Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 1 apr 2008 11:30 de solokd
nu vreau sa fac o critica la adresa barbatului care ti-a furat linistea....as putea sa itzi zic doar ca orice bine se poate transforma in rau....ai mare grija...itzi zic asta pt ca am vazut asa ceva cu ochii mei.....dar eu itzi urez mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 1 apr 2008 10:54 de Hitch
Bine, si daca esti sigura de toate astea si il admiri atat de mult pentru ceea ce este, de ce itzi este atat de greu sa te hotarasti ce vrei sa faci...?!?
Re: Re: ma iubeste da sau nu? din 1 apr 2008 10:35 de baby
vad ca ati tot dat cu presupusu k sa uitat de 2 ori la ea si gata sa indragostit......fata a zis ca o ajuta la treburile bisericesti deci e clar ca se cunosc deja:`
probabil ca privirea de care vorbeste ea a fost diferita fata de altele de pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi gravida? din 1 apr 2008 10:21 de :)
Chiar daca iti vine menstruatie..poti fi insarcinata. se intampla rar dar..se intampla :) mai asteapta cateva zile si fa-ti un test de sarcina si scapi de griji :)
Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 1 apr 2008 03:41 de EmaB
Hitch,da a fost casatorit,dar sa nu uitam ca s-a intamplat cand avea 20 de ani.Deci nu cred ca a fost o experienta gandita ci a fost un gest al unui om matur,mult prea matur la 20 de ani de a nu-si parasi copilul.
Nu,nu vrea o mama pt fetita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a nu fi din 1 apr 2008 00:05 de Aluka
banal ! eu nu m-as fi dus , tocmai pentru a nu prilejui acele momente de disensiune despre care vorbesti ! probabil in urma evenimentelor ai simtit acea umbra de satisfactie de care aveai nevoie ,pentru a trece sau pentru a sterge (ha!) orice ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a nu fi din 31 mar 2008 23:53 de Koralia
Daaa, sper si eu.
Acum sa fiu si eu putin serioasa.
Am ales sa ma duc tocmai in ideea confruntarii "fantomelor" trecutului.
Vreau sa merg mai departe, fara regrete sau intrebari de genul " si daca totusi"
Ei bine am fost, am vazut, am spus ce ...
Re: Re: Re: Mi-as incepe viata sexuala... din 31 mar 2008 23:20 de ExoticDream
Iar ati chiulit de la ore si-ati navalit cu clasa la net sa va dati interesanti?!? Acu' vreo cateva zile "aveai" 23 de ani si nu stiai cum sa faci sex anal despre care credeai ca-i totuna cu oral, cu "sotul" tau! Mai dati o raita pe la scoala si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca din 31 mar 2008 23:11 de ExoticDream
Aha, daca te-a dezvirginat medicul, te revirgineaza fata la loc! Ce ti-e si cu "bunurile" astea moravuri (usoare ca si cultura unora)....
:wacko::D:lol:
Re: Re: Re: Re: Prea lungi din 31 mar 2008 23:10 de stefanoski
DarkAngel e baiat :huh:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna va rog sa imi raspund din 31 mar 2008 23:08 de stefanoski
Atata timp cat nu a intretinut relatii sexuale, este inca virgina. Nu conteaza ca si-a rupt himenul practicand gimnastica sau ca s-a nascut fara el.
Credeam ca le stii pe toate :-`
Re: e posibil sa raman? din 31 mar 2008 21:59 de Koralia
Depinde..daca nu vrei sa ramai...pleci :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a nu fi din 31 mar 2008 21:54 de Koralia
Ei asta eee...unii mai avem si vieti de 2 bani :ok:
Dar ne tratam...poate ajungem la 2 juma, daca avem noroc ca altii B)
Re: Re: Re: Cum sa ma dezvirginez fara ca fata sa- din 31 mar 2008 21:36 de angela
Nu e o rusine, e prostie din partea celui care crede ca virginitatea e un motiv de rusine.E normal sa fii virgin, cu toti am fost pana la un moment dat, si depinde de noi, cand o sa renuntam la asta.:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara prezervativ din 31 mar 2008 21:27 de andrei..21
..si daca nu itzi rupr penisu de stramt ce e e ok;)..eu unu as folasi incontinuu dar sunt facute pt chinezi:)
Re: Re: Re: Mi-as incepe viata sexuala... din 31 mar 2008 20:50 de crisexpert
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: multa lume e dusa cu pluta... :lol: :lol:
Re: Re: Cum sa ma dezvirginez fara ca fata sa-si d din 31 mar 2008 19:57 de baby
da eu nu inteleg care e faza daca e baiatu virgin?
de cand e o rusine sa fii virgin?
ce conceptii tampite:`
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia moderna, pradat din 31 mar 2008 19:37 de solokd
acea fata din motru este o exceptzie nu generaliza...fete ca ea sunt sub 2% din intreg ......am vizionat filmul....versata sub nicio forma nu e....mai degraba prostie multa si instinc ....gandestete putzin cea ce ai vazut tu in filmul ala ...
Re: Investie profitabila din 31 mar 2008 16:32 de crisexpert
Software.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oare o fi gravida? din 31 mar 2008 16:25 de alexandra_bu
am o intrebare...ma gandesc ca fetele ar putea raspunde...am avut un contact sexual neprotejat cu prietenul...eram tentata sa iau pilula de a doua zi dar nu am vrut pentru ca eu consider ca e = cu avort...si au inceput sa ma doara sanii ..ceea ce ...
Pagina 1958 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||