Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 12:33 de SORIN28
Doi ani...e destul timp(chiar prea mult) pentru a [b]NU[/b] sta cu cineva care se poarta asa. Nici eu nu m-am schimbat(prea mult) pentru fostele iubite si daca m-am schimbat a fost pentru ca am vrut eu si nu pentru ca au vrut ele. Ori il accepti ...
Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 12:07 de EmaB
De ce m-am complacut ...? Sunt 2 ani si ceva..nu atatia..
Pt ca,am sperat in fiecare zi,ca de mine depinde ca el sa se schimbe si mi-am dat seama mult prea tarziu ca unele trasaturi de caracter ti se formeaza inca din copilarie si nu mai pot ...
Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 12:01 de SORIN28
Intrebari:
- De ce te-ai complacut in situatia asta atatia ani?!
- De ce te-ai mutat cu el daca si inainte de a face pasul asta te trata ca pe o carpa?!
- De ce mai stai inca cu el?!
- Esti masochista?! Iti place sa suferi?! Ma mir ca ...
Traiesc din nou ! din 27 mar 2008 10:35 de EmaB
Buna tuturor.
Mi-a fost f greu sa dau un titlu postarii mele!
Nu stiu cum sa definesc mai bine situatia printr-un simplu rand..Cel mai bine,o pot descrie aici.
Multi ma vor judeca(probabil),putini ma vor intelege.
Accept pareri si pro si contra ...
Re: Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs c din 27 mar 2008 01:36 de ExoticDream
Va propun sa ne intoarcem la oile noastre, fara sa mai jignim in toate directiile, OK? Nu am chef sa sfartec posturile pana vor ramane doar lucrurile civilizate si cat de cat legate de subiect, dar daca nu va potoliti nu voi avea de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 27 mar 2008 01:22 de ExoticDream
Orice ai zice tu, orice ar zice ceilalti, tu NU o iubesti pe fata asta daca esti in stare sa renunti din cauza distantei!!! Daca ai fi iubit-o, te asigur ca ati fi gasit cai de a rezolva problema, astazi sunt facultati in toate orasele mari, se ...
Re: Re: Re: Abstinenta din 27 mar 2008 01:00 de ExoticDream
La o adica, inchidem subiectul! Problema este ca tinde sa capete nuante lesbi ("prietenii" stiu de ce)!
:devil::ninja::devil:
sex oral din 26 mar 2008 22:35 de alisse_aliss
daca ea nu vrea nu poate sa o oblige fara voia ei
(!)[i][Cenzurat de ExoticDream][/i]
Re: Re: Educatia sexuala in Romania din 26 mar 2008 19:55 de tematoare
corect...tin minte ca prin clasa a sasea sau a saptea imi cumparam reviste bravo si popcorn ca erau pline cu poze cu vedete(pe vremea aia eram mare admiratoare a lui Leonardo di Caprio) pana cand mi-au vazut ai mei revistele si mi-au interzis sa ...
Re: Re: Abstinenta din 26 mar 2008 19:39 de DarkAngel
Acesta nu este un site de matrimoniale. Daca vreti sa va intalniti sa discutati sa what-ever folositi Mesajele personale (in caz ca sunteti inregistrati) (!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa din 26 mar 2008 19:11 de tematoare
Total de acord cu Exotic!
Re: sarcina din 26 mar 2008 17:59 de Nekunoskuta
Eu am o dilema mai mare ca tine: oare cat costa un test de sarcina? ;)
Am impresia ca aia cu "imi doresc foarte mult un copil" e la misto, nu? Daca era reala pana acum erai sigura nu intrebai ingrijorata pe forumuri.
Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti? din 26 mar 2008 16:15 de amalia
stai linistita nu esti singura cu astfel de probleme :)... mai sunt si altele :)
de exemplu eu am fost una din ele... primul sarut lam avut la 15 ani... iar akum din decembrie am o relatie de 3 luni :P...
daca nu te baga cineva in seama... bagate ...
Re: hellp me din 26 mar 2008 15:35 de sorin
il popti da in judecata daca spune cuiva, dar daca ii explici medicului cand esti doar tu cu el, sigur v-a intelege si le va spune parintilor ceea ce doresti tu
Re: Re: Sotia mea nu vrea sex oral! din 26 mar 2008 14:35 de verdiuc
Se vede ca esti moldoveanca la faza cu bataia.
:cat::cat::cat:
Re: Este buna sperma inghitita? din 26 mar 2008 14:00 de eu
.poate ca e buna daca vrei incerci ,contine multe vitamine si apropo daca vrei poti sa incerci ca eu sunt baiat :love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre postinor din 26 mar 2008 12:48 de Nekunoskuta
Tu ai raspuns incorect si eu ti-am explicat de ce pentru a nu gresi alta data ;)
Eu nu stiu cum actioneaza Postinorul si dupa cum ai vazut m-am abtinut sa scriu prostii ;)
Re: Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs c din 26 mar 2008 11:58 de SORIN28
Off offf mai mai, esti penibil pensionare.
Intre noi doi doar tu esti frustrat pentru ca nu iti da lumea dreptate ca ai prostit un copil.
Legatura mea cu Exotic este doar pe internet(desi mi-as dori sa pot sta de vorba cu ea la un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi din 26 mar 2008 04:16 de Jerry
Nu pot sa editez, o completare: din cauza asta ma gandeam sa emigrez in Olanda, Suedia sau o tara de genul asta :))
Re: Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs c din 26 mar 2008 04:13 de Jerry
O parere de-a mea mai scurta asa (nu am reflectat prea mult pe marginea subiectului): in Romania, daca e vreo fata frumoasa si care e si asa mai outgoing nu exista sa nu fie macar cativa incordati-smecheri-baieti de bani gata-mafioti care sa o caute ...
Pagina 1961 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||