Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Fostul/a fata in fata cu actua din 26 mar 2008 01:10 de iib
Nu am pieteni de varsta mea (in afarade unul). Nimic nu ma apropie de ei, cred ca ai vazut :) Prietenii mei sunt de varsta voastra.
Deci ma rezum doar la experienta mea.
Raspunsul la ce intrebi tu este DA, poate rezista. Doar "caramizile" ...
Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei d din 26 mar 2008 00:34 de iib
cum crezi ca s-ar putea fara asta? :) cine ar rezista sa nu-si bata joc de frustrat ? dar inteleg ca legaturile voastre sunt foarte stranse. nu ai curaj sa-i spui ce imbecil e si sa-l dai afara de aici. daca asta e nivelul pe care vi-l doriti o ...
Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din a din 26 mar 2008 00:16 de ExoticDream
Scuze daca am jignit fara sa vreau pe cineva, m-am gandit doar ca Sorin avea impresii fresh, pe care incepuse sa ni le impartaseasca in celalalt topic, evident ca nu exista nicio ordine in privinta expunerii opiniilor! Go ahead!!! On topic... va ...
Re: Re: Re: Re: Re: Romance vs restul mapamondului din 26 mar 2008 00:12 de ExoticDream
Am rasfoit astazi intr-o librarie a treia carte scrisa de elvetianca, in care povesteste vizita facuta in Kenya la 14 ani dupa fuga inapoi in patria ei de bastina (mai precis reintalnirea cu masaiul cel viril). Mama, mamaaaaa, ce emotii pe capul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grad de suport din 26 mar 2008 00:01 de ExoticDream
Ba viitorul foarte apropiat va aduce schimbari in acest topic (si in altele adiacente) - a se citi "curatenie generala" - daca nu va potoliti cu atacurile!!! Sa pastram un ton civilizat si sa revenim on topic, OK?
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva. din 25 mar 2008 23:45 de ExoticDream
Nu ai dreptate, dar probabil nu ai de unde sa stii daca nu ai vazut asa ceva in jurul tau. Te asigur ca parintele de 80 de ani, daca este in deplinatatea facultatilor mintale si are posibilitatea sa isi ajute copilul (ala de 50 de ani, cum zici ...
Re: lipicios? din 25 mar 2008 23:23 de DarkAngel
Probabil ai o iritatie (asta in cazul in care nu ai facut alte treburi ex: sex neprotejat si sa fi luat ceva bts)daca nu iti trece ar fi indicat sa mergi macar la un dermatolog sau la medicu de familie sa iti faca trimitere unde considera ca trebuie
Re: Re: Re: Re: Ce este dragostea? din 25 mar 2008 21:15 de Luminati
Si eu ca baiat zic k nu as putea face sex cu o fata care nu o iubesc, am incercat asta si nu am putut...
Re: Re: Ce este dragostea? din 25 mar 2008 21:11 de Luminati
sentiment+sex fara prejudecati nu exista, ci doar sex rece fara prejudecati, str8 up fucking, iar pe pareta cealalta e cand pui sentiment, faci dragoste cu prejudecati.
Re: Atingere cu penisul in zona genitala->risc sar din 25 mar 2008 20:41 de cristina25
cu ce sa ramii draga insarcinata?
cu SF.DUH?
numai in momentul in care se introduce penisul, se poate sa intervina osarcina chiar daca partenerul nu a ejaculat.
Pt ca inainte de ejaculare mai elimina elimina cite putin ,,lichid'' , dar,nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grad de suportabilitat din 25 mar 2008 19:10 de Sebiroth
Dle Sorin cred ca exagerati cu asemenea comentarii. Chiar nu inteleg de ce un open minded ca dvs are asemenea complexe in ce priveste diferenta de varsta.Deci dvs sustineti ca dupa ce veniti din Italia, unde ati avut 20 de partenere intr-o luna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre sex din 25 mar 2008 18:36 de mbancos
barbatii vor sa o bage tot acolo unde nu vrea partenera,daca o convinge sa faca oral doreste si anal,daca-i reuseste vrea si sub brat apoi in urechi sau chear in talpa ce spuneti am dreptate?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Despre postinor din 25 mar 2008 18:10 de pumpkin_
Roxana intreba ce se omoara daca folosesti Postinor :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Grad de suportabilitate din 25 mar 2008 18:07 de SORIN28
Dintre noi doi, doar unu e ratat si ala esti tu ba pensionarule. Dute frate si cauta alta pustoaica si fa-i capu' mare dar nu te afisa cu impresii ca...esti varza. Ce am facut eu in 30ani tu nu ai sa faci in 10vieti. Te salut ratatule :ok: si sa ...
Re: Barbati inselati din 25 mar 2008 16:00 de Nekunoskuta
Ma intreb de ce barbatii aia stateau si se uitau ca tontii. Cred ca ii dadeam papucii pe motiv ca nu e gelos :lol:
Ma mai intreb si daca exista vreo continuare in care unul sare si-l bate pe politai :D
Re: Re: Re: Re: Re: Grad de suportabilitate din 25 mar 2008 15:04 de iib
cred ca observi in topicul celalalt ce "cumsecade" e ratatul vostru :) ca e dintre prietenii vostri, nu? tu iti dai seama ce cantitate uriasa de frustari a adunat baiatul asta daca face spume la gura insultandu-ma ? :) deci putina dreptate am si ...
Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din alte din 25 mar 2008 14:29 de iib
Asa cum am promis, dupa ce am stat frumos la rand, o sa povestesc putin despre femeile si chiar barbatii de pretutindeni. Nu uitati, totdeauna eu ma adresez unei minoritati civilizate care poate inelege ce spun. Pe toti cei multi pentru care maneaua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Grad de suportabilitate din 25 mar 2008 13:53 de carrie
Acest topic nu poate decat sa ma (ne) bucure. Eu una, uitandu-ma in jur la generatia 15-20 de ani din zilele noastre, mi se pare ca majoritatea sunt niste oameni fara capatai, fara valori, pentru care conteaza numai "fitele" si "smecheria". Ma ...
Re: Re: Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei d din 25 mar 2008 13:39 de SORIN28
Ok, merci ca mi-ai aratat cand gandesti. Prostia in tine e cat casa...oare urli de durere?!
Daca eu ti-am spus ca esti prost te-ai ofuscat. Stai linistit ca iti creste tensiunea. Eu nu cred ca [b]doar[/b] "mosii" ar trebui sa-si gaseasca ...
Re: Femeile si barbatii de la noi vs cei din alte din 25 mar 2008 08:28 de SORIN28
Eu?! :blink: De ce eu?! Doar pentru am fost putin pe afara si am sa plec iar?! Nu stiu dar romancele sunt cele mai frumoase. Daca vezi pe strada o femeie care este imbracata frumos, daca vezi pe strada o femeie care merge "provocator", daca vezi ...
Pagina 1962 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||