Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Esti sigura.... din 9 mar 2008 22:32 de larissa
De unde atata sigurantza???chiar crezi ca prietenul tau si asa-zisa "amica" chiar nu au facut nimica???eu nu as fi deloc sigura de asta, iar tu ar cam trebui sa stai mai atenta...daca s-a intamplat o data, de fatza cu tine(si nu stiu ce fel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie din 9 mar 2008 21:54 de mihaela
....................................
tine-o tot asa pana la 60 de ani!!!:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie din 9 mar 2008 21:54 de mihaela
....................................
tine-o tot asa pana la 60 de ani!!!:rolleyes:
sex neprotejat din 9 mar 2008 18:06 de rrr
sex neprotejat nu am ejeculat inuntru a doua zi i-a venit ciclul./..sant ceva sanse sa fi ramas insarcinata .. am inteles ca daca ramai insarcinata tre sa intarzie ciclul....
Re: Re: Re: Re: O nebunie din 9 mar 2008 17:13 de VladX
mi se pare corect ce zici tu ..deci sa trag linie, sunt baieti buni si fete bune, dar si baieti rai si fetele rele..deci tre sa invatam sa coexistam ..ce ma enerveaza pe mine e cand o fata buna da de un baiat rau ..vai vai crucificati baiat ...
Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata din 9 mar 2008 17:07 de angela
Poti ramane foarte usor insarcinata, chiar daca nu ejaculeaza in tine...Asa ca foloseste un prezervativ, ca sa nu te auzim mai tarziu ca ai ramas insarcinata..:.
Re: Re: Re: O nebunie din 9 mar 2008 16:56 de angela
Inca o mentalitate de cave man..Daca ai intalnit tu femei care sa se culce cu tine numai pentru bani, e problema ta..Dar sa stii ca unele femei chiar iubesc pe cel cu care sun,t pentru sufletul lui, pentru felul sau de a fi..Iar Mihaela, nu a ...
Re: Re: Re: O nebunie din 9 mar 2008 16:51 de Koralia
Diferenta: relatie vs unul care sa ti-o mai traga din cand in cand.
Toata lumea stie ca de ambele sexe exista si sunt acceptate aceste chestii.
Nu acuz nici un barbat care are o relatie pur sexuala cu o tipa, atata vreme cat si tipa stie acest ...
Re: Re: Re: primul prieten pentru fata ta din 9 mar 2008 16:44 de oanaaaaa
cat de tare e :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Re: Re: O nebunie din 9 mar 2008 16:38 de VladX
de ce rusine barbatilor care gandesc asa ? ..daca tu esti asa de slaba incat pui botu la vrajeala de asta ..cum a pus mihaela..ce vina are barbatu ?.. asta e in natura mea si in natura ta..sa profiti de cineva... daca tu ai da peste un prost care ...
Re: Re: O nebunie din 9 mar 2008 16:38 de VladX
de ce rusine barbatilor care gandesc asa ? ..daca tu esti asa de slaba incat pui botu la vrajeala de asta ..cum a pus mihaela..ce vin are barbatu ?.. asta e in natura mea si in natura ta..sa profiti de cineva... daca tu ai da peste un prost care ...
Re: Re: primul prieten pentru fata ta din 9 mar 2008 16:00 de crisexpert
Daca ai avea un tata ca asta de aici http://www.sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=20&mid=77384
ai fi virgina si cand o sa ai copi :lol:
Re: Re: Rasplata pentru cadouri din 9 mar 2008 15:56 de crisexpert
Da.
Pai daca o fata/femeie ar face sex de fiecare data cand ar primi cadouri nu ar fi considerata (!) ?
Re: Re: Re: Re: Re: o nebunie din 9 mar 2008 15:48 de mihaela
crede-ma e greu, dar el tot ma cauta....ca nu accepta sa ne departim..ca ma iubeste/..bla..bla...si texte de genu...
dar cu cat ma cauta mai mult..cu atat il resping din mintea mea mai mult...
...................................
Re: primul prieten pentru fata ta din 9 mar 2008 15:24 de baby
de primul prieten nu a stiut prea multe...stia doar k ma voi intalni cu un baiat si oricum relatia sa terminat ft repede.
in schimb cu actualul stie ca e ceva serios....si ca pun suflet cu adevarat.....si isi face griji ca orice ...
Re: Rasplata pentru cadouri din 9 mar 2008 15:15 de baby
eu nu astept neaparat cadouri....nu zic k daca primesc nu ma bucura...dar daca e un cadou simbolic sau se intampla sa nu fie[bine pana acum nu a fost cazul]...nu incep sa fac crize sau sa nu ii mai ofer iubitului ce ii ofeream pana ...
Re: Re: Re: Re: o nebunie din 9 mar 2008 14:50 de Koralia
Ar fi bine daca doar cei de "varsta" mea ar faca astfel de chestii.
Din pacate chiar si la aproape 30...tot aia e.
Sincer eu sper sa nu fie o generalitate...nu de alta, dar comportament identic deocamdata nu prea ma vad capabila a avea, iar...la ...
Rasplata pentru cadouri din 9 mar 2008 13:01 de mbancos
De ziua numelui, ziua de nastere, ziua femeii, indragostitilor,etc, fetelor asteptati cadourii si flori de la iubiti, daca ajungeti la sex imediat dupa primirea cadourilor, incercati sa o faceti altfel ca de obicei si sa fie rasplata cadoului primit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva. din 9 mar 2008 12:23 de mbancos
sunteti penibili, povestea lui ros cocos, de aceea sunt pline puscariile si spitalele de psihopati,ca au facut ce au dorit fara ca parintii sa-i infraneze, subiect inchis, intelegeti ca la scoala, adica nimic. Mare viitor are societatea cu astfel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Religia Ortodoxa din 9 mar 2008 11:54 de Coracao
eu zic ca daca o faci in dragoste si lu Dumnezeu ii place
Pagina 1976 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
165 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||