Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Romance de joasa speta

din 27 ian 2008 06:39 de hhgfjhgjrtyt

Mai da-te-n pusca mea de ratat...cum sa zici asa ceva:lol::lol::lol: Auzi si tu la el - femeile nu il vor ca il considera prea bun pt ele:lol::lol::lol: Ba Putza, da-ti 2 palme si mori:ninja:

Re: Re: Re: Re

din 27 ian 2008 02:53 de ExoticDream

Desigur.... am uitat cat de moderni sunteti voi.... Ce sex noaptea? Pai se poate nu numai dupa orele de scoala, ci in timpul lor, nu? Nekunoskuta vorbea de increderea pe care parintii o au in copii, dar din pacate astazi nicio metoda nu mai da ...

Ma indragostesc numai de cine nu se poate.

din 27 ian 2008 02:38 de laurentiu_ds

Sal. am o problema de mic copil imi plac in general numai femeile mai mari ca mine . Am marele ginion ca sunt maritate. Mai am o boala pentru ca imi doresc sa imi iau o sotie cu ochii verzi sau albastri nu vreau altceva .Daca nu gasesc am hotarit sa ...

Re: Sarcina & sex anal - posibil?

din 27 ian 2008 02:26 de ExoticDream

Nu ai cum sa ramai insarcinata astfel pentru ca, oricat de plimbareti ar fi spermatozoizii aia, nu pot trece din zona anala in vagin, nu exista canal de comunicare (cel putin nu in interiorul corpului omenesc)! Daca tot te-ai apucat de sex, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta

din 27 ian 2008 01:34 de S

2-3 saptamani ? :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 27 ian 2008 00:52 de sics3th

mah necunoscuta acum cu privire la sexul sistematic...nu tre sa o lase sa doarma peste noapte la "prietena" ei....ci si in timpu zile....o iau de la scoala 3 ore e destul...deja e invechit conceptul cu sexul noaptea :))) In ceea ce priveshte ...

Romance de joasa speta

din 27 ian 2008 00:43 de just_anthony

Aceste 2 personaje feminine imi contureaza alta idee vizavi de insuccesul meu in randul romancelor. Pare greu de crezut chiar si pt mine dar e posibil ca ele sa ma fi considerat pur si simplu prea mult pt nivelul lor.Si in parte tind sa le dau ...

Re: Re: Re: Re: avort

din 27 ian 2008 00:42 de deea

eu nu stiu cum e si nici n-as vrea sa aflu...am inceput sa plang cand am citit cum decurge intradevar un avort...groaznic...Si mie mi-a intarziat deja 2 zile, desi m-am protejat (am luat anticonceptionale pt prima data luna asta...si sper sa nu fi ...

Varianta aleatoare

din 27 ian 2008 00:19 de just_anthony

Cand ai fost refuzat cred ca pur si simplu trebuie sa-ti inoculezi ca cu aceea tipa nu are niciun sens sa mai tentezi nimic.Asta daca sunteti principiali.Pana si mie mi s-a intamplat sa sesizez o schimbare cu 180 de grade in ceea ce ma priveste. Dar ...

Re: Re: Re: Re: Sarcina & sex anal - posibil?

din 26 ian 2008 21:49 de Koralia

:rolleyes:

Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce pot s

din 26 ian 2008 21:43 de topolina

cat ai u???23 de ani???daca stau sa analizez textul de mai sus nu tzi-as da atat...pari imatura....ma intreb daca ai totzi neuronii???ii ai???cum sa o consideri cicalitoare pe propria ta mama???pe cand u ar trebui sa o respecti si sa o iubesti asa ...

Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 26 ian 2008 19:49 de Nekunoskuta

sau Deci? Decizia e a voastra insa gandeste-te foarte-foarte bine la urmari. Daca face avort la o clinica specializata nu are ce sa pateasca. Daca va anuntati parintii ar fi mai bine, capatati ajutor si sfaturi, chiar daca vor veni dupa ...

Re: Re: Re: Sarcina & sex anal - posibil?

din 26 ian 2008 19:40 de Nekunoskuta

:lol: Stii de ce rad? Te-ai potolit la un simplu "NU". daca eu spuneam "DA" ce faceai, ma credeai? Daca aveai ceva cunostinte despre sex si sexualitate, in special daca stiai cum se face un bebe, iti dadeai seama singura de raspuns ;)

Re: Re: Re: Barbati necunoscuti-tati ai copiilor n

din 26 ian 2008 19:26 de Nekunoskuta

Pacat, se pare ca unele trasaturi sar o generatie :D Daca provine din gemeni si a avut un tata betiv e posibil sa-ti blestemi ziua in care ai apelat la o asemenea metoda. :lol:

din 26 ian 2008 19:24 de Nekunoskuta

Se pare ca nu prea a facut bine increderea acordata ;) Are acum sansa sa aiba un baiat dragut langa ea, daca dadea peste un nenorocit...vai de ea! Ce a spus despre prezervativ? Cat despre ce spunea Exotic in legatura cu "sexul ...

din 26 ian 2008 16:41 de sics3th

are parintii divortzati :( si sta cu mama ei :D Dansa are incredere in ea dar si in mine deci nu este o problema! Daca era si tacsu....gabor fiind...cred ca eram dupa gratii acum :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta

din 26 ian 2008 16:38 de carrie

Ok este atunci cand intre o persoana si ex-ul ei exista o relatie amicala sau pur si simplu, chiar daca nu exista o amicitie de genul "iesim la un pahar de vorba o data la 2-3 saptamani", un sentiment placut cand cei 2 se revad. Normal ca nu e ok ...

Re: Cum se masturbeaza fetele?

din 26 ian 2008 16:06 de katherine

Masturbarea nu cunoaste anumite tehnici batute in cuie - atunci cand te masturbezi ve iface exact ceea ce si cum simti ca iti place...Daca, intr-adevar, nu te-ai mai masturbat niciodata, vei incepe probabil prin atingerea organului genital. Nu ...

Pot ramane daca am facut sex cand aveam ciclu?

din 26 ian 2008 15:40 de ankuthza

am facut sex in prima zi se menstruatie knd mia vnit si nu ne-am protejat ,,,prietenul meu a ejaculat in mne!! pot ramane/?????????/va ros sa-mi raspunde-ri urgent

Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 26 ian 2008 15:23 de DarkAngel

Uite niste intrebari care ar trebui sa ti le pui tu tie si vei primi cel mai raspuns la ceea ce ai intrebat mai sus: De ce ai raspuns acelor priviri? Ce te-a determinat sa raspunzi? De ce ai acceptat sa vorbesti la telefon cu acel baiat? De ce ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2020 din 3732
«   1 ... 2017   2018   2019   2020   2021   2022   2023 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare