Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Virgina la 29 de ani

din 11 feb 2008 14:52 de oarecare

:ok: ai perfecta dreptate...asa cred si eu dar nua s fi putut sa exprim ideea mai bine ca tine :P de obicei 2 pers care sunt impreuna au cam acelasi grad de frumusete...cand vezi insa un cuplu in care el e frumos si ea e urata sau invers...sigur nu ...

Re: Re: Re: Re: sexu oral

din 11 feb 2008 10:20 de nypd

normal ca-s pretentii. baiatul a fost finut cu ea si ea asa a ajuns sa aiba pretentii. daca era vreun marlet care sa-i spuna ca daca nu face asta o lasa, ar fi facut-o, dar asa... ea s-a ajuns si doamna.... nu e bine sa fii baiat fin pe lumea ...

Re: cred ca ii deja obsesie

din 11 feb 2008 01:13 de DarkAngel

Pai asta inseamna ca ai mult timp si te plictisesti... deci probabil ca nu ai nici prietena si nici nu prea ai activitati sociale... Gaseste-ti ceva de lucru si daca se poate ia-ti si o prietena...

Re: Re: Re: Re: Nu ma inteleg deloc bine cu mama

din 11 feb 2008 01:04 de tematoare

1. Probleme au mai fost intre ai mei si inainte de a hotari mama sa divorteze, dar cand a constatat ca pentru tatal meu, parintii lui sunt mai importanti decat mine si mama mea, totul a luat sfarsit. 2.Tatal s-a intors in orasul unde locuiau ...

Re: de ce nu ma sunat?....

din 10 feb 2008 22:38 de gabriela_23

pai din cate ne-ai spus,s-a aratat destul d interesat de tine.e destul d ciudat ca nu te-a sunat ...cred ac tot ceea ce poti face este sa-i dai ori un beep,ori un mic sms ...iar daca vezi ca nu-i rasp...e clar ca nu-i pasa:) poop si ai grija :*

din 10 feb 2008 22:37 de angela

MA SUNAT se scrie de fapt M-a sunat.. Nu stiam ca aveam id meu..ce surpiza nu stiai ca ai id-ul tau..:blink:poate vroiai sa spui ca nu stiai ca el avea id-ul tau..:blink: MA SUNAT se scrie M-A SUNAT.. MAI puneti FRATILOR MANA PE O CARTE DE ...

din 10 feb 2008 22:10 de baby

daca are vreun interes stai linistita ...te cauta el :devil: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: E posibil sa fiu insarcinata?+

din 10 feb 2008 20:29 de mybutterfly

nu-l manynca daca esti bine lubrificata...

De ce nu m-a sunat?....

din 10 feb 2008 20:04 de ancutza

Saptamana trecuta tot am vorbit in cateva zile cu un fost prieten..la inceput nici nu am stiut cine este(nu stiam ca aveam id meu) si nici el nu prea intra pe net...in fine..luni cand am facut schimb de poze mi-am dat seama...el tot imi zicea ca is ...

Re: Re: Re: muuult prea repede

din 10 feb 2008 19:36 de oarecare

1. corectez *petting nu pedding :)) sorry..si 2...ma gandeam si eu ca tine de mine si de ce gandesc in acel moment..adica...cand ma masturbam...daca ma gandeam la ceva ce ma excita foarte tare...terminam repede..daca nu....puteam sa rezist mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul sanilor

din 10 feb 2008 19:27 de ZigZag

Shacal la orizont .. :D:lol: voi credetzi ca nu`l duce capu pe Crisexpert ? :P:, gg mane ..

Re: Re: muuult prea repede

din 10 feb 2008 19:25 de ZigZag

Crisexpert .. am si yo o intrebare , defapt mai multe : 1. cand te masturbezi , vizionez un film XxX ? ( daca da , vine si a 2a intrebare ) 2. daca`i dai pe turbo sistem , tot ejaculezi cand vrei ? :-` Ca ma cam indoiesc .. ca orice om care ...

Re: Re: nelamurire

din 10 feb 2008 18:33 de girl

Re: nelamurire

din 10 feb 2008 17:32 de crisexpert

Daca aveai sperma pe ea sunt ceva sanse...

Re: Sunt stresata

din 10 feb 2008 14:18 de baby

pai sa vedem...ai luat pastile ...ceva un tratament...pt raceli la ovare sau dureri mentruale,chisturi sau cn stie ce alte boli...? deci ultima data 4 ianuarie...azi e in 10 feb si nu ti-a venit.....pai na intarzie......stres?raceala la ...

Re: Re: Re: Re: ... Re: Masturbare

din 10 feb 2008 12:53 de medalioanca

da....deci concluzie ...e posibil din punct de vedere fizic sa nu mai fiu virgina...nu ma intereseaza dn punct de vedere psihic...adik in sensul k am avut contact cu vreun baiat...ptr k aici sunt linistita...dar ...fizic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul sanilor

din 10 feb 2008 12:44 de crisexpert

Dar daca e asa cum am spus eu? Oricum, pana atunci...si oricum am sa scriu cu alt username daca o sa fie...:D

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa dau un cadou pe 14...

din 10 feb 2008 12:13 de Nekunoskuta

Stii care e faza? Daca nu-ti permiti un week-end romantic la munte, o excursie la Venetia sau Paris sau ceva mai special (ca in cazul meu) ajungi sa cumperi o inima rosie de plus si, sincer, nu mai am loc acasa pentru inca o jucarie de-asta. Cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 feb 2008 12:11 de stefanoski

Lasa-l pe "criminalul" de timp sa-si faca treaba si ai sa vezi ca viata nu inseamna doar chin si durere

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fa

din 10 feb 2008 12:02 de ZigZag

Care`i farmecu ? o moarte lenta inseamna chin .. pe cand daca ai crapa dintr`o data .. ai scapa si de chin si de durere .. si de tot ! :devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2004 din 3732
«   1 ... 2001   2002   2003   2004   2005   2006   2007 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare