Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Gustul sanilor din 23 ian 2008 01:04 de antrax
nu te supara dar o fata curata are un gust placut . mai ales daca miroase fata respectiva ... igiena ei lasa de dorit . ar trebui sa discutzi f serios cu ea despre asta sau sa nu o mai sarutzi cam pe oriunde
Re: Re: Re: e adevarat? din 23 ian 2008 00:59 de antrax
aici este o prapastie mare . daca o faci acim mai tarziu ai sa mori de suparare pt prostia de acum , iar daca chiar nu te mai potzi abtzine sau tzio doresti neaparat , nu trebuie sa faci sex oral . mai ales de la varsta asta , nu te uita la filme ...
Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo din 23 ian 2008 00:56 de ExoticDream
Pozitia misionarului, o data miercurea intre stirile de la ora 5 si telenovela de pe "Acasa", si inca o data sambata, dupa cina si filmul de la ora 8, pai n-ajunge? Obsedatilor!
:devil::ninja::devil:
Re: Modelul meu??? din 23 ian 2008 00:02 de Danny_DaBoss
nu te cunosc. nici nu vreau. dar dupa cum ai pus problema imi dau seama ce e in capu ala al tau. am mai vazut cazuri de genul. cum plm cand zici ca esti in limba dupa iubitu tau care e asa cum iti doresti tu si ai tupeul sa te gandesti dupa ce ...
Re: Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine? din 22 ian 2008 23:53 de tematoare
mda, deci kkkikkkiralu sau cum te-o fi chemand, raman la parerea ca esti ne-educata si curva de inalta clasa...spor in actiunile tale
Modelul meu??? din 22 ian 2008 23:53 de kikkaralu
SI CARE AR FI MODELUL MEU???mi-l spui si mie te rog???pun pariu ca daca m-ai cunoaste...sufleteste...sunt sigura ca nu ai mai gandi asha...
Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine? din 22 ian 2008 23:45 de KIKKARALU
mda...am uitat un amanunt in "mica" mea poveste...pe prietenul meu il iubesc mult de tot...si nu l-am inselat niciodata...si nu stiu daca as putea sa fac asta vreodata...doar ca m-am prietenit cu un baiat nu inseamna ca l-am inselat pe prietenul meu! ...
Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o din 22 ian 2008 23:41 de Danny_DaBoss
imi inchipui ce viata sexuala interesanta ai tu.. :,
Re: din 22 ian 2008 23:39 de Danny_DaBoss
sincer sa fiu cunosc modelul tau...:`
Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o face din 22 ian 2008 23:39 de eu
Sub nici o forma sa nu o faci doar de obligatie sau pentru a-i face lui pe plac. Daca esti de parere ca-ti va fi greata, mai bine nu incerca. Eu oricum sunt impotriva sexului oral si a sexului anal. NU vad ce placere ar putea fi in a suge ...
"NU TE MAI TEME TEMATOAREO" din 22 ian 2008 23:36 de KIKKKARALU..
pai normal ca ai vrea sa ai un prieten ca al meu!!!dar uite ca esti u cu buza umflata...caci daca ai fi si u o fata finutza si ai avea un suflet asa de mare precum il am si io ai avea si TU UN INGERASH DE PRIETEN...DAR DIN DOUA CUVINTE D-ALE TALE ...
Re: cum se masturbeaza fetele din 22 ian 2008 23:32 de tematoare
te ajuta la mai multe chestii
1.scapi de excitatie
2.te simti foarte bine, mai ales daca reusesti sa ajungi la orgasm
"pentru tematoare" din 22 ian 2008 23:24 de kikkaralu...
Mda...vad ca exista si jigodii in Romania asta a noastra...va dau un exemplu???beh...cititzi un comment de mai sus trimis de o/un anume "TEMATOARE"...CRED SI IO CA O VIPERA SI O PISICA MOARTA CA TINE/SAU UN PISOI PUTREZIT SE TEME CA LA CE SUFLET ARE ...
Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept. din 22 ian 2008 22:29 de valentine
Sexul ora e un pacat, daca nu vreti sa-l maniati pe D-zeu, nu faceti sex oral:rolleyes:
Eu nu am facut, nu fac si nici nu o sa fac.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 ian 2008 22:05 de valentine
Pai mie nu-mi plac portocalele si cartofii, iar daca ea insista sa cumpere, sa le care:huh:
Re: Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine? din 22 ian 2008 21:55 de carrie
Ce sa ii faci, fiecare cu ce NU are... :-`
Iar pentru kikiriki sau cum te-o chema, nu cred ca e cazul sa disperi, fiecaruia i se mai intampla din cand in cand si astfel de momente, chiar si(poate mai ales) celor care au relatii "localnice". Si ...
Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo din 22 ian 2008 21:51 de jee
bravo..bine spus mai ales la sfarsit :ok:
Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o din 22 ian 2008 21:22 de carrie
:blink: Un nou episod din ciclul "Ce are sula cu prefectura?"...
Nu are rost sa iti contracarez argumentele, pentru ca as face-o degeaba, se vede treaba ca esti pe dinafara in ceea ce priveste conceptele de iubire, sex, corp uman (mda... in gura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu din 22 ian 2008 21:12 de jee
hm..m-am saturat sa mai dau explicatii din astea..mai ales impotriva regulilor bisericesti..
Re: Re: Re:Multumesc din 22 ian 2008 21:10 de maya07
Pagina 2025 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
11 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||