sex cu fosta

din 25 ian 2008 02:41 de DarkAngel

Hmm ce vrei defapt sex sau sa o ranesti? adica oare cum crezi ca se poate simti cand ii propui treaba asta... . iti zic eu ca nu bine... mie se pare un gest urat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutooooor

din 24 ian 2008 23:55 de ExoticDream

Inca nu te-ai decis daca este sau nu virgina?!? Interesant.... Presupun ca nu se iau in calcul varsta ei si probabil nici faptul ca tu n-oi fi primul.... :cat::cat::cat:

Re: Pot sa fiu insarcinata?

din 24 ian 2008 23:36 de ExoticDream

Din 26 octombrie pana la Craciun nimic-nimic? Nu prea suna a reglaj.... Daca nu ai ciclu regulat, nu prea poti pune baza pe calculele alea... de ce nu va protejati, fratilor? Doua zile n-ar fi o intarziere fenomenala, mai ales daca ai ciclu ...

Re: Re: Re: Re: Ajutooooor

din 24 ian 2008 19:48 de sics3th

:))) mi-e frica sa ii dau sa bea...cand am facut o luna am luat o sticla de "sampanie" dintr-o cupa era deja dusa :)) cred ca o iau chiar maine :D am un hotel bun in orash (e orashul mic) :D dar nu ar fii de ex mai romantic urmatoarea chesti, o iau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta

din 24 ian 2008 19:47 de Nekunoskuta

Daca tu iti poti "baga picioarele" in tot ce a fost intre voi ea se pare ca nu poate. Si o cred, cand pui suflet intr-o relatie care se termina nu-l poti vedea pe celalalt ca pe un fuck buddy doar pentru ca stii ce-i place. Concluzia mea e simpla: ...

Re: sunt disperat :((

din 24 ian 2008 19:33 de Nekunoskuta

Adevarata maturitate!!! Ce ati spus voi? Daca tot nu-i vine si poate e insarcinata hai sa o mai facem odata sa ramana sigur! Ar trebui sa se instituie prin lege o varsta si anumite teste prealabile atunci cand vrei sa-ti incepi viata ...

Re: Re: sunt disperat :((

din 24 ian 2008 19:24 de Coracao

sunt sanse mici daca nu ti-ai dat drumul inauntru...si poate sa fie o dereglare mai naspa...eu unu zic sa nu te culcu pe-o ureche dar nici sa iti tai venele inca

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2022 din 3732
«   1 ... 2019   2020   2021   2022   2023   2024   2025 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare