Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: buna va rog sa imi raspundeti din 31 mar 2008 15:54 de crisexpert
Si daca ea sa nascut fara himen?
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma cunoasca ma din 31 mar 2008 14:31 de ZigZag
Sincer nu stiu care din noi e mai blond :) asa ca mai uitate odata la cine i`am zis sa se duca la culcare ..
Asa ca vezi`tzi de treaba ta "brunetule" .. Numa bine ;)
Re: Re: Re: cum sa ma dezvirginez fara ca fata sa1 din 31 mar 2008 14:28 de ZigZag
Probabil ca unii considera virginitatea o rushine .. si nu vor ca ceilaltzi sa afle ca mai sunt virgini de teama ca vor fi luatzi la mishto ! Si tre sa recunosc ca sunt de acord cu DarkAngel .. nu fa pe baiatu dur ca o sa`tzi pice moralu rau de ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa-l fac sa ma cunoasca mai bi din 31 mar 2008 14:26 de Hitch
Scuza-ma daca te-am trezit din somn...
Nu vb cu blonzimea dumneavoastra...
Re: Re: Re: Prea lungi din 31 mar 2008 14:11 de ZigZag
Dac`as fi avut posibilitatea te`as fi sfatuit si pe tine DarkAngel cu cea mai mare placere :, Sa intzeleg ca tu te`ai operat din cauza asta ? in mod normal daca n`or aparut complicatzii dupa operatzie e oke .. dar consider ca nici tu si nici una ...
Re: coco din 31 mar 2008 14:07 de Hitch
Mai oameni buni, voi chiar nu apreciati un sex ocazional?!?
Vladone, deja ai spus ca nu vrei sa ai nimic cu ea, deci nu inteles de ce ar fi o problema daca te mai cheama pe la ea sa incercati ceva nou.
Ar fi fost imoral daca o fortai sa faca ceva ...
Re: mancarimi si pete rosii pe cap din 31 mar 2008 14:05 de ZigZag
Ar putea fi o iritatzie de la cva .. specifica unde se gasesc mai exact acele puncte roshii ? Si yo am avut odata .. cva mai mare ca nishte "puncte" .. a fost o simpla iritatzie de la cva anume ! Dar a trecut in maxim 2 zile parca ! :) Daca vezi ...
Re: Cum sa-l fac sa ma cunoasca mai bine? din 31 mar 2008 13:21 de Hitch
Buna,
Am citit si eu despre problema ta.
Ai mentionat la un moment dat ca te-ar fi numit prea "blanda"; acum, nu cred ca ai interpretat corect ceea ce a spus.
Din puctul tau de vedere el se referea la felul in care te distrezi, la atitudinea fata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai din 31 mar 2008 11:40 de nick
poti fi virgin si "nevirgin" in acelasi timp!
un baiat[sau fata] nu mai este virgin din punct de vedere a "bunurilor moravuri":lol:atunci cand a introdus penisul in vagin!dar poate sa nu fie virgin din punct de vedere medical dupa o scurta ...
Re: Re: Religia Ortodoxa din 31 mar 2008 10:54 de wave
:` eu m-am lamurit cu religia asta >crestinismul, care e doar o o adunatura mituri din alte religii ce au existat inaintea crestinismului...studiaza religia egipteana si vezi asemanarile fff mari! Si uitate si la documentarul Zeigeist, un ...
Re: Ma iubeste da sau nu? din 31 mar 2008 09:40 de andreea
[b]si eu am aceeasta dificultate . c ai fc?[/b]
Re: Re: Re: Re: excitare... din 30 mar 2008 19:46 de uip
:-*(X):ok::.:):p:.:(:x:o:,:love::mellow::mellow::mellow::mellow::mellow:
Re: Re: Re: Traiesc din nou ! din 30 mar 2008 19:24 de ExoticDream
In cazul asta, INCHEIE CAT MAI REPEDE RELATIA pe care o ai. Barbatul cel matur iti va fi aproape si te va ajuta sa treci peste eventualele neplaceri pe care ti le-ar cauza fostul partener si probabil ca veti fi impreuna dupa ce vei pune punct ...
Re: Re: Re: Atingere cu penisul in zona genitala-> din 30 mar 2008 18:53 de ExoticDream
Daca intr-adevar ai ejaculat in afara vaginului, depinde de spermatozoizii din picatura placerii si de perioada mai mult sau mai putin fertila in care se gasea prietena ta..... Testul de sarcina are sens dupa doua saptamani de la intamplare, este ...
Re: Marimea penisului din 30 mar 2008 18:37 de ExoticDream
Daca "obiectul" cu pricina este al partenerului se poate presupune ca, apartinand cuplului, este si al "domniei mele", ca sa raspunda si fetele la intrebare sau ea se adreseaza exclusiv barbatilor, vizand doar placerea ...
Re: Re: buna va rog sa imi raspundeti din 30 mar 2008 11:01 de joanafern19
nu mi a curs sange .doar ma durut tare ,
va multumesc pt raspuns .
Re: buna va rog sa imi raspundeti din 30 mar 2008 10:18 de ZigZag
pai tzi`a curs sange dupa ce pretenu shi`a bagat degetu ? daca nu .. si nu l`a bagat atat de tare incat sa rupa himenu .. mai esti virgina !
Re: cum sa ma dezvirginez fara ca fata sa1si dea s din 30 mar 2008 10:00 de SORIN28
Daca nu se rupe ata nu-si da seama desi nu cred ca scapi de ejaculare(si aici e naspa) in primul minut:ok:
Re: A fi...sau a nu fi din 29 mar 2008 21:23 de Aluka
cu certitudine iti pot spune ca si pentru tine sex-ul cu el este o parte importanta a vietii..altfel vei fi absenta avand in vedere ca afirmi ca este cel mai mare bou in viata ! simplu..nu ?:)
A fi...sau a nu fi din 29 mar 2008 20:37 de Koralia
Dragii mei,
pentru ca atunci cand am avut o dilema, raspunsurile voastre chiar au contat, m-am gandit sa va mai cer inca o data parerea.
Aceasta este istoria:
*de mai bine de o luna am pus capat unei relatii. Nu o sa insist cu amanunte ...
Pagina 1959 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
17 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||