Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: N-am curaj sa-i spun

din 16 feb 2008 23:28 de angela

Invit-o undeva..la un suc, la un film, nu ii spune din prima arata-i doar ca o placi.Ii poti lua un trandafir, un ursulet, o mica atentie, sigur o vei impresiona.Daca accepta sa iasa cu tine, inseamna ca si ea te place.Iar dupa o intalnire sau doua ...

Re: Re: Re: actul sexual surprins de copii

din 16 feb 2008 23:25 de angela

In aceste momente nu trebuie sa aratati copilului ca va stanjeneste, desi probabil nu mai stii ce sa faci, ci sa aveti o atitudine normala, un rapsuns de genul: mami si tati se iubeau si ei.Multi copii mai ales cand sunt mici nu prea stiu ce sa ...

Re: despre sex

din 16 feb 2008 23:15 de Nekunoskuta

Mai intai: esti baiat sau fata? Daca esti baiat: Ai incercat sexul anal? Anusul este mult mai stramt decat vaginul deci...unii barbati gasesc placere in asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Ce sanse de sarcina sunt la ej

din 16 feb 2008 23:11 de Nekunoskuta

Poate ar trebui sa te mai documentezi sa afli ca risti sa fii un tatic tanar. Spermatozoizii nu se vad cu ochiul liber. Poti sa ejaculezi si un litru de sperma care sa nu contina spermatozoizi sau sa fie deja morti sau foarte lenesi (daca esti ...

Re: Oare ma fac de ras?

din 16 feb 2008 23:03 de baby

sunt si mai mici de atat :-` iar pt cei 15 ani ai tai....e bine....si oricum daca ar fi mica nu ai avea ce face.......trebuie sa te multumesti cu ce ai :ok: :,:-*

Re: Re: Re: Re: 20 de conditii pentru barbatul per

din 16 feb 2008 21:52 de codrea

(X)din cate am inteles,in momentul actual se fac niste experimente(X)si daca vei avea noroc%%-%%-%%-si foarte multi bani vei/vom primi "subiectul".....aaaa si uitasem sa spun ca sar putea sa nu raspunda la comenzile dorite:devil:

Dezvirginata?

din 16 feb 2008 21:33 de unbaiat

Deci , am o relatie de 1 an si saptamana tercuta am facut-o ptr prima oara..cu ea:) si , pur si simplu ma doare cand o bag de fikre data,cat si pe ea , uneori ne oprim din cauza durerii . Nu a curs sange deloc ! E posibil sa aibe himenul foarte ...

Re: Cat as vrea sa nu se mai intample...

din 16 feb 2008 21:15 de tematoare

1.Tu cati ani ai?Ai zis ca esti majora, dar te rog sa ne scrii exact cati ani au. 2.Cati ani au parintii tai?Presupun ca sunt destul de in varsta din cele ce ai scris. Ai si mentionat ca mama ta s-a pensionat. 3.Avand in vedere ca esti majora, ...

Re: actul sexual surprins de copii

din 16 feb 2008 20:42 de Nekunoskuta

Nu am copii dar...daca as sti ca sunt acasa nu as face sex cu sotul. Daca as sti ca sunt la scoala/la joaca as incuia usa. Daca as sti ca dorm ne-am inveli cu patura si nu cred ca ar pricepe mare lucru din ce vad. Sper sa nu se intample nimic rau si ...

Actul sexual surprins de copii

din 16 feb 2008 20:18 de mbancos

daca ati fi surprinsi de copii vostri in timpul actului sexual,cum ati reactiona?:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 16 feb 2008 19:40 de Nekunoskuta

Fa-ti abonament la sala. Te duci acolo vreo 2-3 luni si urmezi programul stabilit de instructor, iti va recomanda exercitii care sa te ajute sa dai aripioarele jos. Problema ta e ca doar de aripioare vrei sa scapi si nu poti face asta decat daca ...

Cat as vrea sa nu se mai intample...

din 16 feb 2008 19:10 de Suparata

Am sa incerc sa mai discut cu ei,chiar daca eu nu prea mai am rabdare in ceea ce-i priveste.ei au o varsta si le este greu sa ma inteleaga,dar ar trebui sa se straduie,macar.Nu stiu ce cred ei ca rezolva cu bataia,sunt chiar penibili.Stiu ca nu merit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 16 feb 2008 18:17 de angela

Sa-ti spun cum am slabit eu, si de atunci chiar nu m-am ingrasat.Nu mancam paine decat la micul dejun, cina nu mai tarziu de ora 6, si mai ales beam ceaiuri pentru slabit, se gasesc la plafar.Eu beam ceaiuri pentru diabet, pentru ca ele contin ...

Re: Re: Re: 20 de conditii pentru barbatul perfect

din 16 feb 2008 17:01 de SORIN28

Unde gasesc si eu o femeie ca asta?! Cat costa?! Platesc oricat

Re: Re: Pai...

din 16 feb 2008 16:31 de angela

Plecatul de acasa pentru o seara nu e o solutie.Cel mai bine discuta cu mama ta si cu tatal tau totodata, si spune-le sa incete cu aceasta atitudine, pentru ca daca nu o sa-si revizuiasca comportamentul nu ai alta solutie decat sa locuiesti singura, ...

Re: Re: Re: Re: 20 de conditii pentru barbatul per

din 16 feb 2008 16:28 de jhhj

te inseli...:. wrong Wrong, nu toate consoartele voastre au corp de....FEMEIE! (adica ar trebui sa aiba si un corp foarte frumos ca sa putem fi de acord cu nr. 5) Daca majoritatea masculilor se dau grozavi ca beau (avem si noi un ...

Re: Re: iubire fara sex?

din 16 feb 2008 16:20 de angela

Daca spui ca deja vrei sa o faci cu altcineva inseamna ca deja nu mai simti pentru el iubire.Cred ca iubirea ta pentru el a murit, si a ramas doar prietenia.Sunteti de mult timp impreuna, si cred ca a intevenit monotonia si obisnuinta in cazul ...

Re: Re: Pai...

din 16 feb 2008 15:52 de baby

desigur o minte cu speranta k isi va indrepta maica.sa comportamentu si de fapt knd se intoarce acasa ii mai da si o bataie asa k sa tina minte:` se sperie pe moment dar knd o mai vede si intreaga acasa sa vezi atunci ce fugit de acasa ii ...

Re: Pai...

din 16 feb 2008 15:23 de stefanoski

E clar ca de vorba buna nu intelege. Asa ca am sa-ti dau un sfat cel putin ciudat, dar s-ar putea sa aiba efecte... Incearca sa lipsesti o noapte de acasa. Dormi la o prietena, daca te primeste si nu-i raspunde mamei tale la telefon. Las-o sa ...

Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 16 feb 2008 15:04 de stefanoski

in primul rand nu exclude micul dejun, pentru ca este cea mai importanta masa a zilei. Pe la vreo 10-11 la scoala, rontaie ceva, un covrig de exemplu. Daca sari peste mic dejul, cand vii la 14 acasa o sa iti fie mult mai foame. Ouale fierte, fara ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1999 din 3732
«   1 ... 1996   1997   1998   1999   2000   2001   2002 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare