Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Intrebare pt fete din 27 ian 2008 22:14 de angela
Nu conteaza marimea atata timp cat stii sa folosesti cu cap ce ti-a dat Dumnezeu...Centrii nervosi pentru placere la o femeie se afla la 5-10 cm in interiorul vaginului...deci iti poti da seama si tu care e concluzia..:-`
Fara sex? Cat timp? din 27 ian 2008 21:52 de bambola
cat poate sa reziste un barbat fara sa faca sex?
am relatie de ceva timp si fac dragoste cu prietenul meu o data pe saptamana! si asta se intampla de aproape un an! ma intrebam cum poate sa reziste atata timp?? nu am reusit sa-l intreb.
faptul ca ...
Re: Re: Re: Intrebare pt fete din 27 ian 2008 21:31 de mybutterfly
pentru prietenul meu synii mei sunt perfecti chiar daca sunt foarte mici, dar pentru mine chiar nu conteaza marimea penisului pentru ca conteaza placerea...:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa din 27 ian 2008 21:22 de mybutterfly
merci muuult pentru raspunsuri(religioase si normale)...acum sunt si mai confuza...oricum, ieri am fost acasa la prietenul meu si m-a intrebat daca vreau sa-i fac sex oral....i-am spus nu pentru ca nu ma simt destul de pregatita(poate si din cauza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: scurgeri de care m-am satu din 27 ian 2008 20:55 de ankuthza
ms mult pt sfat..o sa consult at doctor..si sper sa ma tratez!! o zii buna in continuare!!
Re: Re: Re: Re: Re: scurgeri de care m-am saturat din 27 ian 2008 20:49 de Nekunoskuta
Cel mai probabil ai o infectie. In cel-cel mai rau caz poate duce la sterlitate. Daca o tratezi corect si la timp nu se va intampla asa ceva.
Re: Re: Petting cu partenera virgina -> sangerare! din 27 ian 2008 20:36 de crisexpert
Poate ar fi mai bine sa trimiti un mass , sa scrii asta pe un afis care sa il pui pe geam, sa scrii asta pe usa, sa strigi pe strada.Crezi ca numai tu vrei?[b]STAI![/b] (!) Ai 20 de ani?
Sa revenim la problema, teoretic o fata e virgina pana la ...
Re: Intrebare pt fete din 27 ian 2008 15:57 de ankuthza
pt mine conteaza si asta...dar chiar dak e de dimensiuni mai mici si stie intradevar sa-l ''foloseask'' sincer e de ajuns..akm depinde si de experienta...
Re: Re: Cum se masturbeaza fetele? din 27 ian 2008 14:55 de deea
Mersi pentru ajutor
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac? din 27 ian 2008 12:23 de crisexpert
:lol: :lol: :lol: Poate sa si casatorit
Dar sa raspund, ascultati ce spune un baiat!Daca nu simnti ce el e cel cu care vrei sa o faci nu o fa (nu-mi vine sa cred ca am spus asta :, ).Daca vrei sa faci sex cu el doar pt al multumi pe el mai ...
Marimea penisului conteaza? (Intrebare pt fete) din 27 ian 2008 12:19 de crisexpert
Intrebarea asta cred ca vine in mintea oricarui adoloscent si doar ele ,fetele, pot sa raspunda.
Marimea penisului conteaza?
Sa nu ma intelegeti gresit, eu sunt pe deplin multumit de dimenisuni dar vreau sa stiu daca e doar un mit sau realitate.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2008 12:15 de crisexpert
Ce treaba au portocalele in toata treaba asta?
Sa revin, tu lai intrebat daca ai fost prima pt el?Tu ai incredere in el daca nu lai intrebat.El nu are incredere in tine.Cum ii demonstrezi?Il lasi sa faca dragoste cu mana dreapta/stanga ca sigur ...
Re: Re: Re: Jena in vagin in pozitia din 27 ian 2008 12:08 de euuu
si daca tot a editat titlul...l-a pus si mai gresit... NU e pozitia PE SPATE!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masturbare cu din 27 ian 2008 12:00 de crisexpert
Teoretic, esti virgina pana la primul contact sexual chiar daca te masturbezi.
Re: Re: Re: Re: Re: cum se masturbeaza fetele din 27 ian 2008 11:46 de crisexpert
Pasul 1 : se cumpara 1buc. pistol ;
Pasul 2 : se cumpara munitie ;
Pasul 3 : se incarca pistolul ;
Pasul 4 : se dezbraca fata ;
Pasul 5 : se indrepata pistolul spre vagin (daca fata simnte nevoia poate fi si putin introdus) ;
Paul 6 : fata ...
Re: Re: Re: Re: Re din 27 ian 2008 11:27 de sics3th
mc pentru incurajare exotic :| stii ce nu inteleg eu? dc eshti asha pesimist/a? Mah din moment ce ea nu era virgina ce vreai sa ii fac? sa ma duc sa o cos?:alien: sunt de accord ca este o varsta mult prea mica sa iti incepi viatza sexuala, dar ...
Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama. Ce p din 27 ian 2008 11:02 de stefanoski
Spui asta pentru ca te intelegi bine cu familia ta. Sunt mai multe tipuri de mame. Ia sa fi avut tu o mama care nu te intelege, care te face curva si iti face viata un cosmar, oare mai gandeai asa ? :unsure:
Re: Re: S-a rupt prezervativul!!! din 27 ian 2008 10:45 de nicos
si eu am patzit-o de doua ori cu prezervativul...a pocnit ..am si terminat treaba...Dupa primul incident a luat pilula de a doua zi si mia parut destul de rau..iar dupa incidentul de aseara stau si eu sa vad ce o sa se intample.Daca e sa am un bebe ...
Re: S-a rupt prezervativul!!! din 27 ian 2008 10:38 de nicos
Re: Ma indragostesc numai de cine nu se poate. din 27 ian 2008 10:10 de rogue
how sad:(
Pagina 2019 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||