Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Gustul sanilor

din 23 ian 2008 01:04 de antrax

nu te supara dar o fata curata are un gust placut . mai ales daca miroase fata respectiva ... igiena ei lasa de dorit . ar trebui sa discutzi f serios cu ea despre asta sau sa nu o mai sarutzi cam pe oriunde

Re: Re: Re: e adevarat?

din 23 ian 2008 00:59 de antrax

aici este o prapastie mare . daca o faci acim mai tarziu ai sa mori de suparare pt prostia de acum , iar daca chiar nu te mai potzi abtzine sau tzio doresti neaparat , nu trebuie sa faci sex oral . mai ales de la varsta asta , nu te uita la filme ...

Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo

din 23 ian 2008 00:56 de ExoticDream

Pozitia misionarului, o data miercurea intre stirile de la ora 5 si telenovela de pe "Acasa", si inca o data sambata, dupa cina si filmul de la ora 8, pai n-ajunge? Obsedatilor! :devil::ninja::devil:

Re: Modelul meu???

din 23 ian 2008 00:02 de Danny_DaBoss

nu te cunosc. nici nu vreau. dar dupa cum ai pus problema imi dau seama ce e in capu ala al tau. am mai vazut cazuri de genul. cum plm cand zici ca esti in limba dupa iubitu tau care e asa cum iti doresti tu si ai tupeul sa te gandesti dupa ce ...

Re: Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 22 ian 2008 23:53 de tematoare

mda, deci kkkikkkiralu sau cum te-o fi chemand, raman la parerea ca esti ne-educata si curva de inalta clasa...spor in actiunile tale

Modelul meu???

din 22 ian 2008 23:53 de kikkaralu

SI CARE AR FI MODELUL MEU???mi-l spui si mie te rog???pun pariu ca daca m-ai cunoaste...sufleteste...sunt sigura ca nu ai mai gandi asha...

Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 22 ian 2008 23:45 de KIKKARALU

mda...am uitat un amanunt in "mica" mea poveste...pe prietenul meu il iubesc mult de tot...si nu l-am inselat niciodata...si nu stiu daca as putea sa fac asta vreodata...doar ca m-am prietenit cu un baiat nu inseamna ca l-am inselat pe prietenul meu! ...

Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o

din 22 ian 2008 23:41 de Danny_DaBoss

imi inchipui ce viata sexuala interesanta ai tu.. :,

Re:

din 22 ian 2008 23:39 de Danny_DaBoss

sincer sa fiu cunosc modelul tau...:`

Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o face

din 22 ian 2008 23:39 de eu

Sub nici o forma sa nu o faci doar de obligatie sau pentru a-i face lui pe plac. Daca esti de parere ca-ti va fi greata, mai bine nu incerca. Eu oricum sunt impotriva sexului oral si a sexului anal. NU vad ce placere ar putea fi in a suge ...

"NU TE MAI TEME TEMATOAREO"

din 22 ian 2008 23:36 de KIKKKARALU..

pai normal ca ai vrea sa ai un prieten ca al meu!!!dar uite ca esti u cu buza umflata...caci daca ai fi si u o fata finutza si ai avea un suflet asa de mare precum il am si io ai avea si TU UN INGERASH DE PRIETEN...DAR DIN DOUA CUVINTE D-ALE TALE ...

Re: cum se masturbeaza fetele

din 22 ian 2008 23:32 de tematoare

te ajuta la mai multe chestii 1.scapi de excitatie 2.te simti foarte bine, mai ales daca reusesti sa ajungi la orgasm

"pentru tematoare"

din 22 ian 2008 23:24 de kikkaralu...

Mda...vad ca exista si jigodii in Romania asta a noastra...va dau un exemplu???beh...cititzi un comment de mai sus trimis de o/un anume "TEMATOARE"...CRED SI IO CA O VIPERA SI O PISICA MOARTA CA TINE/SAU UN PISOI PUTREZIT SE TEME CA LA CE SUFLET ARE ...

Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept.

din 22 ian 2008 22:29 de valentine

Sexul ora e un pacat, daca nu vreti sa-l maniati pe D-zeu, nu faceti sex oral:rolleyes: Eu nu am facut, nu fac si nici nu o sa fac.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 ian 2008 22:05 de valentine

Pai mie nu-mi plac portocalele si cartofii, iar daca ea insista sa cumpere, sa le care:huh:

Re: Re: Re: Oare m-am saturat de atata bine?

din 22 ian 2008 21:55 de carrie

Ce sa ii faci, fiecare cu ce NU are... :-` Iar pentru kikiriki sau cum te-o chema, nu cred ca e cazul sa disperi, fiecaruia i se mai intampla din cand in cand si astfel de momente, chiar si(poate mai ales) celor care au relatii "localnice". Si ...

Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...vo

din 22 ian 2008 21:51 de jee

bravo..bine spus mai ales la sfarsit :ok:

Re: Re: Sex oral - nu stiu daca sa accept...voi o

din 22 ian 2008 21:22 de carrie

:blink: Un nou episod din ciclul "Ce are sula cu prefectura?"... Nu are rost sa iti contracarez argumentele, pentru ca as face-o degeaba, se vede treaba ca esti pe dinafara in ceea ce priveste conceptele de iubire, sex, corp uman (mda... in gura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral - nu stiu

din 22 ian 2008 21:12 de jee

hm..m-am saturat sa mai dau explicatii din astea..mai ales impotriva regulilor bisericesti..

Re: Re: Re:Multumesc

din 22 ian 2008 21:10 de maya07

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2025 din 3732
«   1 ... 2022   2023   2024   2025   2026   2027   2028 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele