Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Targul din 14 feb 2008 00:35 de ExoticDream
Am trecut prin Piata Revolutiei astazi.... show, galagie, nu prea multa lume totusi, dar se va repeta si maine, asa ca, daca n-aveti unde sa petreceti maretul eveniment..... have fun! Simplu, Morandi si altii vor incalzi atmosfera ...
Scrisori imaginare din 14 feb 2008 00:30 de ExoticDream
"Marea loveste digul pe care in seara aceea
n-am avut curajul sa mergem pana la capat. Piatra uda
luneca si, la un pas de noi, era rupta. Daca eram neatenti,
ne puteam prabusi in apa ce fierbea dedesupt.
Dar am fost atenti. Ca totdeauna. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2008 23:56 de ExoticDream
"Simt cum trosneşte viaţa în mine de prea multă intensitate, dar şi cum trosneşte de prea mult dezechilibru. Este ca o explozie pe care n-o poţi stăpani, care te poate arunca şi pe tine în aer, iremediabil. La marginile vieţii ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2008 23:48 de Sephiyroth
"De ce nu putem ramîne închisi în noi însine? De ce umblam dupa expresie si dupa forma,
încercînd sa ne golim de continuturi si sa sistematizam un proces haotic si rebel? N-ar fi mai
fecunda o abandonare în fluiditatea noastra ...
Re: Prietenul meu vrea sex anal, insa eu nu... din 13 feb 2008 19:22 de katherine
My honest advice is to dump him as fast as you can. His pressuring you to do something you refuse to is highly indicative of his character, although you should understand that you ARE missing out on something extremely pleasant. NOBODY has or ...
Re: re din 13 feb 2008 13:58 de angela
Faptul ca te-a mintit ca era virgina,mi se pare de-a dreptul penibil..Nu era o tragedie sa iti spuna ca a facut-o cu altul.La urma urmelor, nu era o tragedie chestia asta.Acolo unde nu exista incredere, nu exista nimic..Moare orice sentiment de ...
Re: Re: Re: Re: Luceafarul xxx din 13 feb 2008 09:19 de wave
vorba lui S. Dali "Viata lunga sanatoasa/Partul daca-l lasi sa iasa":lol:
Re: Re: Conquiztador din 13 feb 2008 09:06 de verdiuc
OK, daca esti tare fa un joc si da-mi o lectie. Din pacate, cred ca as castiga.Multi colegi din liceu,eminenti,ajunsi pe la facultati tari din tara,nu vreau sa le dau numele pentru ca e...secret,unde se cere chiar cultura generala ca proba de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #14 Februarie din 13 feb 2008 01:57 de ExoticDream
In cativa pasi te ajung... :`:`:`
Re: #Cum sa faci sa visezi mai des ? din 13 feb 2008 01:54 de ExoticDream
Daca ai rabdare sa te documentezi, uite cum sa-ti induci vise lucide...
"Visul reprezinta o legatura cu anumite nivele mai subtile ale fiintei noastre si de aceea cultivarea constientei in stare de vis ne poate ajuta sa ne cunoastem mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #14 Februarie din 13 feb 2008 01:51 de Stranger_to_love
Exact la asta o sa ajung daca nu sunt deja acolo.
Re: Conquiztador din 13 feb 2008 00:55 de ExoticDream
Ooops, cu cateva ore in urma nici nu stiai cum se scrie si acum ne provoci la duel? Come on! In cat timp ai reusit sa inveti raspunsurile? I think I'll pass.... eu m-am lamurit cum stam cu Anna Karenina si pacea-razboiul ala.... dar daca as avea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 feb 2008 00:41 de mist
asta e partea frumoasa :lol:
da daca cineva mananca usturoi in exces (X)(X)(X)(X) :lol:
nici nu vreau sa ma gandesc cate alimente mai sunt :x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: se poate numi dragoste? din 13 feb 2008 00:30 de mist
Incearca sa iti dai seama si tu daca felul lui de a te "iubi" te satisface cu adevarat... daca nu... las-o balta... mai bine asa. Daca chiar tine la tine te accepta asa cum esti, asa cum te-a luat...
Re: Re: Re: Re: DE CE MI-A FOST REFUZAT AVATAR-UL? din 12 feb 2008 21:02 de angela
Daca sunt un inger..:lol:O:)Si nu unul cu cornite..:lol:O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sexu oral din 12 feb 2008 20:40 de angela
Tu i-ai facut ei sex oral?Am auzit multe cazuri cand tipa nu vroia pentru ca ii era greata sau nu vroia, si au apelat la diferite metode..au pus inghetata, ciocolata pe organul muncii..:,Eu zic ca nu trebuie sa o fortezi si sa insisti pentru ca mai ...
Re: Re: Ramai gravida daca esti virgina? din 12 feb 2008 20:32 de angela
Subiectul asta e cam din 2004...Heloo....Cred ca persoana in cauza a aflat cum sta treaba cu sexul...:lol::rolleyes::D
Re: Vechea problema cu parintii... din 12 feb 2008 19:27 de wiczur
q nishte parinti normali ar trebui sa le spuna k shia inceput viata sexuala dar q parintii ei mai bn sa taca:....cel putin pana cand o sa fie dispushi sa accepte k "fetita lor draga" a facut sex(deshi e probabil sa nu se intample):ermm:imi pare rau ...
Re: Prostie omeneasca sau neinformare :-/ din 12 feb 2008 19:20 de wiczur
lol:lol:shi aia vrei sa spui k la crezut?:osaraca d ea...dak avea putin creier in capatana se prindea shi ea c scuza d kkt a casit prietenul tau k sa o f**a:wacko:
Re: Ramai gravida daca esti virgina? din 12 feb 2008 18:58 de wiczur
daca au facut sex sau dezvirginizat (cel putin asha cred shi asha mi se pare logic):unsure:
Pagina 2002 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||