Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Cum sa-i arat cum sunt cu adevarat? din 2 apr 2008 19:38 de anda
deci sa va spun pe scurt povestea...in urma cu o saptamana m-am despartit de un baiat(el s-a desp de mine) pe motivul ca nu ne potrivim la caracter(el a spus ca sunt prea linistita un pic prea blanda pt el)...acuma problema este ca el nu ma cunoaste ...
Re: Ea vrea sa ramana virgina pana la casatorie! din 2 apr 2008 17:01 de crisexpert
Voi vreti sa va casatoriti?Daca da care e diferenta in a face sex cu ea inainte sau dupa casatorie?
Re: Re: Re: Re: salut din 2 apr 2008 16:40 de io
ms oricum de ajutor...daca i'as lasa idu lui aici ,,,ati putea lua legatura cu el sa ii explicati mai multe...are 16 ani....daca oricum se ofera cineva ...idu lui este...leul_1970...il cheama cristi...
Re: Re: Re: salut din 2 apr 2008 16:32 de Stranger_to_love
]
Cel mai probabil de la emotii nu a avut reactii penisul.
Steril in nici un caz nu poate ramane.Spune-i sa incerce sa reduca la 1 sg. data pe zi.
Re: Re: salut din 2 apr 2008 16:29 de io
dar poate ramane steril...sau cv mai grav...mia zis ca l'a chemat o fata la ea acasa...si cand sa aiba relati sexuale...nu a avut nici un fel de recatie penisu..daca intelegi ce vreau sa zic....recomandaa'mi ce sa ii zic..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi reneg sexualitatea din 2 apr 2008 16:15 de solokd
Wow .... e greu tata ..cum sa rezisti 3 saptamani fara...eu 1 nu pot....mie imi ajunge 1 pe seara nu de alta da ca sa pot sa dorm linistit.....cel mai mult am rezistat 1 saptamana si crede-ma ca stateam toata noaptea cu ochi lipitzi de tavan nu ...
Re: Re: Propunere de schimbare in functia de moder din 2 apr 2008 16:08 de stefanoski
Daca voi nu ma vreti, eu va vreau :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Imi reneg sexualitatea din 2 apr 2008 15:34 de Stranger_to_love
Eu am stat vreo 3 saptamani,dar dupa prima saptamana ficare zi era un chin.
Pe strada orice fata cat de cat mi se parea atragatoare daca ma vedeam si putina piele(o fusta normala nu scurta sau un buric gol deja era prea mult).
Re: Re: Re: mica dilema din 2 apr 2008 13:47 de Solo
daca nu esti sigura de sentimentele lui fatza de tine atunci lasa-o asa cum a cazut ..imi pare rau...incearca sa reinvii aceasta prietenie......lasa timp..poate poate o sa deschida ochii si o sa vada mai mult decat o sora la tine...nu esti ...
Re: Re: mica dilema din 2 apr 2008 13:26 de mariana
dar toata chestia asta e de mai mult de jumatate de an..in care neam apropiat tot mai mult ..si acuma totul aja de brusc a cazut...nu stiu daca a tinut la mn mai mult ca la o sora...si nu as vrea sa stric mai mult relatia care e acum..dar uneori cred ...
Re: mica dilema din 2 apr 2008 13:20 de Solo
hmmmm...cam greoi...daca intradevar il iubesti mai mult decat ca pe un frate explicai ...fa-l sa inteleaga chestia asta ....bineinteles el se confrunta acum cu o confuzie majora nici el nu stie cum sa reactzioneze daia s-a ...
Suntem ca frate si sora... sau mai mult.... din 2 apr 2008 12:49 de mariana
eram prieteni foarte buni(amici) im spunea sora iar eu lui frate(chiar daca era mai mult pt mn), vbeam pe mess mult tot timpul , inainte de sc si dupa, ma intreba uneori daca il iubesc ..la inceput iam zis ca da dar ca la un frate, intrebarea sa ...
Re: Re: Re: Re: coco din 2 apr 2008 10:02 de carrie
Cei mai multi dintre barbati au incercat cel putin o data in viata o partida de sex ocazional, fie ca este vorba de o aventura, fie ca este vorba de sex platit (ceea ce mi se pare o chestie extrem de nedemna atat pentru "prestatoarea de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 2 apr 2008 09:53 de carrie
Asta este un mit. In niciun caz nu provoaca sterilitate, oricat de lunga ar fi perioada de folosire. In schimb, intr-adevar, anumite efecte secundare negative la utilizarea indelungata ar fi. Oricum dupa parerea mea nu sunt nici pe departe atat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traies din 2 apr 2008 04:36 de EmaB
Mersi sokold :rolleyes:
Da,sunt constienta ca omu` se va schimba,ca e normal..dar depinde f mult si daca ma schimb eu in timp.
Acu...ce o fi o fi pana la urma.
Eu ma gandeam ...dupa cat timp ar fi normal sa facem si celalalt pas..?
Ca eu ...
Re: De-ale summitului NATO.... din 2 apr 2008 01:16 de solokd
mdea ...textul este super marfa adica sa mai zica europenii ca romanii nostri nu stiu engleza:lol:
treaba cu NATO mi se pare o tampenie mareatza..pana la urma pt ce o mai fi nu stiu ca razboi nu vad sa mai fie...decat sa ii macelareasca pe ...
De-ale summitului NATO.... din 2 apr 2008 01:01 de ExoticDream
Cum va simtiti voi in aceste marete zile in care tot mapamondul sta cu ochii cascati catre Romania si ce parere aveti despre felul in care stim sa facem fata cerintelor NATO?
Pana reusiti sa iesiti din blocajele rutiere si sa va dumiriti pe ce ...
Re: Re: Re: coco din 2 apr 2008 00:52 de ExoticDream
Ai fi uimita sa afli ca exista barbati maturi care nu ar gandi ca cel pe care il citezi? Uite ca sunt si barbati care nu ar fi incantati de sex ocazional, chiar daca nu sunt implicati intr-o relatie stabila. Mie acest lucru imi da sperante ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fa din 2 apr 2008 00:42 de solokd
nu e vb de murit dar stiam ca daca folosesti anticonceptzionale timp indelungat si asa anapoda se poate sa aiba sansa sa nu mai poata sa faca copii toata viatza...si daca gresesc rog sa ma corectatzi voi fetele care stie :P:unsure:
Imi reneg sexualitatea din 2 apr 2008 00:41 de nypd
bineinteles ca n-am fost in stare sa ma las.
ce viata de kko.
am sa mai incerc.
e naspa daca e asa cum se spune si nu pot fara....
daca s-ar putea fara tare bine ar fi.
nu stiu la ce drecu' imi trebuie mie organe sexuale, ca eu nu gandesc viata ...
Pagina 1956 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||